Ani nehovor ja tiež teraz úplne, aj do pol 4 som hore
…len mne uz aj tie ruska lezu na nervicky…ale chapem ze je to treba…
vies co, ja som si ti na ne uz nejak zvykla. nasla spravny strih a tak ale ako neznasam, ked si ho proste zabudenem vziat, co sa mi stava dost casto
hlavne je si ich menit
Tak to je hadam samozrejmost, ci nie?
odkedy je karantena sa chodime ovela viac bicyklovat, na prechadzky a je to super
Ja som si dala onlnie kurz francuzstiny! vzdy ma to lakalo a teraz ked sa neda nikam chodit to som sa rozhodla do toho ist
Celkom paradoxne som najskôr bol strašne zničený z karanteny lebo som mal pocit, že som zavretý medzi 4 stenami, ale časom som si našiel zopár aktivít, na ktoré som nemal čas začal som čítatť knihy, zlepšil som si angličtinu tým, že som si založil účet na zahrančnom chate a dlho som sa chcel naučiť hrať blackjack, aby som mohol cez leto s kamošmi na terase hrávať A samozrejme ccez leto bike, plávanie a podobné aktivity vonku na slniečku.
ja keby som tak ostala doma teraz tak by som si to asi ozaj uzivala
Ja by som si možno konečne nejaké knižky prečítala
juj to aj ja ich mam kopu, ktore by som si rada, len este som sa k tomu nedostala
ja mam pocit, ze v jednom kuse iba upratujem
kedze mam homeoffice, tak aj pocas karanteny som mala co robit a samozrejme, ze som si stihla upratat aj take veci, na ktore som pocas celeho roka nemala cas.
Je toho veľa, čo na práci, či okolo domu alebo aj v robote, ale keď som mal dobrovoľne-nasilu volno, tak som sa konečne dokopal k tomu, aby som si pozrel nejake online kurzy a naučil sa niečo nové alebo si čítam aj knihu, keď neviem ozaj, čo mám robiť s voľným časom. Vždy sa nájde nejaka zábavka
my sme minule boli jazdit na bickyli. Vonku nie je velka zima a tak sme sa boli aspon na chvilku povozit.
To vám zavidím, u nás sa nedá vobec ísť na bike a tak rád by som išiel
Zatial robim len netflix…
keby bolo leto bolo by to jednoduchsie, no pri takomto pocasi moze byt fakt clovek zvacsa len doma, ani v zahradke sa nic neda. no my sme sa napriklad upreli na prechadzky a ked sa da tak na okresnu turistiku, aby sme sa teda doma nezblazdnili
Pre mňa najlepšie NETFLIX…
kedze mam pracu, ktoru mozem vykonavat aj z domu, tak aj ked som bola v karantene, tak som pracovala a cas mi rychlo ubehol. k tomu som varila a upratovala, takze som ani nepocitila, ze som len zavreta doma.