ja si už asi týždeň dávam na nohu na kurie oko ten citron v octe - koža dookola mi zbelela a v strede je to čierne s veľa bodkami - je to v poriadku? ináč dosť to bolí - keď chodím.
k chirurgovi už nechcem ísť - za 40 eur mi mal vybrať 7 ok, no podarilo sa mu vybrať len 2 a ostatné sa mi zväčšili a rozmnožili. Takže kto z vás pojde na jednodnovu chirurgiu - poriadne si preverte chirurga. vraj za 40 dalších eur ma ich už zbaví - no neverím.
ahoj prosím ťa, a aké si to mala v strede - čierne? ja to z toho citróna mám po obvode biele a vnútri čierne - je to v poriadku? dávam si ho len týždeň - a stále to bolí. nemôžem poriadne chodiť. pls porad
cafte ludia!! neviete ti mi niekto dat nejake info o bradaviciach, mal som povodne iba dve na ruke dlhsi cas a nesirili sa .raz som sa ale snazil jednu odskniknut a teraz ich ma na ruke asi 30 roznych velkosti ,2 x som to skusal zmrazit wartnerom a nic. vsetky su biele a take zrohovatene,tie mensie su male kozne vyvyseniny. coby sa stym dalo robit??? diki moc
Mimo,vieš čo skus?
ja som si prilepila pasik bananovej šupky a pomohla ,možeš sa smiat ale pomohla :)))
za vyskušani enič nedaš a ešte si pochutnaš aj na banane:))
Ahojte. Mám na ľavej nohe pod palcom tri kurie oká dokopy… Neviete ako by sa to dalo odstrániť?
ahoj, môžem Ti len povedať, že je to v poriadku. Pokračuj v tom ďalej,len si dávaj asi 2- dňové prestávky. Malo by Ti to postupne sčernieť a odpadnúť. Mám s tým sama dobrú skúsenosť. Aj ja som chodila po kožných lekároch. Mala som to na ruke veľkosti asi fazule. Vypaľovanie dusíkom a pod…, bolí to a nepomôže. Pomohol mi až citrón v octe. Vrelo odporúčam všetkým, ktorí majú podobný problém.
Ahojte, aj ja mam jedno kurie oko (chvala bohu len jedno!) a to na päte. Mam ho tam uz nejake tie 2-3 roky. Najprv mi to nevadilo no cez leto je to hrozne. Ked idem v slapkach, je to vidno no na stastie si to vela ludi nevsimlo. Teraz v stredu si ho idem dat vypalit dusikom a bojim sa ze to bude moc bolet Takisto som uz na to vyskusala vela naplasti a masticiek ale nepomohlo. Tak snad, ked mi to vypalia uz sa mi to neobjavi.
keď som bola malá, aj ja som mala kurie oká - na obidvoch pätách. Mama mi to potrela párkrát menštruačnou krvou a zmizlo to.
Prihovaram sa taktiez za liecbu citronovou supkou a citronovou stavou - nemusite to ani mocit do octu, staci ak si raz denne budete tu supku vymienat a do 10 dni bude po bradavici. Nekupujte ziadne drahe pripravky ani naplaste - zbytocne vyhodene peniaze, staci toto. Odskusane!
Ked ti to vypália, nemusíš sa už bát, ja som mal 23 na nohe a ešte som vládal chodit!
Ide o to, ze kazdemu zabera nieco ine. Niekomu pomoze Verrumal, niekomu “babske” recepty. Fakt treba skusat, je to na dlhe lokte. Mne osobne ale pomohol Verrumal. Po 4 dnoch aplikacie (pravidelnej!) bradavica je fuc.
Ahoj, ja som mala asi pred rokom 4 velke bradavice na chodidlach a ziande masticky mi nepomohli, isla som ku koznej a ta mi ich zacala zmrazovat dusikom, ale ano to nemomohlo a tak som zacala hladat na internete rozne rady a nasla som, natriet bradavice obycajnym priesvitnym lakom na nechty, myslela som si, ze je to hlupost, ale vyskusala som to a asi po mesiaci vsetky bradavice zmyzli.
Ahoj, 40 je strasne vela, ja som na poliklinike na Strecnianskej zaplatila u kozneho cca 7 eur - jednorazovo a potom sa mi o nohy starali do vtedy kym to neodpadlo. Metoda tekuty dusik, za par dni to scerna a sestricka to potom odlupne a lupou potom este pozrie, ci tam zostali nejake korene, ak ano, opat nastupuje tekuty dusik. Nie je to az take hrozne, len neprijemne, ale tiez ucinne a rozhodne lacnejsie
Ahoj, neodporucam Verrumal a to z toho dovodu, ze obsahuje v sebe dost skodlive latky na rast buniek, treba si precitat letak, vsetci co mate kurie oka, dajte si ich odstranit, uz len koli tomu, ze ked mate napr. na nohe, su tam body, ktore suvisia s organmi, potom mozete mat potiazes nejakym organom, skuste jednoduchsie metody, napr.: OK gel, alebo zinkovu mast, dlhsie to trva, ale je to urcite bezpecnejsie, robim v zdravotnictve, preto to vsetkym odporucam.
Použi duofilm
Dobrý deň, chcela by som vedieť, že či to je normálne, ak kurie oko mi vyšlo na pošve. Asi to nie je normálne že? Prosím pomôžte mi najprv som tam mala len jeden a teraz mam už sedem. Prosím píšte, že čo si mam nato dať neviem či tie mastičky sa dajú dať na také miesto. Ďakujem pekne Iveta
Ja ked som mal kurie oko, tak som ho dal prec sposobom rozmocenie noh a potom noznickami odstrihovat z kurieho oka, naokniec prisla faza s pinzetou ked som vytrhaval tie cierne korene, ci co to vlastne je, odvtedy mam pokoj.
Moja dcéra mala tiež na chodidlách kurie oká, konkrétne na malíčku a pomohla jej babánová šupka, ktorú si asi po 3xkrát na noc priložila na postihnuté miesto a previazala. Treba vyskúšať a nič to nestojí.
Ospravedlňujem sa za chybu v texte ale má to byť “banánová šupka”.
Bradavica alebo kurie oko, vsak je to sakra rozdel…