Ďakujem všetkým za radu ale nepomáha to.
Hladal som v tychto prispevkoch radu na kurie oká, zrejme si ich však každý myli s bradavicami, tie si vírusového pôvodu, kurie oká su zanedbané pľuzgiere na nohách od námahy alebo nevhodnej obuvi - tiez ich treba liecit, tak to prosim nepleťte
Dobrý deň, konečne som sa toho zbavil a chcem sa s vami podeliť o liečenie tejto zákernej choroby. Mal som 10 kurých ôk na pravom chodidle, chodil som na vypaľovania, lenže to len staré zastavilo v raste a nové si spokojne rástli ďalej, až som na tejto stránke vďaka mnohým dobrým ľuďom vyskúšať kombináciu močenia si nôh v slanej vode ( stačí 10-15 minút v teplej, vlažnej slanej vode, každý deň) + prikladať si na kurie oká banánovú šupku z vnútornej strany ( len na upresnenie to je tá ktorá sa dotýka banánu :p) toto robiť kým to nezmizne. Samozrejme ja som chodil aj na vypaľovania, ale to asi len kvôli zvyku :D, dúfam že som Vám týmto pomohol a, že sa tejto pliagy zbavíte tak rýchlo ako ja
Dobry ja som si nasiel kurie oko asi pred 3mesiacmi, myslel som ze mam nieco pichnute na pate, ale nic tam nebolo. Pri chodzi je to bolestive az si myslim ze mi pata odpadne. Dufam ze ten cesnak zabere. Vdaka za radu.
Aj moja dcerka ma kurie oko na pete prosim vas cibula s octom ozaj pomože? diky
Martin, nemal si kurie oko, ale bradavice. Kurie oko nemoze byt 10 kusov na jednej nohe, ale bradavica ano. A vypaluje sa. Kurie oko Ti moze vyrezat kazda pedikerka.
Ahojte neviete či keď sa malé dieťa natrie gélom na kurie oko či dostane infekciu? alebo niečo na tvári.
Ahoj mne sa už raz také stalo a išla som k lekárovi a hovoril. Ale môže jej vijsť niečo na tvári. Ale možno nevijde môže mať 2 spôsoby čo sa stane. 1Nič 2 Bude mať škaredí flak na tvári.
Ahoj ja som to este neskúšala. Ale mojej dcére keď mala také tak natreli sme gélom na kurie oko.
Ahoj. Daj si nato gél na kurie oko najdeš v lekárniach malej flaše
Mala som cca pred 4 rokmi kurie oko, nepomahali mi ziadne babske mediciny, pretoze som to mala prilis hlboko a neslo to inak odstranit. Nic ine mi neostavalo, len zajst ku chururgovi. Nastasie sa to dalo odstranit laserom. Este ze ta technika v medicine ide dopredu.
Zoberte bylinu lastovičníka odlomte a šťavou ktorá vyteká otrite kurie oko po niekoľkých aplikáciach sa oko stratí bezbolestne.
Zoberte bylinu lastovičníka odlomte a šťavou ktorá vyteká otrite kurie oko po niekoľkých aplikáciach sa oko stratí bezbolestne.
Ahoj Barborka, mozes mi dat prosim kontakt, kde ti to robili laserom? Som z Bratislavy. Vopred dakujem
Caute, ja som mala tiez kurie oka. Jedno medzi prstami a hrozne ma to bolelo pri chodeni a jedno zo spodu na nohe. Nic mi nepomahalo ani bananova supka, odvary, nic. Tak mi kamoska poradila dobru pedikerku a ta mi to vybrala, poradila co mam robit a uz nemam ziadne. Moja rada, prv nez budete na sebe nieco skusat chodte radsej sa poradit. Dobra pedikerka je v salone Krasne miesto, Bratislava-Prievoz. Ona poradi a hlavne vysvetli a nie hned rezat a co ja viem co. Odporucam…
Blanka, nech sa paci: MUDr. Dimov www.chirkoz.sk 0903752533 dovolas sa na recepciu, tam sa mozes objednat. tak drzim palce nech ti to dobre dopadne.
Dobry den, pracujem v oblasti pedikura na kurie oka odporucam navstivit pedikersky salon kde kurie oko sa odstrani je to velmi rychle a okamzite riesenie. Kurie oko na pohlad vizera ako zlta hrcka ako mozol pod nim je kurie oko ako male zrnicko ale nepomylste si to s bradavicov ta ma cierne bodky tzv. korene ked do bradavice ako kolvek zasahujete moze sa rozsirit je to inferkcne ochorenie odporucam najstivit kozneho lekara kde bradavicu odstrania. V pripade ze ste z Nitry kludne ma kontaktujte http://www.pedikura-susan.sk/
tel : 0901 708 786
email: pedikura.susan@gmail.com
Pozdravujem vás. Neviem, či mi niekto uverí, ale len asi pred 3 dňami som sa s mamou uistila, že to, čo mám na chodidle už pár týždňov, je kurie oko. Jej to kedysi vypaľovali. Bolelo ma pri našľapovaní. Nuž tak som si ho začala intenzívne natierať šťavou z lastovičníka. Ale naozaj intenzívne-to znamená niekoľkokrát denne a prelepila som si to leukoplastom tak, že som na kurom oku nechala aj rozmliaždené listy lastovičníka deň aj noc. Toto trvalo plné dva, maximálne 3 dni. A teraz tá neuveriteľná časť-po tomto čase sa mi kurie oko jednoducho samé odlúplo a pod ním ostala len malá preliačenina. Teraz som to práve zistila, neveriaco A musela som sem napísať, nech z toho majú aj iní úžitok.
Ahojte, ja som tiez mala problem s kurim okom. Trvalo to dlho a nevedela som sa ho zbavit medzi prstami na nohach. V topankach, hlavne uzkych, dost tlacilo. Ked uz si pedi susan urobila reklamu, mozno spravim reklamu mojej pedikerke, ktoru mi doporucil v lekarni v Petrzalke. Kurie oko mi nie len osetrila ale mi aj vysvetlila (ako pise pedi susan) a este som v prijemnom prostredi aj relaxovala. Aha, pani pedikerka robi v Bratislave-Prievoze. Je to tak za rohom ale urcite to najdete. Velka profesionalka.
Moja dcera ma nieco na nohe na vrchu je priezracny kopcek a podtym je hneda bodka tak co to je ?