Inteligentná kľučky na dvere

Ahojte, už dlhšie rozmýšlame s manželkou, že by sme si prerobili byt keďže už je náš a kolega v práci spomínal, že maj doma kľučky na vchodové dvere s odtlačkom prstu. Znie to celkom super, ak by sme náhodou zabudli klúče vovnútri, ale trochu som voči tomu skeptický. Našiel som tieti inteligentné kľučky a vyzerajú celok fajn, ale bojím sa, či sa to nedá nejak heknúť. Nemate nejake podobné doma a aké mate s nimi skúsenosti?

Ahoj, ano, je to super. My mame nieco podobne, vieme si dvere otvorit aj pomocou aplikacie v mobile. Je to perfektna vychytavka. My sme to riesili cez Sapeli, kedze my sme u nich aj objednavali dvere. Ta ich klucka sa vola SMART CODE. Co sa tyka hecknutia, tak toho sa nemusis obavat.

1 Like

ahoj a je to dost bezpecne? da sa to nejako zablokovat, ak by si nahodou stratila mobilny telefon?

My máme tiež doma tie klučky a je to super, hlavne ak sa nahodou stane, že sa niekto vymkne, tak nemusíme stresovať, že ako sa dostaneme dnu :smiley: aj keď tiež som sa toho, trochu bála, že či sa to nedá nejako obijsť a dostať sa dnu, ale ujistili nás, že to majú zabezpečené :slight_smile:

samozrejme, ze to je bezpecne! keby to nebolo, tak by to neponukali zakaznikom! toto je nasa buducnost. za par rokov sa uz klasicke klucky ani vyrabat nebudu a vsetci to budu mat takto vyriesene cez appky alebo na odtlacok prstu.

1 Like

V tomto mas asi aj pravdu, ze to tak bude! A kolko taketo inteligentne klucky stoja, viete mi povedat?

Samozrejme, na nich si vies aj kod nastavit, lebo tam mas cisla 1,2,3,4 a podla toho si zadas kod a ked aj sa ti nieco stane z mobilom, tak si to vies otvorit. Takto nejako vyzera ta klucka. Skriny_2021-02-04_141319

3 Likes

fiiiha, uz vymyslia fakt kadeco. strasne rychlo ide ta technologia dopredu. minule mi aj kamarat ukazoval, ze on nema ziadne kluce, iba od auta, lebo dom si otvara na zaklade odtlacku prsta. som az cumela :astonished: :hushed: a tato klucka, to je nieco podobne, wau! kto to ponuka a vyraba?

to vyzerá dosť dobre, ste ma s tým celkom nalomili teraz :smiley: určite si take kúpim, keď budeme vymienať dvere niekedy, musí to byť mega praktická vec

My to mame od Sapeli, oni to maju v ponuke a neviem, ci este niekto aj iny. Ale odporucila by som ti tychto, oni maju kvalitne dvere a aj doplnky k nim.

Ema je to prakticke, to kvitujem. Uz by som ine nechcela :slight_smile:

Ahoj, zhaname do domu interierove dvere a pozeram, ze tu pisete o tom, ze sa daju do dveri namontovat inteligentne klucky.
Este som o tom sice nepocula, ale vyzera to dobre tak som sa chcela ohladne toho popytat, ci sa to da namontovat na hocijake dvere alebo iba na nejake typy dveri?

Barca myslim si, ze by nemal byt problem taku klucku namontovat do hocijakych dveri. Ked si ju vyberies, tak ti predsa prisposobia otvor na to, aby mohla byt takato klucka. Co ale pozeram, tak vyzera klasicky ta klucka, takze by nemal byt problem.

Super, tak to si ma teraz potesil, lebo sa nam strasne tieto klucky pacia.
Vedel by si mi napisat, co taka klucka stoji a kto ich vlastne predava?

Ahoj Barca, co stoja to ti neviem napisat ale videla som, ze Sapeli take ponuka, tak skus u nich pozriet a isto ti povedia aj cenu. Oni maju vela predajni po Slovensku, tak myslim, ze nebudes mat problem sa u nich zastavit. Z kade si?

V Bratislave momentalne byvame, tak snad tu budu mat nejaku predajnu, idem hned pozriet.
Dakujem ti za tip, nevedela som, ze oni take ponukaju.
Jasne, na cenu sa uz spytam, ked viem, u koho mam hladat.

ahojte, vedeli by ste mi tak jednoduchsie vysvetlit, co su to tie inteligentne klucky? chcela by som vymenit dvere doma a vsimla som si, ze existuje aj taketo nieco. len vobec neviem, co si mam pod tym predstavit, ci by som to vedela vyuzit alebo by mi to bolo zbytocne.

ewiara23 inteligentné kľučky alebo aj smart kľučky sa nazývajú. v skratke ti to zhrniem, aby si si vedela zvážiť, či by sa ti zišli, alebo by boli zbytočné. dajú sa ovládať cez bluetooth alebo cez aplikáciu, môžeš si nastaviť odtlačok prsta na odomykanie a zamykanie. to máš skôr na bytové vchodové dvere, alebo sa zvyknú dávať do kancelárií, skladov a takto. nie na bytové dvere, čo máš doma v byte, tam by ti to bolo asi na nič.

No ako Barca, bola si sa tam pozriet? Rado sa stalo, tiez som sa o tom dopocula nahodou v praci, ked sa kolegovia o tom rozpravali. Ma to zaujalo, tak som sa povypytovala potom. Viem, ze teraz uz spotrebice su smart a da sa vsetko poprepajat medzi sebou. Ale o kluckach som pocula vtedy prvy raz.

Ale jasne, ze som tam bola, som zena cinu, takze ked si nieco zmyslim, tak idem riesim.
Vedela som, ze nieco take existuje, ale som si nemyslela, ze si to mozu ludia aj domov dat len tak.
Mne sa to tak lubi, ze sme dvere objednali rovno aj tou kluckou inteligentnou.
Esteze moj drahy tak dobre znasa tieto moje osiale.

ewiara23 ak mas na mysli vchodove dvere, tak preco nie? ono take tie interierove bytove dvere co mas na spalni a podobne, tam by bolo zbytocne davat taketo klucky. ale na vchodove kludne. nemusela by si aspon lovit kluce v taske. to tak moja zakazdym zvykne, ked ide domov z prace alebo z nakupu. pocujem, ze sa rozculuje za dverami a nemoze kluce vypatrat, tak idem radsej otvorit. bol som tie klucky pozerat normalne v predajni a dost sa mi pozdavali tie do Sapeli. musim len premysliet, ci zene oznamim dopredu, ze chcem nieco take kupovat alebo to vymyslim ako prekvapenie.