Dobrý deň,
sme personálna agentúra Atena a sprostredkovávame prácu pre opatrovateľky do zahraničia. Pokiaľ máte ešte záujem o prácu opatrovateľky pošlite mi prosím Vaše telefónne číslo, ozveme sa Vám s voľnými ponukami. Všetky aktuálne ponuky sú uverejnené aj na našej internetovej stránke www.atena.sk alebo ma kontaktujte na telefónne číslo 0908 904 352.
S pozdravom
Mgr. Daniela Klimantová
Atena – personálna agentúra
Dobrý deň!
Firma 24hpflegeservice ponúka prácu pre opatrovateľky do Bavorska na mesačné turnusy na nemecký trvalý pracovný pomer. Pre bližšie informácie kontaktujte ma na t. č. 0915 886 772.
S pozdravom Mgr. Edita Olajošová.
Mam zaujem aj hned sm zdravotna sestra
Dobry den, citala som Vas inzerat ohladom prace
od septembra zamestnavam opatrovatelky do rakuska okolie Vieden ; Krems. Prosim o vasu registraciu, alebo o telefonicky kontakt… 0910 414 996.
Prajem pekny den. Tesim sa na vzajomnu spolupracu
Kontaktujte ma na t. c. 0910 414 996
Dobrý deň, pomohol by mi niekto nájsť prácu opatrovateľky v Rakúsku za finančnú odmenu? mám za sebou opatrovateľský kurz a kurz nemeckého jazyka, no začiatky sú ťažké, ocením každú pomoc… 0940875193-Lenka
Potrebujem opatrovatelku. Napiste prosim nieco o sebe. Dakujem (kratky zivotopis)
Potrebujem opatrovatelku v Tirolsku.
Dobry den, chcela by som sa informovat tiez ohladom opatrovania. Som zaciatocnicka, kurz opatrovania ako aj kurz nemciny mam. V kurze nemciny pokracujem dalej. Ak by sa nasla nejaka praca aj pre mna ako zacitocnicku, prosim zaslite my mail. Vopred dakujem a prajem pekny den.
Pekny vecer. Hladam si pracu ako opatrovatelka. Kurz mam, som nefajciarka, aktivna vodicka. Mam 33 rokov. Nemcina zaciatocnik pokrocily ale snazim sa stale ucit a zdokonalovat. Budem rada ak ma budete kontaktovat dakujem Filasova
Dobrý,
potrebujem záskok za seba od 3 / 8 do cca 15 / 9 pri Welse, pár, nič ťažké, 60E, SVA, cesta do 120.
Len volať- žiadny mail- nemám čas sedieť pri PC- na chorvátske číslo:00385989370115 ešte dnes ak sa dá do 22h. Max zajtra, volajte, kým nezdvihnem, nie vždy počujem.
je to bez Ag
Monika
Zabezpečím prácu -aj pre 2 ženy- zatial záskok pri Welse od 3 / 8 do 15 / 9, manželský pár, domácnosť, varenie, kontrola liekov, bežná starostlivosť, on Alhzeimer, ona občas pomoc pri chôdzi, 60, SVA, cesta.
Len volať na uvedený mobil. 00385989370115
Dobry den.
Viete mi dat kontak na tu pracu do Viedne? Surne potrebujem robotu. Opatrovatelsky kurz a ovladam mam nemecky jazyvek. Za rychlu odpoved vopred dakujem
Je to na rakusku zivnost? Ake su podmienky? Dakujem.
Je to na rakusku zivnost? Ake su podmienky? Dakujem.
Dobri den sme par a hlada si pracu opatrovanie skusenosti mame sme z Galanti a boli by sme radi keby ste sa nam ozvali ja mam 31 a priatel 39čislo mob je 0904 527 445 naš emailmelinda47@azet.sk Dakujeme
Mam opatrovatelský kurz a v nemčine som začiatočnik. Chcem pracovať v AT na 2týždnové turnusy. rada by som si to vyskušala aspon na zaskok. Pomožte mi prosim. Tesim sa na možnú spoluprácu.
Mam 41 rokov. Som nefajčiarka a velmi veselý človek. mam kurz v červenom križi a začiatočnicku nemčinu. budem vdacna za reakciu.
Dobrý den. Reagujem na Váš inzerát. Hladám prácu vo Wiedni ako opatrovatelka. Mám prax od júna 2012. Teraz som volná, bez rodiny. Prácu len na 2 týždnové turnusy z rodinných dovodov. Dakujem za odpoved.
Dobri den,
Hladam pracu otrovatelky v nemecku. Moja nemcina je na zakladnej urovni. Prosim kontaktujte ma na cisla: 566385039. Dakujem Vam za skore vybavenie, musim mat aj zivnost?