Hormonálna joga

Kniha Hormonálna joga ponúka nielen úžasný návod, ako si zacvičiť hormonálnu jogu v pohodlí domova, ale Mirka vám v nej veľmi profesionálne vysvetlí aj to, ako v ženskom tele fungujú hormóny, ako sa ich činnosť prepája s emočným nastavením ženy, čo spôsobuje ich nerovnováhu a ako sa tá potom prejavuje v živote. Nádhernou súčasťou knihy sú aj príbehy žien, ktoré už kurz hormonálnej jogy u Mirky Bartošovej absolvovali.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14280-hormonalna-joga

o hormonalnej som teda este nepocula :slight_smile:

Nie si sama, ani ja nie!

Hormonálnu jógu poznám, nie z vlastnej skúsenosti, ale počula som a aj som o nej čítala :slight_smile: Vraj to dosť pomáha, lepšie ako psychológ´g či psychiater :slight_smile:

aj u nas v meste ju robia, ale tiez som este nebola, aj ked chcela by som vyskusat :slight_smile:

Pocula som o tom dost. ak by som bola niekedy tehu, ze uz by sa zadarilo isla by som to aspon skusit :slight_smile:

Priatelka na to chodila ked sme cakali mimco a bola velmi spokojna, hovorila, ze si mysli ze aj porod preto prebehol lepsie :slight_smile:

Je to vela aj o psychike zrejme :slight_smile:

ZE BY TO MALO AZ TAKE PRIAZNIVE UCINKY?:astonished::hushed:

kamosky co maju malicke deticky chodili na taketo cvicenia co najviac sa dalo a tiez vraveli, jedna co ma uz druhe tak hovorila, ze to zvladala o dost lepsie ako prve, ale tak mozno ich to tak aj upokojilo aj tak … bohvie…

Podla mne druhe uz je take ine, ked vies co ocakavat

asi to bude tym… snad to raz budem moct aj ja porovnavat.

ja som chodila a pôrod bol fajn, vedela som sa na to pripraviť a vedela som čo mám robiť počas celého pôrodu a prebehlo to super :slight_smile:

1 Like

Chodila som pri syncekovi a som aj rada, porod bol uplne v pohode a dalsieho by som sa nemala preco bat :slight_smile:

1 Like

pocula som o tom, medzi mamickami to je teraz dost popularne ako celkovo sa hybat pocas tehu, aj ked nase mami a babky nic take nemali a zvladli to, ale jasne ak sa da ulahcit tak som za :slight_smile:

to tak potom pomoze pri porode?? to som ani nevedela!

Áno, lebo tam ide aj o psychické nastavenie :slight_smile:

Pripajam sa k spokojnym, sestra chodila, priatelka chodi a su spokojne. Sestra isla k druhemu porodu uplne pokojna a nemala stres ako pri prvom.

Co take hodiny stoja??

My sa este len snazime, ale som uz teraz presvedcena, ze budem chodit. Kamoska chodila chvalila si, sesternica a aj svagrina. Fakt sa to nezda, ale pomoze to hlavne sa upokojit. Myslim, ze platia 6€ za 60min.