Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Hladam si miesto ako opatrovatelka do rakuskej rodiny. Prax aj skusenosť mam, opatrovala som 4 roky, doma som rok kedže som zrušila živnosť z dôvodu opatrovania otca. Otec zomrel a ja som bes prace, mam všetky doklady k vybaveniu živnosti doma na stole a čakam na miesto kde budem napomocna a užitočna. Som 47 ročna, 75kg, meriam 169cm, fajčim 5 cigariet na den a to vonku. vodičak nemam. Som čistotna, spolah, mila, a zodpovedna osôbka, rada varim pečiem, masirujem bolave miesta, pacient je v mojej praci na prvom mieste, aš tak ine zaujmi. Koho to oslovilo nech mi ponukne pomocnu ruku. Vopred dakujem. Tirolsko nieje problem.

Dobry den reagujem na Vas prispevok opatrovala som 5 mesiacov v nemecku a teras od januara v Rakusku. Mam aktivnu zivnost. Mam skusenosti z demenciou, parkinson, cukrovka ak by ste mali nejaku pracu kludne ma kontaktujte. Dakujem

Potrebujem surne pracu. som sama a dlhodobo 2 mes. bez prace, nastupit mozem ihned! kont. 00421911 / 862660

Napíšte mi prosím email na tothova@inform-rs.sk

Dobrý deň, hľadám si prácu ako opatrovateľka v Rakúsku. Som pripravená nastúpiť ihneď. Opatrovateľský kurz som absolvovala minulého roku v DD v Trebišove. Svoje získané skúsenosti by som chcela uplatniť aj v živote. Som nefajčiarka, milá, láskyplná, ochotná pomôcť v ktorejkoľvek situácii každému, kto pomoc potrebuje. Mám rada prácu so staršými ľuďmi. Nemecký jazyk sa učím svojpomocne cca 1 rok mysím si, že by som sa vedela dohovoriť. Ďakujem 0915310765

Dobrý deň!
Som z PD a mala by som pre vás prac. ponuku. V prípade
záujmu volajte na tel. 0915460381

Ponúkame prácu opatrovateľkám do Nemecka-Švajčiarska-Rakúska. Kontaktujte nás na Tel:048 415 5136, Mobil:0918 053 593. E-mail:register@euprogres.sk. Ďakujeme a tešíme sa na Vás.

Mám záujem opatrovat starsích ludí aj na zaskočenie hocikedy. Som nezamestnaná a mám dobry vstah k detom. Ale zatial nemám opatrovatelsky kurz. Tak dúfám že sa mi skoro ozvete… Dakujem…

Ivana prihlás sa na našej stránke:register@euprogres.sk a budeme ta kontaktovať. EuProgres

Hľadam si prácu ako opatrovateľka v Rakusku (Wien alebo Niederosterreich). Mám dlhoročnú prax, certifikát, ovládam NJ + otvorenú živnosť v AT. Som príjemná a skúsená. Nástup možný ihneď. Prosím kontaktovať na 0905 233 289. Ďakujem.

Mám záujem o prácu opatrovateľky-najviac by mi vyhovovali 2 týždňové turnusy. Mám opatrovateľský kurz a základy nemčiny. Zobrala by som aj zastupovanie-momentálne som nezamestnaná. Prax v opatrovaní mám v rámci rodiny (svokor 84 r. demencia a alzheimer) Moje t. č. 0908 474 071

Hľadám si prácu ako opatrovateľka, resp. výpomoc do domácnosti. Externe študujem na SZŠ, opatrovateľský kurz nemám, nemčina základy, ale učím sa, celkovo úplny začiatočník bez praxe.

Dobry den, je este inzerat aktualny? mala by som zaujem, helena

Hľadám si miesto opatrovať v Rakuskej rodine, prax 4roky v Rakusku, . Može byť aj záskok, živnosť mam zrušenu, stačí mi plat a cesta. Vycestovať môžem hneť. Mila zodpovedná, prispôsobyvá47 r. opatrovateľka. 0918636785. Dakujem.

Zdravím aj ja by som mala zaáujem o pracu opatrovatelky v AT. Mám aktívnu živnosť v AT 7 rokov, prax 10 rokov. momentalne nemám pracu zomrel mi pacient… díky

Ahojky, všetky opatrovateľky v Rakúsku!
Hľadám si taktiež túto prácu.
Kto by vedel o voľnom mieste-budem vďačná. Mám 43 rokov základy nemčiny a skúsenosti s opatrovaním:
cukrovka, ležiaca pacientka- rakovina, demencia. Nástup ihneď. Ďakujem
0911 306 115

Pekný deň, mám záujem o prácu opatrovateľky.
Poprosím Vás, ponúknite… ďakujem.

Príjemný podvečer je možné nájsť pracu opatrovatelke aj so slabou nemčinou. Dakujem za odpoved alenkaj@hotmail.sk

Potrebujem niekoho na striedanie k pac. s Parkinsonm vo Wiedni. Kurz ani zivnost nie su potrebne. piste na mail : 1948wr@gmail.com
Dakujem

Dobrý deň reagujem na Váš inzerát ohľadom striedania ak je to ešte aktuálne tak mám záujem. Mám živnosť aj kurz a 4, 5 rokov praxe. Ďakujem.