Kúpele na Slovensku

Asi tri krát bola, lebo mi hovorila, že minulý rok bola a potom sa im podarila otehotnieť. Nie som si istá ale vyzistím ti to od nej. Dnes máme ísť na kávu. Jaaaj, tak to chápem. Veď uvidíš teda, ako dopadne vyšetrenie a keď tak sa ho hneď spýtaj. Veď isto mu budeš hovoriť, aké máš problémy.

1 lajk

No ved on nieco vie, do tel mi hovoril, ze sa o kupeloch povypravame, a ty si v nich nebola? Ci iba ta kamoska? Prosim zisti, pripadne keby napisala…

aha noo, to by mohlo byť, aj keď si myslím, že nemožné to nie je, interupcia keby narobí niečo tak podľa mňa už vôbec neotehotnieš a to si bola v kolkých rokoch?

Bola som aj ja ale iba raz. Ona bola tri krát, ako som ti aj písala. Pýtala som sa jej, keď sme boli spolu na tej kávičke a potvrdila mi to. Kľudne môžem aj jej povedať, aby sem prišla ale môžem ti aj ja kľudne poradiť.

Bola som na výletoch :slight_smile: Bola som kuknúť Liptovskú Maru a taktiež kvačiansku a prosiecku dolinu, tam bolo úplne krásne :wink: Ak tam niekedy budeš, choď isto kuknúť. A čo sa týka programu, tak na ten som tiež za času na čas išla. Vieš, keď si tam tri týždne, tak toho postíhaš viacej :slight_smile:

Jasne a co mali v ramci toho programu take zaujimave? Ci taky normal? Nooo priroda tam asi bude peckova, a ako si sa citila po kupeloch dusevne?

hanbim sa za to, ale v 17 :/, stalo sa, nemala som sancu sa o dieta postarat, je to mozno zle, ale nelutujem to rozhodnutie, bolo to tak lepsie…
radinaLM - a ty si bola tam kde ona? Fiha, tak to by ma nejake veci zaujimali…

ajaj to ma mrzí, jasné ja by som sa zachovala asi rovnako, a koľko ročné máte teraz?

no ved som pisala, ze ani jedno :confused:

Áno, obidve sme boli v kúpeľoch Lúčky ale nie naraz. Každá sme tam boli iný rok a aj iný termín. Nevyšlo nám to, že by sme sa tam stretli. Tak sa pýtaj, čo ťa zaujíma.

Ahoj :slight_smile: Vidím, že si bola na liečebnom pobyte v kúpeľoch, ktoré si momentálne aj ja vybavujem. Chcela by som sa spýtať, ako to u nich funguje? Koľko procedúr cca si tam mala denne? Ako bol riešený bazén? Mohla si tam chodiť kedy si chcela alebo len v určené dni a časy? A čo strava? Za odpoveď ti vopred veľmi pekne ďakujem :slight_smile:

ježíš prepáč som z tých komentov všetkých domotaná… :confused: a už si bola u lekára?

Oni tam maju moznost aj nejakych vikendovych pobytov? A co ceny? Dalo by sa ist? Piatok, sobota a nedela?
Lyddia - to nic ano bola, bol mily a urobili mi vysetrenia cakame na vysledky.

Ahoj, ahoj. No poviem ti ako som to mala ja. Mala som 3-4 procedúry denne. V prvý deň keď som tam prišla, tak som mala prehliadku u doktorky, ktorá mi načasovala procedúry podľa môjho zdravotného stavu. A potom už každý deň som chodila na procedúry. No mala som dosť času aj na oddych, na kávičkovanie či prechádzanie sa po areáli. Je to tam veľmi pekné. Do bazénu som mohla chodiť hocikedy podľa otváracích hodín. A jedlo tam varia dosť dobré, chutilo mi, nemala som žiadny problém, že by som hladovala alebo niečo. Úplne postačujúce.

Áno honey, majú v ponuke aj víkendové pobyty alebo potom predĺžené pobyty. Tu si pozri: Pobyty. Aspoň ti ich nemusím všetky vypisovať. Tam si rovno pozri aj ceny, majú to tam vypísané. Tie sa odvíjajú od toho, kde chceš byť ubytovaná a akú stravu chceš mať, atď

Fajn to vyzera celkom super, dakujem za ochotu, A odporucas ich teda ci ako? Cenovo nevies porovnat? Co sa ti u nich najviac pacilo?

Ano a co vsetko robili? Co povedal?

To si mala aj dosť procedúr denne, super :wink: Mala si ich len doobeda alebo aj poobede? A aké sú otváracie hodiny do toho bazénu? Tam môže aj verejnosť ísť alebo to je len čisto pre kúpeľných hostí? A ešte by ma zaujímalo aké procedúry si mala?

ahojte prosím vás je tu niekto kto je alebo bol nedávno v kúpeloch?

Klasicke vysetrenia, povedal, ze mam cakat na vysledky, ale boli velmi mily, podrobne mi vysvetlil. Kupele Odporuca aj on.