Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

NeBUDTE NAIVNA:na slovensku co mozete cakat?

DOBRI DEN HLADAM SI PRACU AKO OPATROVATELKA STARYGH LUDI. MOJA NEMCINA JE NA NIZKEJ UROVNI ALE PRI PRACI SI MYSLIM ZE SA TO RYCHLO NAUCIM. AK BY STE HLADALI BUDEM SA TESIT NA SPOLUPRACU. VOPRED DAKUJEM KONTAKT 0905910713

Dobrý deň prajem, hľadám ku svojmu dedkovi na Vianoce záskok, od 23. 12 do 29. 12 resp. do 30. 12… je diabetik, ale mobilny, treba nanho len dohliadať pri vstávani, lebo sa mu zvykne točiť hlava a pomáhať pri obliekani a vyzliekani… je potrebná dobrá nemčina… ďalšie otázky prosím do mailu: adriana.i.7426@gmail.com

Dobry den hladam pracu ako opatrovatelka v Rakúsku. Mám skusenosti a živnosť nemecky ovladam slovom aj pismom aktívne 0904534483

Dom zdravotná sestra a hľadám prácu. Prosím len seriózne ponuky. 0911 924 847

Dobry den. Hladam si pracu ako opatrovatel v Nemecku alebo v Rakusku. mam skusenosti s opatrovanim inkontinentneho pacienta. Dakujem. S pozdravom Marek Lukac.

Dobrý deň! Chcela by som začať pracovať ako opatrovateľka vo Viedni. Začala som v nemeckých rodinách aj pre zdokonalenie nemčiny. Dlhé turnusy by som vymenila rada za kratšie.

Súrne hľadám prácu v Rakúsku (okolie Viedne) ako pomocnica do domácnosti, som spoľahlivá, viem variť a vlastne všetko čo sa týka domácnosti. Poprípade aj opatrím ľudí (opatrovala som dievča na vozíku s mentálnym postihnutím). Uprednostňujem dvojtýždňové turnusy. Nemčinu moc neovládam, ale po anglicky a rusky sa dohovorím. Iba seriózne ponuky.

Dobry den chcela bi som vas poprosit o jednu laskavost najst mi pracu ako opatrovatelka som zatiatocnicka nemcinu viem zaklad

Ahoj Zuzana, poznám agentúru, ktorá ti ponúkne prácu, ale v Nemecku, ak máš záujem. Napíš mi na môj mail: lucile.la@hotmail.com

Prosim seriozne ponukam pracu pre mobilneho pana na striedacku do Nemecka az mate zaujem napiste mi do emailu surne od 3. marca

Az mate zaujem podrobnejsie na email vsetko objasnim. Praca ale do Nemecka.

Az mate zaujem podrobnejsie na email vsetko objasnim. Praca ale do Nemecka.

Prosim seriozne ponukam pracu pre mobilneho pana na striedacku do Nemecka az mate zaujem napiste mi do emailu surne od 3. marca

Kde som sa dostala ze hladam si praco a to pozicka pomylili sa tu asi vsetci

Dobry den. Som opatrovatelka. A hladam pracu v rakusku. Nemecky viem zaklad. Ale rihlo sa ucim.

Dobry den hladam pracu opatrovatelky v AT som na pol Zťp, fajčiarka mam Gewerbe aktivne hladam lahsi stav pacienta nemčina dobra

Hľadám prácu opatrovateľky v rakúsku od koniec mája a ž jún. Mám 6ivnosť aktívnu, op. kurz a prax v rakúsku 6 rokov. Mám skúsenosti s alyheimerom, diabettes inkontinentnými pacientami. Hľadám babku ktorá sama býva, rada varím pečiem, vedenie domácnosti neni problém, nemčinu ovládam. Mám vodičský preukaz aktíve jazdím

Ahoj Kika zijem vo svajciarsku a hladam k 2-rocnemu dievcatku pestunku platime 750chf na mesiac +ubyt, strava. nastup ihned. tesim sa na pozitivnu odpoved. Renata

Ahoj Janka, volam sa Renata zijem vo svajciarsku hladam k svojej 2-rocnej dcere opatrovatelku+ domace prace. Platime 750chf+ubyt. strava. nastup od aprila. Ked tak sa ozvi, mas nejake referencie? napis viacej o sebe… Renata