KS pro zajimavost sebou berou kosmonauti do vesmiru jiz od prvnich letu, celou dobu nam tento ucinny pripravek zapirali a i dnes zamlzuji a strasi lidi, v lekarne je nehorazne drahy a mohu rici ze je nekvalitni! Generator, ktery pouzivam mohu vyrobyt jako komplet na zakazku, pouzivam certifikovane Ag elektrody nejvyssi kvality 12cm x 2, 0mmm, certifikat kvality dolozim, vyroba na jeden raz je 0,5litru, navod dolozim, cena: 120 E. e-mail: jiri.benes@azet.sk.
Ahoj fiam, vies prosim Ta kde sa da otestovat alebo zistit velkost castic v koloidnom striebre?
Ano mam skusenosti aj s koloidnym striebrom aj MMS aj zapper, liecil som podobne avsak ovela viac chorob som mal, Koloidne striebro nebolo take ucinne ako MMS- mms je doslova zazrak (nepredavkuj sa) ale vyrobil som domaci ZAPPER ma 30voltov strievavy prud Moj homemade Zapper dokazal viac nez kadeco ostatne vcetne zmenenej stravy vitaminov atd. Jednicku ma zapper, 2 MMS, 3, koloidne striebro, 4 megadavky Ccka… doktory nepomohli z tazkej choroby )
Klobúk dolu pred vašimi skúsenostiami a vedomostiami!
Práve sa zaoberám všetkým, čo ste opisovali vo vašom príspevku.
Skúsenosti mám z našej konvenčnej medecíny… viem kam siaha…
a preto ma upútali vaše komplexné znalosti o MMS a o koloidnom striebre a aj zappery.
Ste isto nielen znalý, ale aj technicky zdatný a máte niečo viac ako zvyšok pasívnych ľudí, ktorí sú žiaľ chorý… a odkázaní na naše lekárstvo, ktoré ich starostlivo udržiava v stave, ktorý vyhovuje farmafirmám. Len vyliečenie je zriedkavé / Mudr. Jan Hnízdil v ČT -dá sa prezrieť na nete /
Mala by som na vás viac otázok.
Myslím, že by bolo prospešné, keby sme si vymenili pár informácií.
Prosím ozvite sa mi, resp. mám aj Skype. / bystrica11 /
Všetko dobré v Novom roku
Hanzlová
Ake koncentracia koloidneho striebra je najlepsia, napr. do oci, nosa a usi a aka na vnutorne pouzitie?
Pozri Koloid. sk http://www.koloid.sk/ kúpiš u nich na webe čo potrebuješ, tu je od nich aj článok na Zzz. sk http://www.zzz.sk/?clanok=13659
Môžu sa KS natierať aj jazvy po operácii, kt. sú dlhšie červené ? ožarujem si jazvu po operácii aj biolampou, avšak po 2 mesiacoch je stále červená.
Ja si davam na ranu zmes jemneho praskoveho cukru, kokosoveho oleja a par kvapiek citricidalu (profesional). Tak sa mi rany ovela rychlejsie hoja, inac by to bolo nekonecne dlhe, kedze som cukrovkar typu DM2. Tu istu zmes mozno davat aj na jazvy, zapalene miesta a hnisave vyrazky a podobne. Aj na diabeticke vredy (a prelezaniny. Cukor a kokosovy olej prenikaju cez kozu a vyzivuju a ochranuju poskodenu oblast. Pouzil som ju aj na rezy, co mi urobili pri nedavnej operacii zlcnika, hned ako ma pustili domov. Samozrejme v nemocnici by mi to nedovolili, tam na mna pouzivali len schvalene chemicke patentovane lieky. Ale metoda urychlenia hojenia cukrom nie je nic noveho, pouzivali ju uz pred vyse 4000 rokmi v Starom Egypte, kde davali do ran na urychlenie hojenia a sterilizaciu suseny medovy prasok.
Nastala chyba nie je link tak len kopírujem z textu
Přípravky koloidního stříbra se donedávna i u nás prodávaly jako potravinové doplňky, u nichž se ovšem léčebný efekt neprověřuje. Kontroluje se však i jejich bezpečnost, a ta se nepotvrdila. Proto bylo koloidní stříbro kvůli svým toxickým účinkům přeřazeno do skupiny „Léčiva“ a jeho dovoz byl rozhodnutím Ministerstva zdravotnictví ČR zakázán. Naši distributoři na webu sice zájemcům o léčbu smutně sdělují, že je jejich výrobek nedostupný, ale český člověk si poradí. Zajede se nebo napíše do některého ze států EU, kde jsou preparáty koloidního stříbra stále ještě jen doplňkem a ne lékem, kde jsou jich plné lékárny a obchody a kde má kdekdo domácí generátor.
Vím, že mé varování nebude asi k ničemu, stoupenci alternativní medicíny jsou hluboce věřící v její účinnost a reklamám na webu v jejich pravdivost. Ale kdo chce kam… Třeba se jim podaří ozdobit se nádherným šedomodným odstínem – zdůrazňuji, že trvalým.
Ja som pouzival striebro od výrobcu Pharma Active
A bol som veľmi spokojný. Za 3 dni zomna vyslo tolko hlienov ze som neveril tomu lebo ziadne lieky mi nepomohli ale striebro ano. Flaska 350ml stoji okolo 10e. odporucam treba uzivat 6 liziciek denne.
Prepáč, ale Ty udávaš ako dôveryhodný zdroj wikipédiu? nebuď smiešny…
Ahoj aj ja uvazujem vyrobit Zapper, len sa neviem rozhodnut na aku frekvenciu. ty si napisal na 30 v, ale napatie nie je rozhodujuce.
Fero moj mail atlantik@centrum.sk
Zdravim, no neviem ale ja mam velmi dobre skusenosti s koloidnym striebrom, hlavne si ho kvapkam do oci, na rozne rany a pri nachladeni. Je skvele odporucam. Inak mam ho z www.koloidne-striebro.wz.cz
Nedostať? Však ja ho iba tam kupujem!