tak pokial mas deti tak sa ti s tou trpezlivostou ani necudujem je pravda ze ja by som sa k tomuto epilovaniu doma dostala az po desiatej hodine, co uz ako sa poznam, by som bola rada ze sa osprchujem a mozem padnut do postele uz si to platis sama - a doteraz platil kto?
no vsak som pisala vyssie, ze zopar sedeni mi zaplatil muz. ale teda s tym, ze len na zaciatok a potom si to budem financovat sama
mile od neho aj tak moj by sa mi na to asi vykaslal uplne nema moc pochopenie pre tuto zensku sferu. vraj kedysi to nebolo a kedysi sa zeny ani nemalovali a muzi ich mali radi tak ci tak a vyslo ta to alebo teda vychadza ta to financne vela? da sa to v pohode “utiahnut”
Myslím si, že keď si každý mesiac dačo odložíš a prestaneš kupovať zbytočné somariny, tak sa to dá.
@suzienka54cha A odkedy už chodíš na laserovú epiláciu?
jasnačka keď sa chce tak sa dá myslíš že je najlepšie začať už teraz v zime? kým sa pokožka ešte tak nevystavuje slnku.
áno, to sa podľa mňa odporúča úplne najviac takto v zimných mesiacoch. ja osobne mám napríklad aj viac času na takéto veci, menej aktivít, viac sme doma, čo v lete máme úplne opačne, vkuse sme niekde, sú dovolenky a podobne.
a kvoli comu sa to odporuca prave cez zimu?
tak mozno je to prave tym ze na to nesvieti tak priamo slnko. neviem si predstavit ze by si cez leto mala odchadzat zo salonu zaskafandrovana v 35 stupnoch
nie vsetky laserove technologie su v lete skodlive. respektive niektore salony maju k dispozicii take laserove osetrenia, ktore mozu byt robene aj v lete a je jedno, ci je 25 ci 35 stupnov. kazdopadne, o pokozku sa treba starat cely rok, natierat, natierat, natierat, nezalezi na tom, ake je prave rocne obdobie.
to je pravda, ale nema na to vplyv napriklad aj oblecenie? vies ze ci je lepsie radsej si potom aj obliect nieco volnejsie alebo je to jedno.
akoze kedy? priamo po epilacii?
no ja si tiez myslim ze tak priamo po epilacii alebo mozno este den dva ked to je take cerstve.