aký darček? neviem si predstaviť čo okrem teda možno nejakej vzorky krému by osm mohla v takomto salóne dostať a panthenol myslíš to čo sa dáva keď si spálená?
no ja zakazdym dostavam ten panthenolovy krem spolu s darcekom, bud je to pilnik alebo nejaka zalozka do knihy ci handricka na okuliare. take drobnosti, ktore potesia proste a samozrejme aj dake pokyny po osetreni.
a to ake mnozstvo toho kremu dostanes?
normalny maly kremik, nezamyslala som sa nad tym nejak bola som rada, ze som nieco vobec dostala, niekde nedostanes ale ze vobec nic. ci ty myslis potom po osetreni?
po osetreni si myslim ze je jedno kolko mi ho natru, hlavne ze mi nieco natru ale ten kremik co ti daju domov ti ako dlho vydrzi?
mililitre si presne nepamatam ale tak ty sa po osetreni nemusis natierat potom cely mesiac trikrat denne. to len v pripade potreby, ak by si mala nejake podrazdenie este aj na druhy den napriklad, tak toto dost pomaha. ale potom uz dalsi den je to v pohode, uz absolutne nic necitim, takze uz doma malokedy kremujem.
ahaaa a ja som si myslela ze to este potom nejako osetrujes niekolko dni po. tak to je super ze s tym potom nemas starosti ani necitis ze by ti to nejako vysusilo pokozku viac? predsa len ti to v podstate tie chlpky vypali…
to je nejaky specialny krem? alebo by postacila mozno aj klasicka nivea alebo nieco normalne dostupne co pouzivam bezne denno denne. mavam taku suchsiu pokozku, tak si myslim ze by mi to mozno mohlo vysusit viac.
no pisala som, ze v Skindea davaju panthenol. preco by som si nosila svoj vlastny, ked mi ho automaticky daju tam a este mi ho daju aj domov? vsak to je take nelogicke a zaroven je to aj v cene, takze nechapem, naco riesit nieco ine. ale ked to tak urputne chces riesit po svojom, tak by som rozhodne zvolila nieco hydratacne, to mas pri kremoch zakazdym uvedene.
velmi pochybujem ze ti daju domov take mnozstvo kremu aby si ho mohla pouzivat denno denne, ved tak to aj anitka napisala. ja tiez sa kremujem kazdy vecer po sprche, lebo si pridem potom vysusena
a myslite si ze ked ma niekto nejaky kozny problem ze by mohol takuto laserovu epilaciu podstupit? nevravim vyslovene ze musi mat svrab ale napriklad rosaceu v nejakom miernom stadiu?
podla mna sa da, ale to vsetko zalezi na tom, v akom stadiu to clovek ma, ci to ma vsade atd. a rozhodne to treba prediskutovat s kozmetickou, pretoze ony najlepsie vedia, co a ako, ci je to vhodne pre dany typ pleti a tak s nou to treba riesit, nakolko je to fakt individualne.
A nebolo by to lepsie skor konzultovat s lekarom ako s kozmetickou?
cize to nie je vhodne uplne pre kazdeho?
ako je vyssie spomenute, vsetko treba konzultovat, aj kazdy jeden kozny problem, lebo vsetky rozhodne nie su prekazka.
Aj vies prosim ta ze co by nemusela byt az taka prekazka? Mam v plane takuto epiaciu na tvari, len sa bojim podrazdenia alebo nejake horsej reakcie kvoli mastnejsej pokozke a akne…
však sa skús objednať…alebo si zavolaj a spýtaj sa, popíš svoj problém, v salóne ti povedia hned, či na to môžeš ísť alebo nie…niektoré salóny fungujú aj online cez kontaktný formulár…
a reálne ako rýchlo ti vedia odpovedať cez takýto online formulár?
A nie je to nehygienicke? Ved si predstav ze mas ist po niekom takom na epilaciu. Tam asi musia byt nejake zasady dodrziavane si myslim.
tak oni tam už asi vedia, čo majú robiť…a som si istá, že to sa všetko musí dezinfikovať alebo teda nejakým spôsobom čistiť aj po “normálnom” zákazníkovi bez akéhokoľvek kožného problému tam sa ozaj nie je čoho obávať.