Vyskusajte rastlinu menom lastovicnik. Pomohla kazdemu, co poznam, ci uz na kurie oko alebo bradavice. Je to burina, ktora rastie skoro vsade. Da sa bez problemov najst od aprila az do oktobra. Stonka rastlinky obsahuje oranzove mlieko, ktore treba aplikovat na postihnute miesto (pozor zafarbi vas to a tazsie sa umyva) po dobu par dni. Nasledne to zmizne same. Oporucam si odtrhnut kazdy den v ramci prechadzky cerstvu rastlinku, pripadne ich uchovavat v chladnicke, aby nestratili na sile (mlieko po odtrhnuti same vyteka). Drzim palce.
Dobrý deň, ak to máte niekoľko rokov, nepomôže vám nič len ísť na chirurgiu a vyrezať to. Momentálne sa mi hojí päta, mala som na nej bradavice viac ako rok, skúšala som všetko, no nič nepomohlo. Prišla som na chirurgiu a sám prednosta mi povedal, nič na to nepomôže, len vyrezať aj s koreňom. Teraz mám v päte dieru a hojí sa mi to.
Ahojte. Ja mám kurie oko medzi prstami na nohe. Čítala som na internete, ako perfektne funguje tinkúra od Schell. Tak som to kúpila, dva dni som to natierala a každým dňom to bolelo viac a viac. Včera som už nemohla vstúpiť na tú nohu, tak ma to bolelo. Večer som si zobrala nožničky, lieh a poďme na “Operáciu”. No poviem Vám, mala som celý prst červený, zapálený a keď som do toho zarezala nožničkami, tak mi začal z toho vytekať hnis. Neviem, či to bolo normálne, či to od tej tinktúry, ale viac si to určite nedám. Radšej skúsim banánovú šupku alebo citrón s octom. Má niekto z vás také isté skúsenosti s tou tinktúrou? Alebo to bolo normálne? Ďakujem.
Pomohlo vzdy do pohara dam ocot a do toho cibulu rozkrojenu na stvrtky, necham to vyluhovat 2 az 3 dni, potom cibulu prilozim na kurie oko na noc a zaviazem, potom mrtvu kozu odstranim a takto pokracujem tyzden a je po kuriom oku.
Napiste mi pls., ako sa o to starate a ako sa vam to hoji, co si na to davate. Mne to vyrezavali pred 3 dnami a som strasne nervozna z toho a mam strach, nech sa to nezahnisa. Dakujem
Ja mám 10-ročnú dcéru, tiež sa už s tým trápi 2 mesiace. Som rada, že to môže takto skončiť, hneď idme kúpiť banány. Potom napíšem aj ja ako to dopadne. Už mám trochu nádeje, keď som si prečítala tvoj príspevok. Zatiaľ ďakujem.
Mám odskúšaný liek na bradavice. Dusík nepomohol, korene zostali a bradavice boli ešte väčšie. Liek: čerstvý jesenný cesnak / keď je taký silný /. Potierať strúčikom cesnaku ako topinku vždy večer. Každý deń je bradavica menšia a menšia. Asi po týždni nezostane po ňom ani pamiatka. Dostávam ďakovné listy od každého, komu som to poradila.
Ahojte, tiež sa chcem k vám pripojiť. Mám podobný problém, žial trvá už skoro 2 roky. Mám kurie oko na ruke, na palci a asi pred mesiacom sa mi vytvorilo ďalšie, menšie, o kúsok ďalej od toho prvého. Vyskúšala som už všeličo možné na jeho odstránenie. Náplaste nepomohli, taktiež ani vodičky určené na odstránenie. Kurie oko odpadlo, ale korienky ostali a behom mesiaca bolo znovu vyrastené. Vyskúšala som aj banánovú šupku, taktiež cesnak. Ked som bola minulý rok na dovolenke pri mori, mala som pocit, akoby kurie oko prestalo rásť, takže morská sol má asi naň nejaký účinok. Momentálne skúšam kurie oká potierať šťavou z lastovičníka. Je to rastlinka, ktorá rastie práve v tomto čase. V lekárni nedostanete kúpiť výťažok z nej. A zdá sa mi, akoby to prvé kurie oko samovolne mizlo. Problém je v tom, že toto je dlhý boj a potierať kurie oko nestačí len pár dní. Samozrejme u každého zapôsobí niečo iné. Tak veľa šťastia želám a hlavne veľa trpezlivosti v tomto boji.
Mne rovnako nezabral ani wartner ani nič podobné z lekárne. Kedysi som to už mala a dávala som si tiež na to cibuľu v octe a pomaly sa to hojilo. Najlepšie mi však na to zaberá čerstvý ananás.
Priatelia, niekde som vyčítala, že na odstránenie bradavíc zaberá pravidelné užívanie tzv. čierneho uhlia / 1x denne / po dobu 2 týždňov, má niekto skúsenosti?
Ľudia, choďte s tým ku kožnej a tá vám to odstráni tekutým dusíkom a dá takú vodičku na potieranie a za 2 týždne o tom ani nebudete vedieť. Taktiež pomáha aj dužina z vtáčnika, ktorý rastie podľa mňa skoro všade.
Ahojte ľudia! Ja som si našla kurie oko minulý piatok na pravej nohe a mne zatiaľ pomáha Kolodium forte. Samozrejme si nezabudnite prečítať použitie k tomu. Kúpite to v každej lekárni za 3-4 eurá. Držím palce.
Kurie oko nie je bradavica. Skuste rybicky v Dudinciach, Okruzna 131.
Povzbudená banánovošpupkovým liečením som predvčerom začala používať baním. Ozvem sa ako to dopadlo. Mám ju druhý deň a veru akoby tie kurie oká vyliezali na povrch. Myslela som, že mám dve a teraz vidím že je ich asi 5. Neviem presne, lebo ešte len vyliezaju. Som prekvapená. Pata je teraz bolestivá ako lezu von a stupim nato. Ale ako da sa vydrzat. Tak uvidime.
Ja som si objavila kurie oko asi pred 3 mesiacmi na šľape pravej nohy. Dosť to bolí pri chodení. Minula som celú ampulku kvapiek Corn and Callus a nepomohlo mi to. Bola som aj pri mori a vo vode a stále nič. Čoraz viac to bolí. Teraz som čítala na internete rôzne rady, tak to skúsim, lebo už som rozmýšľaľa, že idem ku kožnej, ale radšej sa vyhnem lekárom. Dám vedieť ako to dopadlo.
Ahojte, ja mám kurie oká po nohách a po rukách bradavice. Kurie oká majú veľkosť 1 cm. Skúšala som všetko, ale najviac mi pomohla banánová šupka. Šupku som prikladala 2 týždne. Kurie oká mi hoci nepomizli, ale šupka tie korene vydvihla vonku. Lenže bolesť bola na nevydržanie. Nakoniec som išla ku kožnej. Tá mi povedala, že, nebude mi to zbytočne vypaľovať, lebo bolo to fakt dosť veľké a citlivé. Nakoniec mi povedala, že je to nejaká alergická reakcia a poslala ma na odber krvi. Na tie kurie oká a bradavice mi predpísala vodičku, ktorá sa volá Verrumal. Lieči sa to až 2 mesiace. Zaťiaľ to používam 1 mesiac, a liečba je zaťiaľ účinná. Vidím tu pokroky. Kurie oka sa pomaly zmenšujú. Tak dúfam, že mi to nakoniec všetko pomizne, aby som sa už konečne toho zbavila. Skúste to vyskúšať. Držim palce.
Pekný deň, asi pol roka mám kurie oko na malíčku. Najprv som skúšala náplaste. Použila som ich 3, no vôbec to nepomohlo. Skúšala som si ho aj vytrhať pinzetou, no korene znovu narástli. Nedávno sa mi pri ňom urobili ďalšie dva. Tak som zašla v pondelok ku kožnému. Vypálil mi to dusíkom. Práve mi to mama obrezáva. Jedno malé mi už odrezala, no to veľké, čo mám asi pol roka, jej nejde a mňa to dosť bolí. Preto Vám radím, dajte si ho odstrániť čo najskôr. A aj ja mám jednu otázku na Vás, dá sa tá pliaga odstrániť i bezbolestne?
Tyčinka Wartner nepomáha - vyhodených 12 eur, po niekoľkých týždňoch používania presne podľa návodu, kurie oko je stále väčšie a väčšie … zväčšilo sa približne 5-násobne!
Mam problem, pred mesiacom sa mi spravilo nieco na nohe, myslela som si, ze mam nieco v tej nohe, nejake drievko, tak som skusala s ihlou nieco vybrat, ale nijake drievko tam nebolo, prvy tyzden som si z toho nerobila nic, lebo obcas, ked som silno stupila na nohu, tak ma to zabolelo, ako keby som stupila na kamienok, ale po 2. az 3. tyzdni ma to uz castejsie pobolievalo, tak som uz vedela, ze to je kurie oko, kupila som si naplaste, pomohlo to, ale o tyzden zase a vacsi - mam nervy, neviem co s tym, ale asi skusim tu bananovu supku.
No, tak ja som sa prave “pravdepodobne” vyliecil z mojeho prveho oka. Tiez to tak zacalo, ze malinka bodka, ktoru som liecil 12 eurovym nezmyslom z lekarne, pricom mi to iba zhorsilo situaciu. Priatelka mi poradila, aby som si kupil kyselinu mravciu v lekarni. Tak som sa do toho pustil nasledovny den. Kyselina stoji 0,60 eur. Nanasal som si to sparatkom len na to miesto toho oka tesne pred spanim. Je to takmer bezbolestne a ked som to vydrzal ja, tak uz asi kazdy. Okolie oka sa vyleptalo bielym sfarbenim a o dva dni sa to da jednoducho odlupnut a uvidite milimeter hlboku jamku v kozi s korienkami kurieho oka. O dva dni po ztrhnuti koze, ked sa to trosku zahoji, som zopakoval aplikaciu kyseliny. Cely tento cyklus som osobne vykonal 3x. Posledny krat to bolo trosku viac bolestivejsie, ale to sa da aj ocakavat, kedze si kvapkate kyselinu do ranky. Rana sa zahojila a kurie oko je minulost. Sklamany som z toho, ze ked som prisiel na zaciatku do lekarne, tak mi lekarnicka slubovala zazraky s 12 eurovou,- tycinkou, a ked som sa spytal na kyselinu mravciu, tak sa na mna kukala ako na blazna, ze to sa pouzivalo kedysi a protestovala, ze to maju v litrovych flasiach. Moj result, je taky, ze za 60 centov mam po problemoch. Kludne reagujte na moj clanok.