Ahojťe ťieš mám HPV ňieje to ňič prijemne. Najhoršie na tom všetkom je najsť sy priaťeľku ktorá by to prijala. Najradšej by som sy našiel prijaťeľku s touto diagnozov aby sme sy boli rovný. Mám 26 rokov rád pomôžem poradim ako viem podiskutijem s vami kedže viem čo prežívaťe lebo som na tom tak isto ako vy. Môj e mail majo999@centrum.cz
Dobry den
bola som na cyto a objavil sa mi tam virus Hpv alebo podozrenie teraz musim cakat na dalsi odber cyto ten podrobnejsi ci sa to potvrdi ale nechapem ako som sa mohla nakazit ked uz 11 rokov mam toho isteho partnera a bol moj prvy ako aj ja jeho prva a nemali sme sa kedy podviest kedze sme stale spolu da sa nakazit aj inak? dakujem
Ahoj mne bol tiež diagnostikovaný HPV vírus cytologia 3, bola som na operacií kde prebehla konizácia, o mesiac ked som si myslela, že to je za mnou prišli výsledky a musela som isť na rekonizáciu (čiže na dalšiu operáciu) pretože to bolo rozsiahlejšie ako zo začiatku predpokladali. Po dalšej operacii a po dalšom mesiaci ležania som začala plnohodnotne žiť. Začala som pracovať, nejedla som a nejem žiadne lieky. Jediné pijem každé ráno a večer mladý jačmeň, jem veľa vitamínu C a snažím sa jesť čo najviac zeleniny. Po pol roku mi na cytologii vyšli skvelé výsledky, nič ma nebolí, všetko je krásne zahojené a som takmer zdravá… všetko je o psychike a o jedle… zo všetkého sa dá dostať… nikdy nič nie je tak zlé ako vypáda… veľa šťastia
Okamzite na zakrok ak uz nie je neskoro
Dobrý deň mala som pohlavny styk s chlapcom ktory ma condylomata accuminata. V lekarskej správe ma že cilkularne condylomata accuminata pohlavny styk som snim mala nechraneny. Bola som na gynke a zatial to mam ciste imunitu mam super a beriem echinacea active generica vytamin b blus nieco na bielkoviny len preventivne kedy mozem mat pohlavny styk znovu aby som niekoho nenakazila? A ked sa objavia zmiznu potom kedy mozem mat pohlavny styk s novym priatelom ? Nerada by som keby ze ho nakazim mam strach ze ma opusti dakujem za odpovede vopred.
AHojte mne v 18 zistili tiež HPV najrizikovejšie ale stupeň mi moj gyn nepovedal ( asi radšej lebo som sa mu tam zložila ) , povedal že mlada baba to lahko prekoná. Problem bol v tom že moja imunita je velmi zlá, začali ma dopovať liekmi na imunitu, objavili sa mi genitálne bradavičky, nastal kolobeh navštevovania lekárov a vypalovania tekutým dusikom. V tomto kolobehu žijem už rok, mam stáleho partnera, ktorému sa bohužial už taktiež objavili tieto príznaky. U chlapov je to iné lebo v nich to nenapadne drieme a jedneho pekneho dna sa to cez ranku pri pohlavnom styku prenesie a žena ma darček na celý život. Je to naozaj velka zaťaž na psychiku. Ja som prestala chodiť aj na tie kontrolne stery zo strachu že by to mohlo byť aj horšie. Stravujem sa zdravo a začalo som piť CDS2. kto chce naštudujte si. na ochorenia virusoveho povodu ( ktorým HPV je ) zabera 100 %. Kto chce skúsi. Lila
Ahoj a kde to kupim? Ci to si mam vyrobit? Dakujem
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ak som po chirurgickom zákroku kde mi odstranili bradavičku, kedy možem mať sex ? Nebolí ma to ani stehy nemám. Pýtam sa pretože mi priateľ odchádza na dlhu dobu preč…
Mala som zmeny na krčku maternice, no zatiaľ nebola nutná konizácia. Bola som vystrašená, no po prečítaní si pár článkov na internete som zistila, že jediná možnosť, ako bojovať s týmto vírusom je posilnenie imunity. Vyskúšala som brať teda Chlorelu, ktorá sľubovala v jednej malej tabletke podiel asi 20tich vitamínov. Chlorelu od firmy Green way som brala 3 mesiace. Posledné vyšetrenie ukázalo, že som sa z HPV na teraz dostala.. Nehovorím, že za mojím vyliečením stojí chlorela, ale topiaci sa i slamky chytá a myslím si, že vyskúšať to nie je zlý nápad.
Dobry den, rada by som vas poprosila o vyplnenie dotaznika k mojej diplomovej praci, ktora sa tyka prave ludi diagnostikovanych na HPV (v minulosti alebo sucasnosti). Jej cielom je zistit ako dane ochorenie vplyva na sexualny zivot ludi. Vopred dakujem za vas cas. Ľudmila Štafurová - ako psychosociálna záťaž vyplývajúca z ochorenia vplýva na sexuálny život ľudí
Nerozumiem prečo gynekologické choroby nie pokračuju v diskusie. Dnes existuje priliš vela chorob ženských nie len HPV virus, PPSH, chlamidie, cervictida atd. Každa žena ak na mňa musí poznať rizika a vieť odkiaľ toto môže byť. Stale treba davať novu informaciu pre mladých, je to velmí dôležite. Tak ako z HPV vírusom môže dostať aj ine infekcie treba o tom pisať ako tu https://medium.com/@doktorpro/liečba-vaginálnej-dysbióza-d5652b8e41ce. Bohužial, ženy sa boja o tom hovoriť