Krvácanie zo zadku po veľkej potrebe

Ako tak citam tieto prispevky uvazujem nad tymi ktory si robia srandu a ktory nie (mozno ty srandisti to pochopia az neskor ked to tiez na nich pride) , v prvom rade je na tento stav (neviem ako to nazvat choroba) doba v druhom rade sposobujeme si krvacanie teda hemeroidy tlakom sedenim a najhorsie je sediet na studenom napriklad sedadla v MHD vlakoch… dalej treba rozlisovat krv cim je krv viac cerstvejsia svetlejsia tym je vacsi predpoklad ze je nieco natrhnute nejaka zilka v rit. venci a ked sa zvysi tlak z tej zilky sa spusti krv pripadne ju vidno len na papiery horsie je ked uz je krv cierna to uz treba hladat doktora (vred, nador)… hemeroidy (viac google) su akoby nilonove sacky dokazu zvacsit svoj objem ale hlavne svoju dlzku problem je ze sa nedokazu sktratit niekedy pri stolici vytlacia sa von po vystreti sa znova schovaju pripadne ostanu von a bud sa dnu zasunu alebo nie (ked natlacite do nil. sacku vodu urcity tlak znesie potom sa natiahne no dalej uz nie praskne v najslabsom bode) … a to je vlastne cerstva krv ktora je sprevadzana bud stolicou alebo len tlakom… su rozne metody a rozne stadia… laser gumicka operacia… treba vyhladat odbornika nie doktora ale ODBORNIKA… no a prevencia to je na nas hlavne pravidelna stolica nezadrzovat vetry spanok strava vela tekutin (raz za cas aj klistyr) strukovin vlakniny pohybu… napr… lanove semeno ovsene otruby vlocky hlavne vsak nezabudnut na vodu nin 3litre denne mrkvove stavy ananasove hroznove jahodove… z ovocia jahoda hrozno slivka… vinikajuce su aj susene slivky… ked uz nastasne problem okamzite upravit stravu nic pikatne ziadnu cokoladu ziadne orechy ziadny banan kupel v dubovej kore+mast faktu v lekarni vam povedia ktore si mozete este kupit pripadne cipky ked vsak konecnik budete mat taky ze cipok do seba nedostanete dajte si mast na prst a miernim tlakom zatlacte samozrejme zvolte si taku polohu aby ste to zvladli lahnut na bok a skrcit nohy… a este jedno cipok sa da formovat tak ak je spic ostri staci ho posuchat prstom pripadne namocit do oleja vazeliny no hlavne si dajte predpisat detralex je to naj co je na trhu (samo ze si zan aj zacvakate) a mozete ho uzit ako prevenciu proti trhaniu zil… ono treba sa informovat aj v rodine ci su taketo problemy alebo boli pretoze je to dedicne a hlavne zeny po porode to mavaju… ak je to uz moc bolestive treba vyhladat pomoc mozete dostat strach z bolesti ist na stolicu… po case sa to vo vas uhutni ako beton… v takom pripade to uz urobia chirurgicky pod narkozou… a ak uz mate nejaky takyto problem tak nech vam to rychlo prejde…

Ahojte, aj ja som bola u Dimova na operacii fisury dokonca dvakrat lebo sa mi rana nezrastla a stale to nemam dobre, krvacam jemne po stolici stale… na dalsiu operaciu uz ist nechcem lebo tie dva mesiace hojenia ma skoro stali dusevne zdravie tak moc to bolelo.

S riesenim fisury skuste navstivit MUDr. Istoka na Tehelnej ulici v Bratislave.

Ahojte ja mam problemy tiez podobne neviem co mam robit zacalo to asi pred pol rokom ked som zbadal na toaletnom papieri krv a po stolici bolest ja mam bolesti okolo kostrcovej kosti su neznesitelne ako keby vam niekto buchal spestov do kosti a asi aj stoho ma boli zadok alebo uz sam neviem s coho mi ta bolest viraza a pri stolici trochu krvacam hlavne ma boli aj nad kostrcovov kostov chrbat aj nohy nedasa mi ani zaspat musim si najst polohu na aku stranu si aj lahnem aj sadnem trva mi to aj dve hodiny pokial sa ulozim do postele davam si od bolesti ibalgin, faktu, a flektor ale pomaha to asi na tri hodinky a znovu si musim dat od bolesti nieaku tabletu neviem uz co mam robit ak mozte prosim vas poradte mi niekto ak mate take podobne tazkosti ale inak neviem ci to nieje aj od toho pracujem ako vodic na vzv je to sedava praca ale kolko krat uz nemozem ani tam sediet musim sa od tej bolesti postavit za pochopenie a poradenie vam vopred dakujem.

Ahojte seci mam problem asi 10rokov ani ras som nebol u doktora poli ma zadok celi den furt krvacam teras sa bojim co mi povie. ters asi 5dni ma boli aj pod pubkom mozno slepak neviem hadam dostanem rozum a pojdem doktorovi reropte tu istu chibu!

Ahojte mam problém zo pár dní mám strašne tvrdú stolicu s bolesťami A má papieri som dokonca mala krv mám trochu Z toho obavy čo to. môže byt?

Má niekto skúsenost, prípadne hneď kontakt na dobrého Chirurga na operáciu hemoroidov v Košiciach? Ďakujem.

Ahoj, mne super pomohol pripravok hemorend. Odporucala mi to kamoska. Fakt som vyskusala kadeco, ale toto mi zabralo. Konecne mam klud.

Mne sa to stalo dva týždne dozadu a diagnóza jasná hemoroidy : ( zatiaľ čo mi fakt pomáha je hemostop ale je to des toto

Dobrý deň mam 16 rokov po stolici mam stále krv na toaletnom aj vo stolici. Čo mam robiť? Jeto niečo važne?

Juj krvacnie, neprijemne… to mam uz za sebou. Najskor mi zacinalo vsetko svrbenim, palenim az to prerasto do vaccsich hemoroidov co mi diagnostikovali. Dubova kora utisi, ale neodstrani hemoroidy. Radikalne som to musela riesit a to hned operaciou. Chirurgickej som sa veeeelmi bala, lebo skusenosti pacientov vypovedali o ukrutnej bolesti. Tak som hladala nieco setrnejsie. Dopatrala som sa k laserovej operacii. Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze je to tak. Operacia trvala nastastie kratko 20 min. Odchadzala som po 10 min lezani na lozku a po svojich. Ja osobne odporucam. Dokonca som mala moznost si vymenit skusenosti s pacientom, co bol uz po laserovej operacii, ten bol vybaveny na operacii za 10 min, ale mal len jednen maly hemoroidik. Takze mi dodal odvahu. Netreba sa bat ani obavat.

Http://www.zdraviemuza.sk/muzske-ochorenia/zbavte-sa-uz-dnes-problemov-s-hemoroidmi

Pekný den a ten hemostop zaberie hned vám alebo ho beriete aj týžden alebo väčšie dávky? dakujem za odpoved

Ahoj. Chcem sa ťa opytať kde si bola na operacii a ake to je nakladne. Zmiznu všetky problemy?

Dobry den mam problem s konecnikom a bojim sa ist lekarovi lebo sa bojim ze to moze byt nieco vazne

Jediné čo mi ako tak pomáha a zľahčuje celé toto trápenie je hemostop, iné mi absolútne nepomohli len som nimi stratila čas :- / .

Dobry den prajem moj syn ma 16rokov a krvaca ked ma stolicu mozte mi poradit preto ze sa obavam dakujem

Ahoj Adam. Bola som operovana v Bratislave v Petrzalke v sukromnom zariadeni Chirkoz Gercenova 8 / f. telefon najdes na ich stranke www.chirkoz.sk

Po operacii mam klud a zbavila som sa vsetkych hemoroidov pocaj jedneho zakroku. Ja osobne som platila 300 Eur. Drzim palce a naber odvahu. Budes mat konecne pokoj.

Carmen ako prve by som pouzila sedave kupele v dubovej kor. Ale urcite treba navstivit chirurga. Ja som tiez otalala a k nicomu to nebolo, iba som oddalovala operaciu. Ta laserova je naozaj setrnejsia. To tvrdim z vlastnej skusenosti.

Ahoj mam uz par rokou problem s konecnikom. Neustale krvacam mam plno hemoroidou. Hanbim sa za to a k lekarovy nejdem. Prosim poradte mi ako sa da liecit. Dakujem. ,