tiez mi vyoperovali krcne mandle ale v 15-tich rokoch a tiez uz nemavam problemy s chorobami, citim sa tak lepsie, lebo ked si predstavim, ze by som mala kvoli chorobe vymeskat z prace, tak dakujem. Som velmi rada, ze som sa dala na to nahovorit aj ked som sa tiez velmi bala
Tiez som prisla o mandle v mladom veku. Sice sa napokom zistilo, ze nebolo az tak akutne ich vybrat no som rada. Od vtedy som nebyvala az tak chora ako dovtedy. A ak sa niekto boji samotneho zakroku, vzdy je predsa moznost celkoveho uspatia.
Mne keď vyberali mandle som mohla mať okolo 16 rokov. Tiež som chcela, aby ma uspali ale neuspali. Iba mi pichli náladovku, ale v pohode som to zvládla, na to, že ako som sa veľmi bála. Až som plakala od strachu ako malé dieťa:grinning: Druhý raz by som na to učite nešla ale musím povedať, že mi to pomohlo. Odvtedy som tiež ako ty nemala problém s hrdlo a chorobami a môže byť pri mne chorý človek celý deň ale ja neochoriem:slight_smile:
no to poznám ten pocit, keď manžel obsluhuje konečne svoju manželkou:slight_smile: Mne tiež vždy môj pomáha, keď som chorá alebo mi nie je dobre. Taký chutný je vždy, koľkokrát rozmýšľam či nebudem predstierať chorobu:grin:
zajtra idem k lekárke si dohodnúť termín na krčné mandle, neviete mi prosím vás povedať či uspia aj celkovo alebo len pichnú injekciu na určité operované miesto?
nedavaj sa uspat, to je zbytocne a nie je to ani dobre pre telo…nech ti to len obpichaju a neboj sa ani to citit nebudes a rychlo to urobia, presla som si tym, tak viem o com hovorim…ono to boli az po zakroku ale to je normalka
vsak jasne, tak ja napriklad nemam z takych veci strach nastastie, lebo ked vidim aj v nemocnici alebo u lekara ako sa boja a nechcu ist na operaciu a podobne, tak si pomyslim, ze este ze nemusim mat take stresy a strachy
no ja ked len stojim pred nemocnicou uz som bleda. ale moc aj zalezi na zamestnancoch. raz som nemala dobru skusenost, ked som lezala tyzden v nemocnici. kazdy den ine sestricky a boli take zdute, bezzaujmu o pacienta a lekari mi povedali zakazdym nieco ine, kolkokrat sa nepozreli ani do karty na vysledky
čo sa týka zamestnancov, tak to je v tejto dobe veľmi ťažké. nezaujímajú sa už tak o pacientov a sú nesympatický, no česť výnimkam. ale tiež som nemala dobré skúsenosti
Tak to si potom nenatrafila dobre, bola si v nespravny cas na zlom mieste ako sa hovori, ale tak zase nemali by sme vsetkych hadzat do jedneho vreca. Ja som napriklad mala aj dobre aj zle skusenosti, co sa tyka lekarov alebo sestriciek. Niektorym som bola tak vdacna, ze sme aj sladkost dali, lebo sa mi stalo, ze som mala taku prijemnu a starostlivu sestricku a to si chory clovek vtedy vazi a oni su od toho aj platene a ked sa niektorym nepaci, tak nech si hladaju ine zamestnanie, ktore budu robit s usmevom a hotovo
Mňe vravel skoro každý pred výberom mandlí, že to bude rýchlo, že to sa robieva aj na recepcii. Ale popravde ja som sa bála, no nie bolesti potom ale v ten čas ako mi ich vyberal. Našťastie som to poriadne necítila, len tie ihly trošku. A prebehlo to veľmi rýchlo
ja som s nimi nemala nastastie ziadny problem a ani nemam ale moja dcera byva casto chora a doktorka mi povedala aby som ju prehovorila na vyber mandli. dcera ma 6 rokov a ona sa velmi boji takychto operacii. rozmyslala som, ze by som ju dala uspat teda, myslite, ze by to bol dobry napad?
Ahojte… Dnes 12.2.2018 som uz 3 den po operacii krcnych mandli a lekarka mi predpisala Flektor.
Tak dnes vecer som si ho dal a ked som ho zapil tak strasne ma stipalo to hrdlo ale myslel som si ze to tak ma byt… Rychlo som sa potom napil a v tom momente som zacal vypluvat krv ale isla mi len z pravej strany hrdla.
Tak sa chcem spytat: Mohol to sposobyt ten Flektor?
kľudne ti to mohol spôsobiť Flektor. a to ti odporúčil lekár?
sice si to pisala pred niekolkymi mesiacmi, ale zaujimalo by ma kde beries tu istotu, ze by to mohlo byt z flektoru??
podľa mňa to z toho nebude ani len náhodou to môže byť čokoľvek
mozno jej to niekto poradil. ludia sa v poslednej dobe stavaju lekarmi a odbornikmi namiesto toho aby sa dali poriadne vysetrit
Presne a určujú si sami rôžne diagnózy
ani mne sa to nezdalo, celkom prekvapena som z toho ostala, preto som sa na to pytala
na lepsie hojenie sa skus popytat o wobenzym, to pomohlo mne pti vyberani mandli, aj ked ja som nemala take problemy ako ty, ale ten zazitok by som si nechcela zopakovat… ale wobenzym urcite odporucam