Caute, co robime/ste robili pocas karanteny?Nejako sa vzdelavate alebo skor realxujete? Ja som doteraz relaxovala, ale chcem sa aj vzdelavat, ak mate napady na kurzy, tak poslite do komentaru,vdaka. #zomstanmezdravi
ja teraz vela robim v zahrade. Studujem zahrada.sk https://www.zahrada.sk/ rady a tipy a chcela by som sa naucit ako sa strihaju bonsaje, lebo raz som sa snazila ostrihat polku a skoncila hola ups. A este vramci takeho “mozgoveho namahania” tam sledujem rozne naucne veci ako vedator, podcasty pocuvam… a ked chce tak kurzy skus napriklad Online kurz HTML a CSS pre začiatočníkov 2024 | VITA vita je dobra a ahrefs kurzy tiez
ja som zacala sa viacej o zahradku starat, vymyslam, co doma treba urobit, uz sme aj malovali
maľovať chceme aj my tento víkend, dúfam, že nám to vyjde…
Malovali ste? Stihli ste to? Lebo sa riadne ochladilo
detom sme kupili nove detske bicykle Rascal a chodime sa skoro každy den bicyklovat. Je to super straveny čas. Ono sa neda byt stale zatvoreny doma, je to na zblaznenie
co je to za znacku? Este som o nej nepocula
Ale tych znaciek je velmi vela, netreba na nich stavat
fakt? v cr svieti slnko teraz
Keď to počasie je všade iné a každú chvíľku sa mení, je to nevyspitateľné
Je, ale uz teraz je jun tak uz hadam aj letne teploty budu a bude to o inom
Bodaj by som sa aj ja stihla nudiť! No vôbec som nestihla, furt som niečo upratovala, varila, žehlila a toto stále isté dookola, do toho sem-tam von aspoň na chvíľku na záhradu.
och no, ale treba vediet aj vypnut. nezabudaj
s priatelom sme sa konečne odhodlali k tomu, aby sme si kupili intimne hračky. Takže ako travime karantenu si viete vydedukovat aj sami a takato karantena sa mi velmi pači
No tak to ste si dobrú aktivitu vymysleli, heh
Áno viem, neboj sem-tam si aj oddýchnem ale ja to ani neviem
nevies oddychovat? ja to priam potrebujem
aj ja, ale najradsej mam oddych - spanok
To aj ja ale vacsinou mam problem vecer zaspat
robime všetko ako doteraz, len nosime ruško. Hlavne sme začali viac chodit do prirody, ovela častejšie jazdime na bicykloch. je to ovel alepšie, ako sediet doma