Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Rakúská agentura chladáopatrovatelky zdravotnú sestru. s dobrou nemcinou a praxom. Tel:0917752871, mail: livi33@pobox.sk

Dobrý deň, reagujem na inzerát ohľadom opatrovania do Rakúska. Prax mám, len tá nemčina nie je dobrá. Až by nevadila mala by som záujem. Ďakujem s pozdravom Volfová.

V případě zájmu o práci v Rakousku zašlite prosím obraten CV v němčině a dosažené vzdělánní a také skype adress pro rychlou komunikaci děkuji

Rada by som pracovala vo Viedni ako opatrovateľka: prosím je ponuka ešte aktuálna?
ďakujem
S úctou
Monika

Dobry deň, chcem sa spýtať či ste uz zohnali striedačku, mala by som záujem. Mám skúsenosti s parkinsonom, diabetikmi, demenciou, aktívna šoférka. Momentalne som od 3. 8. doma bez pacienta. Dakujem za odpoved.

Ponuka:93 ročná žena-ležiak, žiadne varenie, voľný čas, samostatná izba s TVa interenet.
Wolfurt, 72 brutto plus cesta, 3 týž. turnus.
0907 / 664956

Hľadám prácu v Rakúsku ako pomocnica do domácnosti, som spoľahlivá, ( varenie a čistá domácnosť je moje hobby). Som na dôchodku, doopatrovala som manžela a momentálne sa cítim nevyužitá, preto som sa rozhodla ponúknuť svoj voľný čas a trpezlivosť pomáhať. Dohovorím sa po anglicky, nemčina je iba obchodná. Ďakujem za iba seriózne ponuky!

Dobrý deň,
našli sme Váš inzerát kde si hľadáte prácu opatrovateľky.
V prípade záujmu nás prosím neváhajte kontaktovať na tel. č. :0948 268 009 alebo sa zaregistrujte na www.careforyou.sk
Ďakujem

Dávajte si pozor na agentúru Gut betreut, majiteľka je Mag. Margit Hermentin, berie 500 Eur. Ročný poplatok a ďalšia je Slovenka Mag. Maria Adamkovičova, jej taxa je 100 Eur. Tie si vymáha od opatrovateliek vyhrážaním. Majú samé ťažké stavy, ktoré sa nedajú vzladnuť. Každá opatrovateľka, je zla opatrovateľka. A nakoniec ju vyhodia po 2 týždňoch alebo mesiacoch.

Zdravim mam zaujem o pracu opatrovatelky citala som vas inz. som od levic a mam pomaly 5r. prax surne dakujem

Dobrý deň, hľadám prácu ako opatrovateľka vo Viedni. Mám kurz, živnosť nie, skúsenosti s opatrovaním áno. Ak by niekto vedel o rodine ktorá potrebuje opatrovateľku, prosím odpíšte.

Hladam opatrovatelku na zastup za seba pocas sviatkov 067761262785

Dobrý deň,

Videla som, že máte záujem o prácu opatrovateľky, preto Vás kontaktujem.

Zamestnávame opatrovateľky pre seniorov v celom Nemecku.
Zašlite nám, prosím, svoje telefónne číslo, ak máte záujem. Čím skôr sa Vám ozveme, aby sme Vám, samozrejme nezáväzne, podali bližšie informácie,
Ktoré spolu s kontaktným formulárom nájdeze aj na našej webovej stránke www.pzh.sk

Hladam pracu ako opatrovatelka v Rakusku, mam rak, zivnost. tri roky prax, vodicak. sk. B

Haladam pracu ako opatrovatelka v rakusku, mam rak zivnost 3roky prax heluska2210@gmail.com

Rada by som opatrovala v rakusku, ak viete poradit serioznu agenturu alebo aj bez agentury, , mam rak. zivnost 3roky prax .helenka2210@gmail.com

Ponuka pre dobre hovoriacu opatrovatelku alebo zdrav, sestru, bez agentury, dobry plat je to v Traune-Rakusko. Praca je od pondelka. Kto ma zaujem, píšte mail.

Moja nemcina je tak na trojku, takze asi nemam sancu

Dievcata, vedela by ste niektora o praci opatrovatelky v v AT… mam 51r otvorenu rak. zivnost 0944551261

Hladam pracu ako opatrovatelka v rakusku, moze byt aj bez agentury, mam zivnost a 3roky prax 0944551261