Chcela by som sa opytat ked mam trombocity ko plt 224,4 ci je to vela alebo malo krvnych dosticirk.mam 33 rokou
máš to OK. Norma trombocytov je od 150-400/450/.
nemám skúsenosti s hormonálnou antikoncepciou,ale može to byť tým sposobené.Mala by si navštíviť hematologa.
prosim vas dajte mi vediet ako to liecili, moja maminka ma ten isty problem. Nnnemozu zacat chemo lebo ma velmi nizke hotnoty, 60 000 mala najviac. velmi pekne dakujem.
Prosím o radu môj brat ma zvyšeni počet krv. doštičiek hodnota nad 600 a hustú krv .Čo to asi znamená je to vážna choroba Ďakujem
mam malo krvnych dosticiek som tehotna a idem na sekciu o par tyzdnov co by som mala jest alebo porad nieco velmi sa bojim dakujem
to mas dobre ma byt od 150-440
dobry den a ake tabletky na ti beriete?prosim napiste mimna moj e-mail,dakujem
dobry moja dcera ma nizky pocet trombocytov naposledy mala 58.bude mat 5 rokov testy na protilatky vysli negativne poradte mi cim sa daju trombocyty zvysit.dakujem
Ahojte,ja som mala tiež tieto problémy,doporučili mi piť aloe vera sivera a po užití mesačnej kúry som bola na testoch a na moje prekvapenie boli výsledky zlepšené. Užívam ďalej,tak uvidím na ďaľších testoch o dva mesiace.
dobrý deň,
moja ll ročná dcérka je momentálne v nemocnici, na JIS-ke, priviezli sme ju s počtom 5000 trombocytov, liečili ju imunoglobulínom, no bez efektu, nasadili jej kortikoidy Solumedrol, zatiaľ má hodnotu 15000 trombocytov. Má niekto podobnú skúsenosť?
Ahoj, chcem sa opytat, mam ist na vzorku kostnej drene, je to bolestive ako hovoria? Dakujem.
Mam 38 rokov, tiez mam ist na vzorku kostnej drene, chcem sa opytat, ci je to take bolestive, ako hovoria dakujem.
Moja mama má malo krvných doštičiek, až tak že má na tele podliatiny. Posielajú ju od kožného ku hematologóvi a nič nerobia. Poradte liečbu, ake mate skúsenosti.
Ahoj, nedočitala som sa tu, či ten odber krvnej drene je taký bolestivý, ako hovoria, alebo nie, myslím, že to máš už za sebou. Odpovieš mi, prosím, aké to bolo? Majú mi to robiť na Antolskej v Petržalke. Ďakujem pekne.
To je to najmenej coho sa mozes bat, lokalne ta uspia budes trocha otapena po 10min prides trocha k sebe, jedina bolest je asi 1-2 dni pri v pichu v panve a to len pri zmene polohy tela (pri sadnuti, vstavani atd.) prakticky viac som citil ihlu pri lokalnej umrtveni ako tu “vec” s ktorou ti vycucne vzorku.
Chcem sa spýtať, syn má 4 mesiace a má trombocyty zvýšené na 490 je to veľmi zlé? Dosť sa bojím. Ďakujem za odpoveď.
To mate vyborne, trombocytov ma byt od 150 do 300.
Mojmu synovi nevedeli namerat hladinu trombocytov tele. Tiez sme boli v nemocnici, liecili nas silnymi antibiotikami, potom sme dostali opacnu reakciu a vysoke teploty, bol to jeden kolotoc. Ale klop-klop, odvtedy vsetko v poriadku, ale musime chodit na pravidelne navstevy.
Poprosím tiež o radu: akým spôsobom sa dá zvýšiť počet krvných doštičiek - švagriná bola práve dnes na odberoch krvi a mala iba 20. Nemá síce priaznivu diagnózu, ale i tak, ako jej pomôcť. Veľmi ma jej zdravotný stav trápi. Dosť často podstupuje transfúziu. Ďakujem.