Laserova epilacia - skusenosti

ahojte, mate prosim niekto skusenost s laserovou epilaciou v salone? je to dobry napad alebo je mozno lepsie si na doma zaobstarat ipl pristroj?

tie ipl su tak strasne drahe, to si tiez nemoze dovolit kazdy. aspon ja teda by som do toho zrejme neinvestovala.

ved prave. ale tak vseobecne to osetrenie doma proste nie je rovnake ako u odbornika v salone, kde pouzivaju profesionalnejsie technologie a takisto maju aj vyssi vykon.

ano, som oboznamena aj s takymito skutocnostami :grinning: ale tak akoze cena velmi nehra rolu, som ochotna co-to investovat, ak budem vediet, ze to ozaj stoji za to a je to ucinne a od chlpov budem mat nejaky cas pokoj. :smiley:

IPL myslis tie na doma? Ako v oboch pripadoch su to nie lacne zalezitosti a clovek realne nevie do coho ide a ci sa mu to vobec vyplati…

nevyskusas-nevies :smiley: a ipl technika je rozhodne lepsim riesenim ako depilator napriklad. to som skusila raz a naposledy. extremna bolest pre mna, dokonca som si ani jednu nohu nedokoncila. aj ked na nohach to bolo este relativne ok, dalo sa to akotak prezit, ale pod pazuchou teda vobec.

len na take skusanie to nie je lacna zalezitost :smiley: ani ten stroj na domace pouzitie ani navsteva salonov. i ked ta prva moznost mi pride taka komfortnejsia, ze si proste doma, mas klud.

to je pravda, ale predsa len nie som odbornik, neviem, ci by som si to dokazala sama a kazdy centimeter tak dokladne urobit. no proste nemyslim si, ze by to bolo takto u mna efektivne. :smiley:

u teba mozno nie :smiley: neviem ci je na to treba nejaku zrucnost, ved to podla mna moze robit kazdy :smiley:

mas pravdu, ale tak tie domace ipl pristroje su zvycajne menej silne ako tie profesionalne, takze teoreticky ano, ale nemusis nimi dosiahnut pozadovany efekt. :slight_smile: a mne sa napriklad doma nepodarilo si oblikat kazde jedno miesto nohy tak dokladne, aby som si trafila kazdy 1 cm. chlpy mi rastli aj nadalej a tak kadejako.

ja si aj myslim ze oni tam maju asi nejaky vacsi pristroj na to ako su tieto klasicky dostupne v obchodoch. ze sa s tym tak nemusia piplat, lebo neviem si predstavit ked chce niekto oblikat cele nohy ze kolko by tam realne casu stravili. to by moc na tom asi nezarobili :smiley:

no jednak to, ze v salonoch su vacsie, ale hlavne aj presne vedia, ako na to a nemoze sa stat, ze si to spravis zle. :slight_smile: