Kúpele na Slovensku

No tak to potom isto. Budem ti drzat palce

Ďakujem ti, si zlatá. Veď potom dám vedieť, aké vyrozumenie mi poslali. Len normálne už začínam trochu panikáriť, čo tam taký dlhý čas budem sama robiť? Tie, čo ste tam boli tak 3-4 týždne, vydržali ste to tam? Nenudili ste sa?

Ahojte :slight_smile: Momentalne sa rozhodujem, ci si zaplatit pobyt v kupeloch v Bojniaciah alebo v Luckach a chcela by som pocut vas nazor, s ktorymi mate lepsie skusenosti? Poistovna mi kupelny pobyt neschvalila, tak si ho idem sama zaplatit. A preto chcem ist do najlepsich kupelov na Slovenku, ked si to uz idem platit. Dakujem :slight_smile:

Ja som bola spokojná so slovenskými kúpeľmi. Boli sme v Piešťanoch, Bojniciach aj Smrdákoch. Príjemne prežitý týždeň. Vždy sme pozreli nejakú zľavu na a išli sme Aktuálne zľavové kódy ZlavaDna.sk najlepšie zľavy pre jún 2024​ — Kodino :slight_smile:

To som nevedela, ze aj zlavy byvaju na pobyty v kupeloch :astonished: Dobre vediet, budem to aj ja sledovat. No viac ma ocarili kupele Lucky, tam ste niektora boli na pobyte? Kolko u nich taky tyzdenny pobyt vychadza?

Tak ste toho teda pobehali. Ja som ani nevedela, ze sa na taketo daco da vybavit zlava heh:) @treksi tiez som na ne pred nedavnom pozerala a veru v krasnom prostredi su osadene. A tiez ma najviac na nich zaujalo to mnozstvo procedur. Chces si ich zaplatit? Nechces to skusit cez poistovnu?

Aj nad tym som chvilu uvazovala ale mne by to poistovna pravdepodobne nepreplatila, kedze nemam az take vyrazne zdravotne problemy. Ako take mensie zenske mam ale nic vazne nastastie. A preto som nastavena tak, ze si ich zaplatim a budem to brat ako taku dovolenku :relaxed: :slightly_smiling_face:

Je fajn, že si takto nadstavená, ale tak možno motyka vystrelí a preplatia ti ich. Toto sa mi inak na tvojom postoji moc páči, že si takto odhodlaná. Super

Mozno ano, ale radsej si nebudem namyslat a budem to brat realisticky a ked mi ich schvalia, tak ma len milo prekvapia, no ak mi ich neschvalia, tak aspon nebudem moc sklamana. Vsetky veci v zivote riesim radsej takto, lebo potom aspon nie je clovek sklamany, ked nieco nevyjde tak ako si predstavoval! Ty mas nejake skusenosti s tymito kupelami?

1 lajk

Viem, ze si sa mna nepytala ale ja som sa akurat vratila z kupelov. V Luckach som bola 4 tyzdne. Tak ak potrebujes nieco zistit, tak sa kludne pytaj:)

To si isla hned v januari?? Super, aspon si si po sviatkoch oddychla. A ako sa ti tam pacilo? Kludni mi vsetko napis, som zvedava. Nebudem sa ta pytaj otazky, to je ako na vysluchu. Kludne pis, co ta napadne :wink:

Ano hned som isla, lebo som si to vybavovala este koncom minuleho roka a dali mi takyto termin. Bola som ale rada, lebo ako si napisala, aspon som si po sviatkoch poriadne oddychla. Pre mna su sviatky vycerpavajuce, kedze musim neustale varit, piect, upratovat, atd. Ved to poznas:) Pacilo sa mi tam velmi, to sa ani neda slovami opisat ako. Vynikajuco sa tam spravaju ku vsetkym pacientom, procedury su taktiez super. A to je asi to najpodstatnejsie. Izbu som mala peknu, spolubyvajucu v pohode, sadli sme si hned a tym padom nam bolo aj veselo. Cez vikend ma chodila rodina pozerat, takze som sa nenudila. A este spomeniem na rychlo stravu, ktora bola tiez chutna a dobra.

Podľa mňa si obišla super, nemusela si aspoň dlho čakať a keď sa to tak vezme, na začiatku roka, nemáš ešte tak čo stratiť a cez rok už budeš fit. Najlepší začiatok roka podľa mňa. A cítiš sa po tých kúpeľoch aj lepšie?

Presne ako si napisala:) A heej, citim sa po nich o dost lepsie ako ked som tam isla. Je vidno, ze mi ta kupelna liecba pomohla. Len keby som mohla ist za par mesiacov znovu, to by bolo uplne idealne:)

kocky ja vam tak zavidim, ze ste tam uz boli. ja mam tiez nejake problemy a akurat vcera som bola za mojou doktorkou a pytala som sa na kupele. zajtra si mam znova zavolat s tym, ze mi povie co a jak tak som strasne moc zvedava

To mi je ľúto, že máš zdravotné problémy :confused: Snáď ti doktorka povie dobré správy a kúpele ti odporučí. A inak aké zdravotné problémy máš? A ako dlho ti už pretrvávajú?

ahoj. mam za sebou hysterektomiu ale ciastocnu a mnoho zien mi vravi, ze by sa mi proste kupele hodili, lebo je to tak povediac dost velka zataz a podpora vajecniku je aj podla mna viac ako na mieste :slight_smile: nooo doktorka ma potesila a vsetko uz smerovalo aj na poistovnu

Joooj, to nie je bohviečo, že už toto máš za sebou, je mi to ľúto :worried: Áno? Tak aspoň toto je jedna dobrá správa. Vypísala ti teda odporúčenie a ty si si to zaniesla na poisťovňu? Aj ja si požiadala o nejaké konkrétne kúpele? Lebo takéto problémy tuším liečia aj v Lúčkach, nie?

Poznam to, to mas pravdu. Tiez mam doma takeho jedneho hladosa, ktoremu musim neustale nieco varit :smile: :relaxed: Wau, tak to je super, ze si si este aj so spolubyvajucou rozumela. Dodnes ste este v kontakte spolu? A kde konkretne si bola ubytovana? V ktorom ubytovacom zariadeni?

ale nema ti preco. ako treba to proste brat tak, ze to bolo potrebne. ja som mala problemy aj pred porodom a cele moje tehotenstvo bol len strach. nastastie sa mi podarilo vynosit zdravu dcerku a nebolo potom cesty spat. tie cysty uz boli tak velke, no nedalo sa inak. ano vsetko mi to vysvetlila, zaniesla a priamo mi doporucila Lucky, ktore sa specializuju na zenske problemy. ine mi prakticky ani nenukala