Kúpele na Slovensku

Honey poviem ti tak, že mne sa v kúpeľoch Lúčky veľmi páčilo, takže ja by som kľudne aj na víkendový pobyt tam išla. No porovnať to neviem, keďže som tam na víkendovom pobyte nebola ale ja som bola na kúpeľnom liečbe a to je trošku iné. Páčilo sa mi u nich úúúúúplne všetko!!

Niektoré som mala doobeda a niektoré poobede Marionom10. Ako mi ich načasovala pani doktorka, tak som chodila. Otváracie hodiny aqua-vital parku sú takéto (viď. foto)

Kľudne tam môže ísť aj verejnosť, to nie je len pre kúpeľných hostí. Kľudne môžeš aj ty prísť. Procedúry som mala rôzne typy vaní (vírivú, minerálnu), cvičenie v bazéne som mala, masáže, rašelinové zábaly, atď.

dokedy budeš na výsledky čakať?
radinaLM to čo je presne ten vitálny svet???

Ahojky, kopu dievčat v tejto téme písali, že boli v kúpeľoch. A aj ja som bola tento rok :wink::slightly_smiling_face: Tak sa kľudne pýtaj, čo by ťa zaujímalo a čo chceš vedieť. Ochotne ti poradíme, pomôžeme :slightly_smiling_face: :kissing:

ahoj ďakujem za reakciu, no zaujíma, že kedy a kde, ako dlho, v akej si bola skupine, s čím si tam bola na začiatok :smiley:

Bola som v lete, konkrétne v mesiaci jún a bola som v Lúčkach. Bola som tam 4 týždne, keďže človek keď ide cez poisťovňu, tak musí ísť minimálne na 3 týždne. No mne ponúkli až 4, tak som to zobrala, aspoň som si mohla dlhšie oddychovať :slight_smile: Mňa poisťovňa zaradila do skupiny B, tým pádom mi preplatili liečebné procedúry a lekársku starostlivosť a ostatné (ubytovanie a stravu) som si hradila sama. Bola som kvôli ženským problémom.

Vitálny svet znamená saunový svet :slight_smile: :wink: A konkrétne v Lúčkach majú fínsku saunu, mentolovú saunu, rímsky kúpeľ s prírodnými inhalačnými esenciami, Kneippov kúpeľ, tepidárium, turbo sprcha, sprcha - dážď. Pozri, takto to nejako u nich vyzerá :slight_smile:

Super, tak to som veľmi rada, že tam môže ísť aj verejnosť Radina. Lebo rada by som sa pred Vianočnými sviatkami išla niekde okúpať a zrelaxovať.

V tom prípade je toto miesto úplne ideálne :wink::relaxed: Choď tam a uvidíš, že sa tam dobre zrelaxuješ. A potom mi daj aj vedieť, ako sa ti páčilo, dobre?

Aj ja si myslím. Dobre, že som sem prišla, aspoň som sa dozvedela veľa nových vecí. Ďakujem ti ešte raz za všetko a jasné, že ti dám potom vedieť, toho sa nemusíš báť. Akurát sme sa s drahým bavili, že budúci víkend by sme išli, lebo tam už konečne nič nemáme na pláne.

Nemáš začo, rado sa stalo :wink: To už je na vás, kedy tam pôjdete :slightly_smiling_face::relaxed:

ahojte este raz. tak ako som pisala prednedavno riesila som kupele cez poistovnu. uz mi to aj poistovna schvalila tak sa tesiiiim. verim ze sa po procedurach buduci rok budem citit lepsie ako teraz.

Jeeej, tak to je super správa, že ti to schválili. A už máš dohodnutý aj termín, kedy do kúpeľov nastúpiš?

Áno, to viem, že je to na mne. Zajtra sa tam chystáme, už sme s drahým dohodnutý, že si pôjdeme na celý deň oddýchnuť. Tak ti potom napíšem.

ano vytesujem sa lebo tento momentalny stav nie je najlepsi. a pocula som na lucky tuto dobru ozvenu.
nastup mam koncom januara tak verim ze to do vtedy vydrzim. ty si tam bola s cim prosim ta?

1 lajk

Lepšie ísť po sviatkoch, aspoň si tam od všetkého oddýchneš a cez sviatky budeš aspoň s rodinou :slightly_smiling_face: Bola som tam kvôli ženským problémom (podrobnosti nechcem písať, nerobí mi to dobre). Ale ty mi povedz, na ako dlho tam ideš? A zaradili ťa do skupiny A alebo B? Poisťovňa ti všetko preplatí alebo len liečebné procedúry a lekársku starostlivosť?

jasne vianoce ako vzdy budu v kruhu rodiny :slight_smile: som v skupine A… Ak sa smiem spytat ty si tam bola kolko a ako sa ti tam pacilo? aby som sa vedela pripravit:)

To je super, že si v skupine A, aspoň budeš mať všetko preplatené poisťovňou :+1::slightly_smiling_face: Bola som 4 týždne a veľmi sa mi tam páčilo. Kľudne by som tam aj dlhšie vydržala. Je to tam krásne, ako taká all inclusive dovolenka :laughing::wink: Všetko máš zabezpečené, stravu, ubytovanie a plus ťa rozmaznávajú rôznymi procedúrami :slightly_smiling_face: Máš sa na čo tešiť :slightly_smiling_face:

Ahoj Radina, tak píšem ako som sľúbila :slightly_smiling_face: Boli sme sa v tom aqua-vital parku Lúčky okúpať a fakt si mala pravdu, že to tam je super. Veľmi sa nám tam páčilo :wink: Zaplatili sme si aj ten saunový svet a úžasne sme si tam oddýchli. Som rada, že som sa nechala nahovoriť a išli sme tam. Už tam budeme chodiť častejšie. Aj drahému sa veľmi páčilo a to on je pritom silný odvar :grinning::rofl:

Jeeej, som veľmi rada, že si na mňa nezabudla a že si sa ozvala :wink::slightly_smiling_face: Áno? On je taký náročný na wellness? To je super teda, že aj jemu sa páčilo a som rada, že si si nechala poradiť :slight_smile: Aaa aby som nezabudla, prajem ti Šťastné a Veselé Vianočné sviatky v kruhu svojich najbližších :wink: