Kúpele na Slovensku

Wau, aká si statočná, máš môj obdiv! Mňa keby niečo také postretlo, tak už dávno panikárim a depkárčim :confused: Ale je to životný osud a človek sa s tým musí vedieť zmieriť. A máš teda iba jednu dcérku? Viac deti si asi nemohla mať, keď si mala už pri prvom tehotenstve také problémy, že? Super, že ti Lúčky odporučila, tam je veľmi dobre :wink:

ale kde nie je to o statocnosti, no musi sa s tym clovek vysporiadat a byt vdacny za to co ma :slight_smile: ale dakujem potesila ma pochvala:) nie, prisiel verdikt, ze bud to skusime alebo mi ju vezmu hned a nejak sa nam proste po kratkej dobe postastilo. cele som to po porode odkladala a snazila som sa uzivat si dcerku a potom ked vyrastla, tak som si povedala, ze uz je proste cas. neboj sa tiez som si presla depkami, bo pre kazdu zenu je to hlavne psychicka rana. hej hej ja uz od mala som mala problemy s menzesom, dlhy silny, zakazdym som bola az anemicka, tolko krvi som stratila zakazdym. nooo dufam mas pravdu

Pekne si to napísala :wink: Aspoň tú jednu dcérku máš zdravú a držím palce, aby aj tebe v kúpeľoch pomohli a aby si aj ty už bola len zdravá a šťastná :slight_smile: A už si papiere zaniesla aj na poisťovňu? Už čakáš na verdikt, či v akom to máš štádiu vybavovania?

Heeej, da sa povedat, ze sme v kontakte aj ked menej, na kolko kazda mame svoju rodinu a znovu sme v tom isto stereotype, tak uz nestihame tolko toho, ako ked sme nemali nic na robote, iba chodit na procedury:) V tom hotely Kubo som bola ubytovana. Tam je to riadne pekne;)

Jasne, presne som si aj myslela, ze mi toto napises. Uz ked je kazdy so svojou rodinou, tak nema tolko casu na vypisovanie a komunikovanie :slightly_smiling_face: Ten tusim aj rekonstruovali, ze?

Asi ano, neviem. Bola som tam prvy krat, takze vobec neviem, ako vyzeral predtym. No teraz tento hotel bol velmi pekny. Nachadzala sa v nom recepcia, jedalen, Lobby bar a lyziaren. Od toho kupelneho hotela Choc bol zdialeny cca 350m, co bolo uplne super, nemusela som vela chodit po vonku. A mala som vlastnu sprchu, wc a dokonca sme mali aj izbu s balkonom:) Takze ja som bola velmi spokojna s izbou;)

Mne sa ale zda, ze som niekde citala, ze ho rekonstruovali. No to je nepodstatna informacia! Dolezite je to, ze sa ti tam pacilo a ze to je pekne ubytovanie. A za taku izbu s balkonom si si musela aj nieco priplacat? Ci to ti nahodne taku dali?

to by zaujimalo aj mna. ci prides a proste dostanes nejaku tu izbu, alebo si mozes vybrat a ked tak teda aj daco vo vlastnej rezii doplatit

Ahoj, chcela by som sa ťa spýtať, či ti doktorka hneď ponúkla kúpeľnú liečbu alebo až po čase (ako rekonvalescenciu)?

Nie baby, za nu som nic nepriplacala. Priplaca sa iba za apartman a za to, ked chcete byt v dvojlozkovej izbe sama, tym padom potom musite uhradit poplatok 25€ za noc. Oni ti izbu pridelia podla toho, ktoru maju volnu v danom ubytovacom zariadeni, ktory si si zakupila.

Super, tak potom si mala stastie, ze si dostala s balkonom :slight_smile: A ty si si ale nepriplacala za to, aby si bola sama na izbe, ze?? Lebo to mi pridu take zbytocne vyhodene peniaze. Ved je lepsie, ked s niekym si, aspon ti aj cas rychlejsie ubehne, ked sa mas s kym porozpravat a tak, no nie? :slight_smile:

Da sa povedat, ze ano. Nie, za to som si nepriplaca. Mam rada spolocnost, takze mi vobec nevadilo, ze som mala spolubyvajucu. Prave ze mi to dobre padlo, lebo uplne super som si s nou rozumela. Ako si napisala, je lepsie, ked clovek je s niekym ako keby mal byt 4 tyzdne uplne sam. To si neviem ani len predstavit.

Som rada, ze mame taky isty nazor :wink: :slightly_smiling_face: Na druhej strane ale mam jedneho znameho, ktory chodi aj na dovolenky sam a zakazdym si priplaca za tu samostatnu izbu. Jemu zase to viac vyhovuje.

Niekto je proste radsej sam. Niekedy to mam aj ja tak, ze predsa len ma clovek taky svoj pokoj a klud a citi sa viac ako doma

1 lajk

ano, to mas pravdu honey. ja aj ked som bola v nemocnici, tak som si vybavovala tu specialnu izbu, aby som bola sama. ako rozumiem, ze nemocnica a kupele to je uplne nieco ine ale su fakt ludia, ktory su radsej sami ako s cudzim clovekom.

Samozrejme, ze su ludia, ktorym samota viac vyhovuje, to sa vobec nehadam!

Hej hej kazdy sme iny, ale beriem to ako pozivitum, ze je tu aj takato moznost samostanej izby

ano, to pozitivum jednoznacne je! a ty rozmyslas nad kupelami Luckami alebo si vybavujes uz u nich pobyt? ked si napisala, ze to beries ako pozitivum.

Chcela by som, bolo mi to navrhnute aj od doktora, len neviem teraz ked je ten corona virus, ci sa mam do toho pustat alebo si radsej pockat

1 lajk

to verim, teraz mnoho ludi nevie, co ma spravit, lebo na jednej strane sa boji a na druhej strane si vela z nich povie, ze ved keby tam virus bol, tak by uz davno cele kupele dali do karanteny. osobne si myslim, ze si ich ale vybavovat mozes zacat a pokial cely ten proces doriesis, tak mozno uz ziadny coronavirus tu nebude. lebo ved to trva nejaky mesiac a niekedy aj dlhsie, pokial ti to poistovna schvali.