Imunitný systém

ja si davam na jar a jesen konkretne toto amitamin® immun360 kupujem u vitariana a celkom sa mi zda ze nie som tolko chora chipku myslim

Imunitu si vieš postupne posilňovať aj inak ako liekmi, jasne vitaminy urcite ber ale kombinuj to tak neskôr aj s postupnym otužovanim a potom velmi dobre na imunitu sú aj sauny. Tieto veci kombinuj tiez :slight_smile:

ja nemozem tej saune prist nejako na chut, byva mi v nej zle a ked si predstavim ze mam potom vliezt do niecoho studeneho, brrrr.

nie kazdemu to vyhovuje. ja som tomu tiez dlho nevedela prist na chut, ale teraz mam saunovanie velmi v oblube :slight_smile:

za mňa je nezamenitelnym doplnkom čaga sibirska

Ja som jednu sezónu vyskúšal tabletky s hlivou ústričnou a myslím že to celkom pomohlo, nebol som chorý. Takže na jeseň nasadím znova.

ja uzivam napriklad len Revitanerv strong a musim povedat, ze odkedy ho beriem, tak som chora nebola :slight_smile: klopem si.

nassmer cz Kniha Virova manie

Placebo efekt a viera nabozenstva (((modernej mediciny))) v praxi. Vsetko len ziadna veda.

Ahojte, ako to mate vy, uzivate nieco pocas celeho roka alebo tie choroby nechavate na nahodu?

Ako myslis “na nahodu”? Ja sa priznam, neuzivam nic, to ozaj len sem tam ked mi napadne si kupit zinok kvoli nechtom, ze sa mi zacnu lamat napriklad, ale inak nie. Skor detom doprajem.

Čo napr.?Niektorí deťom nedávajú vôbec nič, aj keď sú na trhu už kadejaké gumíky, cukríky a neviem čo. Ale tak je asi aj otázne, či to reálne má nejaký vplyv a účinok na tú imunitu :slight_smile:

Zelenina, ovocie, pravidelny pitny rezim, to je jasne, ale okrem toho davam aj toto a zabera dobre. Moje deti ho uzivaju preventivne, osvedcil sa nam. :slight_smile: