Homeopatia vs. klasická medicína

Dobrý deň, prosím o upresnenie, ľalia, ktorú uvádzate je záhradná rastlina alebo táto ľalia rastie v prírode?

pani Danuša, prečo si myslíte, že homeopatia patrí len do rúk lekára. veď veľa ne lekárov homeopatov vám chodí aj prednášať a vy ich prijímate, ako aj ich dobré rady, alebo sa zaujímate o ich literatúru. viem, že v Európe sú dve vetvy, jedna lekárov a jedna ne lekárov. prečo by to u nás malo byť iné? toto ma naozaj zaujíma, len ako informácia. ďakujem.

Milá Andrejka.Dnes som bola prvý krát s dcérkou v Nitre u pána Smidriaka.Mala som z neho dobrý pocit.Predpísal nám lieky a už sa teším,ako nám pomôžu.Je to naša posledná šanca.Na vyšetrenie sa treba objednať na tel.č. 0905275450 S pozdravom DITA.

Milá pani doktorka.
Som nesmierne rada že som našla túto stránku.
A ešte radšej že sa mám na koho obrátiť z mojim problémom .Ide o moju dcérku má dva roky od narodenia je veľmi chudokrvná ako aj od narodenia na to berie liky vyskúšali sme už hádam všetko až kým mi doktorka na hemato. nepovedala že uvažuje nad transfúz.Z toho čo ste si prečítali si poviete to dieťa musí často chorľavieť, áno je to tak od minulého roka novembra 2007 každý mesiac aj dva krát a le tak že sme hospitalizované na detskom oddelení , primárka tvrdí že na to telíčko je už tých antib. veľa čo súhlasím aj ja skúšali sme to aj bez nich ale nedalo sa pretože neustále teplotovala teploty sú pri chorobe veľmi vysoké ,ale vlastne všetko je to kôli laringitýde ktorá začne ,následne na to hrdielko, zahlienenie a neustály kolotoč až som si povedala musím vyskúšať niečo iné, aj moja matka ktorá pracuje v zdravotníctve 20 rokov a nemôže sa pozerať ako nevie pomôcť svojej vnučke. Takže konečne záver obrátila som sa na jedného pana doktora homeopata dnes sme ho aj navštívyli dal nám homeop.ale v kvapkách takže sú riedené v liehu . A vy vo vašom článku píšete ,že pre detičky podávate granulky aký je v tom rozdiel?
Teším sa na to keď Vám sem znova napíšem po zistení že nám homeo. pomáha ako aj na imunitu či laringitýdu.

S pozdravom Veronika

prosim o pomoc.uz vyse 10 rokov mam depresiu 5 rokov som brala antidepresiva no ku koncu to bolo na nic.nic nezaberalo iba konske davky.potom som presla na homeopatiu a az ta mi zabrala.no teraz po pol roku uzivania mam velku krizu homeopatika nezaberaju…poradi niekto?dakujem

Dobrý deň, nemáte niekto skúsenosti s homeopatkou p. Golskou? Ďakujem.

Možno by bolo dobre sa dohodnúť s homeopatom, aby kvapky preniesol na iný nosič, napr. cukor, pripadne guľôčky.

Homeopatia funguje, len treba zmeniť potenciu lieku, prípadne zvoliť viac podobnejší liek, stačí sa obrátiť na lekára, ktorý urobil prvý predpis

mohla by som aj ja poprosit kontakt na homeopata v trencine? ja poznam homeopatku v jednej lekarni v TN avsak nie som si ista ci je dostatocne povolana radit v oblasti homeopatie. ked som chcela homeopatika na podporu dojcenia tak mi predala Lan, o ktorych som sa na internete nikde nedocitala na co by mali sluzit a preto som ich v zaujme zachovania kojenia nebrala.

Ahoj Andrejka, chcela by som vediet, či ste už boli u pána Smidriaka a ako to dopadlo? A chcela by som vás poprosit, či by ste mi poslali jeho mailovu adresu, ak ju máte. Ďakujem.

Dobry den, chcem poprosit, ci nepoznate pana Cinege z Lehoty, ma niekto skusenosti z jeho homeopatickou liecbou? Vopred dakujem, Eva.

Prepačte, ja volám ohľadom tej ľalie bielej. Teraz začína kvitnúť. Nazbierajte si ju. Ja som si potierala palce každý večer a z času na čas aj na noc som si urobila zábal. Zo začiatku aj viac nocí za sebou, ale to vyvolávalo spálenie pokožky okolo nechtov a veľmi to škriabalo. Podľa toho, ako bude vaša dcéra reagovať. Tak som si palce balila večer na 2-3 hodiny asi dva týždne, potom len raz za čas. Ale asi po dvoch mesiacoch, keď choré nechty asi do polovice vyrástli, za nimi už rástli nové zdravé. A potieram ich občas aj teraz tak raz za týždeň, aby sa to nevrátilo. Želám úspešnú liečbu.

Jozef, len rešpektujem naše súčasné zákony.

Vážim si vašu odpoveď, veľmi dlho som na ňu čakal. Ale vaša odpoveď ma neuspokojila. To nevadí, život ide ďalej.

ale ale klasicky nazor doktora. Nikto tu nikoho do nicoho nenuti - ak tak vy! A najskor vam nieco z tejto diskusie uniklo ak tvrdite ze sa homeopatia snazi nahradit chirurgiu… hehe smiesne

Ja som sa 4 roky potuloval po vsetkych tych vzdy zanepraznenych koznych lekaroch a skusali na mne masticky ako na laboratornej kryse. Zaver pana primara bol ze moj typ pokozky je jedoducho taky aky je a cely zivot si asi budem musiet chrbat potierat Oilatum-om. Takze asi take riesenie alopatie. Na druhej strane kivadielko pana Vasicka z obce nedaleko Brna, 3 gemopraparaty a choroba je po 6 tyzdnoch takmer prec. Este mesiac a som bez priznakov. Znova, moja skusenost: na kozne problemy je homeopatia myslim si ako vovacsine pripadov nesmierne ucinna.

Prosim Vas, viete mi poradit kde zozhant danu tinkturu. Moj otec ma dlhe roky problemy s plesnou na nechtoch. Dakujem.

Dobry den,
chcela by som sa Vas opytat, ci vam homeopatia pomohla. Mojej mamke zistili iba vo februari fibrozu a momentalne je na tom velmi zle. Je v Hagoch a velku nadej jej nedavaju.Berie PREDNISON, IMURAN a vela inych liekov. Predtym sme v podstate ani nevedeli ze jej nieco je, kasel, hlieny, lekar Vam povie kupte si nieco na kasel a je to vybavene. Az RTG jej zistilo, ze je uz v podstate neskoro. Skusame vsetko co sa len da. Prosim povedzte ze Vam to pomaha… Dakujem

Navštívila som ho 2krát na doporučenie mojej kolegyne.Rada sa otom porozprávam.Vzhladom na to že ste už dávnejšie písali dúfam aj tak, že sa ozvete a nejaké vzájomné rady nám pomožu

Som velmi sklamaná. Strašne veľa peňazí a výsledok žiadny-