A môžem vedieť s čím si ty osobne bola v kúpeľoch? Si toho pobehala celkom dosť. Ja som si kúpele bohužiaľ už nestihla vybaviť, keďže prišla táto korona
a kvoli akym zdravotnym problemom?..ci len tak na tyzdennom pobyte, ktory si si sama hradila?..
Baby vsimli ste si aktualny stav v kupeloch Lucky? Od dnes do 13.4.2020 maju uplne zatvorene a od 14.4.2020 budu prijimat iba pacientov cez zdravotnu poistovnu. Tak tie, ktore mate ist na liecebny pobyt, tak napokon sa k nim aj dostanete. To len aby ste vedeli, aky je aktualny stav, musela som to sem napisat.
ano? to som vobec nevidela. dakujem ti, ze si to sem napisala planujem si ist liecebny pobyt vybavovat ale ja aj tak radsej pockam, pokial sa situacia neukludni. teraz by som predsa len trochu obavy mala a nechcem ist ani k obvodnej lekarke, kedze ona sa nachadza v nemocnici. pre ludi, ktory ale mali uz schvaleny pobyt a dohodnuty aj termin je toto velmi pozitivna informacia
Ani sa ti necudujem, pokial ho este nemas ani schvaleny, tak sa nemas kam ponahlat. Toto je ale presne dobra sprava pre tych pacientov, ktory mali napriklad v maji nastupit na pobyt a nevedeli, co vlastne bude. Tak teraz je to uz jasne, ze taki tam budu moct ist a bude o nich postarane.
na jednej strane to je fajn, ale ako ja neviem, ked sa pozeram na tie spravy a opatrenia. maju iste, ze ich budu moct prijimat? aby sa ludia netesili zbytocne
Tiež sa mi to pravdu povediac nejako nevidí. Žeby sa takto po veľkej noci, teraz keď z toho robia také haló, začalo upúšťať od niektorých opatrení
Baby, tak predcasne sme sa tesili a ospravedlnujem sa, ze som vam davala nadej. Teraz som zase pozerala stranku kupelov Lucky a uz tam maju napisane, ze predpokladany termin otvorenia je 11.5. aj to nie je zavazny, nakolko este vsetci cakaju, aka bude situacia. Tak treba len pozerat neustale na stranky a zistovat si, kedy co otvoria. Po Velkej noci si myslim, ze uz vsetci budeme mudrejsi.
vsak toto, ze este ani neviem, ci mi poistovna nejaky pobyt schvali, kedze je situacia aka je
Hmmm to teraz ozaj tazko povedat a hlavne kedy sa to naozaj aj cele spusti, ze sa tam bude moct ist
to nikto nevie Anitka bohuzial. musime byt len trpezlivi a dodrziavat vsetko, co je potrebne! cas ukaze, co bude dalej. no myslim, ze vsetci sa modlime za to aby to bolo cim skor a aby sme to hlavne vsetci v zdravi prezili a mohli si zase uzivat zivot so vsetkym co k tomu patri.
Neboj, ked nie tento rok, tak buduci rok si skusis vybavit. Teraz sa s tymto vsetkym musime zmierit, ze budeme len doma a maximalne po nejakych vyletoch po Slovensku behat.
presne toto som si povedala treksi! ved zivot snad nekonci tymto!
Ale jasné, že nie. By som povedala, že ľudia aspoň fakt trocha spomalili a možno budú tráviť koniec koncov viac času doma na slovensku. Aj čo sa dovoleniek týka, aj to by dosť ekonomike pomohlo sa pozviechať. Ja len dúfam, že poisťovne po tomto všetkom nebudú mať veľké problémy kúpele preplácať
chcem sa spýtať, či bol niekto po operácií krčnej chrbtice v kúpeľoch Rajecké Teplice a ako bol spokojný…mám schválenú kúp.liečbu Zdrav.Poisťovňou,len teraz je to v tejto situácií na mŕtvom bode/kúpele sú zatvorené…ďakujem za odpoveď
takze ti liecebny pobyt prelozili na iny termin?..v tychto kupeloch som nebola, takze ti neviem povedat ale toto ma zaujima, ci ti to prelozili a ak ano, tak na kedy?..
pravdu mas pekronelka! aj ja som si to uvedomila, ze uz to bolo asi potrebne, aby ludia trochu zastavili a venovali sa aj svojim rodinam. a co sa tyka tych dovoleniek, tak najblizsie dva roky asi zahranicie ani nehrozi, takze budeme podporovat slovensko
áno v rámci tohto je to podľa mňa na mieste aby sa Slovensko ako také proste z toho dostalo. a nebude to podľa mňa ani na škodu, keďže aj u nás je mnoho krásnych miest
Isto jej museli ponúknuť náhradný termín, to teraz všetci tak robia, nakoľko všetky kúpele na Slovensku sú zatvorené. Aj mne tak presunuli termín, nakoľko som mala v apríli nastúpiť na 4 týždňový liečebný pobyt do Lúčiek. Som im tiež volala a dohodla som sa s nimi na koniec roka. Oni boli zlatý, dalo sa s nimi pekne dohodnúť, nerobili žiadne problémy.
ano?..tak to je super, ze to takto riesia. aspon ludia budu moct sa ist liecit neskor…a toto sa bavime o klientoch cez poistovnu a ako to bude s tymi, ktory si normalne pobyt u nich kupili?..nevies nahodou?