Neviem na isto, ako to bude so samoplatcami, lebo to som nepotrebovala zisťovať od nich ale myslím si, že tiež im pobyty presunú na iné termíny. Veď mnohí isto už aj zálohy mali zaplatené, takže si myslím, že to budú týmto štýlom riešiť. Isto nikto nepríde o peniaze, oni sú féroví ku každému.
Osobne si myslim, ze budu prehadzovat terminy aj im, no dolezitejsie je sa asi postarat o ludi, ktori maju takyto pobyt indikovany priamo lekarom a idu cez poistovnu
tak by to malo byt vsade!..ale co som sa stretla s nejakymi ludmi, tak vacsinou na sukromnikov nadavali, ze niektori chatari vobec nechcu vratit zalohy a tak…to je podla mna uplne bezcitne v tejto situacii…este ze taketo kupele v pohode presuvaju terminy, to je super…dakujem ti za informacie…
to veru hej. kamaratka takto prisla o celu zalohu, lebo je povedal, ze vsak mohli prist. len to bolo na zaciatku pandemie a malo sa tam stretnut vyse tridsat ludi a nikomu sa do toho nechcelo. majitel na tom krasne zarobil
hrozne, hrozne, hrozne…radsej k tomu uz nic viac nebudem pisat, lebo zbytocne by som sa len rozculila a nedopadlo by to dobre…
Aj ja si to myslím kerimi. Bolo by to nefér voči ním, keby im nechceli prehodiť termín. Jednoznačne všetkým presunuli na neskoršie mesiace!
Tak ale to sú súkromníci, to nemôžme porovnávať s takýmito veľkými zariadeniami. Za máličko
ved prave to, ze to nemozme porovnavat ale clovek by cakal, ze aj sukromnici sa v tejto situacii trochu zlutuju a nebudu mysliet len na seba ale aj na druhych…ale tak co uz, s tym nic nespravime…
Veru nič ninike! Aspoň že tie kúpele popresúvali a teším sa, že ich pomaly už aj otvárajú Aspoň chorý ľudia sa dostanú na kúpeľné liečby, oni to najviac potrebujú! Ostatní už počkajú ale chorý to potrebujú!
hej hej to som videla aj v spravach, ze sa kupele úpomaly rozbiehaju a niektore dokonca normalne funguju, kedze su to kvazy zdravotnicke zariadenia
Presne tak, dobre si to doplnila viliana, že sú to zdravotnícke zariadenia. A aj sú, veď mnohým ľuďom tam pomáhajú, mnohý z tade odchádzajú v oveľa lepšom stave. Takže som za to rada, že sú tak klasifikované!