Kamaratka ma nepozvala na svadbu

ahojte, chcem len vediet co by ste robili, ako by ste sa k tomu postavili a co by ste povedali? kamaratka, s ktorou sa pozname 8 rokov, aktivne sa stretavame, hovorime si veci, pomahali sme si vela ma nepozvala na svadbu a kamosa, s ktorym som ju zoznamila ja pozvala ako sofera, ale normalne k svadobnemu stolu oni sa poznaju asi 2 roky, co by ste robili?

Povedala by som jej o tom, spytala by som sa jej, preco ma nepozvala a ci sa medzi vami nieco stalo. Jednoznacne by som chcela pocut vysvetlenie!

Vies co ja by som to neriesila, je to jej den, nemusi ta pozvat, nema povinnost, ano mozno to je blbe, ale ty sa zachovaj tak ze jej popraj, podakuj, chod jej do kostola zablahozelat, nieco jej daj a tes sa s nou.

ach, vy zeny az moc riesite taketo veci…ked ta nepozvala, tak ta nepozvala…aspon ani ty ju nebudes musiet…nebral by som to tak tragicky…

1 Like

Chapem, ze ta to zamrzelo. A ma malu svadbu? Ma na to dovod, ze ta nepozvala? Spytaj sa jej na to.

moze to mrziet ale koniec koncov je to na nej koho si tam pozve, nemozes jej na to nic povedat. mne by prislo trapne sa aj spytat preco ma nepozvala, proste sa tak rozhodla, nikto jej nemoze do toho hovorit

1 Like

Tak ty ju mozes pozvat. Mala asi na to dovod, mozno rozpocet a tak. Ale akoze ja by som sa tiez nepytala, hod to za hlavu a suhlasim s jarmilkou, chod jej zablahozelat, popraj jej a ak ty budes mat svadbu kludne ju pozvi ked budes mat moznost a budes chciet.

zmier sa s tým, ona môže pozvať na svadbu koho chce

a ty si uz svadbu mala?.. ty si ju pozvala?..

áno to je dôležité, pozvala si ju ak si mala svadbu? nejaký dôvod na to musí mať!

Čo ak v skutočnosti nie si jej najlepšia kamarátka ?

to bolo od teba dost drasticke ale zase dobre si napisala. mozno to je ozaj tak, ze v skutocnosti ju uz nepovazuje za dobru kamaratku a preto ju na svadbu nepozvala.

z niektorych veci podla mna vedu robit netreba, asi vie preco to urobila :slight_smile:

bohuzial, pre niektorych ludi nie si rovnaky priatel ako su oni pre teba. Tak to funguje :confused: Aj ja som to zazila, zaboli to, ale potom si aspon uvedomis, ze uau, ja by som si ti dala modre z neba a ty mne nie, tak aspon sa ho kvazi “zbavis” a mas priestor pre novych ludi, ktori by ti to modre z neba naozaj zniesli :slight_smile:

kazdy je iny, kazdy clovek inak vnima kamaratov, aspon vies jak ta brala

a kde je napisane, ze ta musela pozvat?..je to jej vec, ci pozve alebo nepozve. mozno sa dohodli, ze idu robit malu svadbu a ze s kamaratmi to neskor oslavia…

Podľa mňa, ale v tomto prípade to dosť hovorí o tom danom vzťahu :wink:

tak sa s tym jednoducho zmier a dalej to neries!

Vôbec by som z toho vedu nerobila, no tak ťa nepozvala a hotovo. Nepôjdeš a aspoň aj ušetríš. Veď taká svadba aj niečo stojí, už len šaty, účes, dar, atď.

neviem ze to tak prezivas, sak sa nic hrozne nestalo, len sa vyfarbila :slight_smile: