myslis ze to robia aj v takych “obycajnych” salonoch? predsa len mi to z tohto hladiska pride lepsie keby mam ist radsej na nejaku kliniku…ci to je len nejaky predsudok?
podla mna zalezi na tom, aky maju pristroj a ci tam pracuju ludia, co s tym maju skusenosti. niektore salony maju kvalitne lasery a robia to fakt dobre a na klinike zaplatis za rovnaku sluzbu aj dvojnasobok. asi by som si radsej vybrala miesto, kde maju dobre recenzie a skusenosti, nez rozhodovat sa podla toho, ci je to salon alebo klinika.
to moze usetrit cas aj peniaze to je pravda. myslis, ze je este nieco co by mal mat taky dobry salon aby to uplne presvedcilo? nechcem dopadnut tak ze si nieco vyberiem kam pojdem a nebude sa mi to pacit alebo vyhovovat a budem potom musiet zas hladat ine.
hmmm, no podla toho, co od toho salonu ocakavas. ak by som napriklad vedela, ze budem chciet ist na dalsie ine procedury, tak by som si asi zistila, ci v salone nerobia aj nieco ine.to moze byt tiez velkou vyhodou, kedze nemusis potom zhanat iny salon
To vobec nie je zly napad A nevies ci by sa to potom dalo nejako sklbit ze viac osetreni alebo teda procedur do jednej navstevy?
pochybujem, ze to niekde takto realne spravia, kedze takmer vsade to funguje tak, ze sa proste na dane osetrenie objednas a teda aj na konkretny cas. ak sa takto uz dopredu objednas, tak mozno, ale nie, ze ty si zmyslis pocas epilacie pazuch, ze chces vlastne aj bikiny, tak to tazko
no tak to je asi nerealne vsakze ved to nefunguje tak ani normalne na kozmetike alebo u kadernicky ci na nechtoch
takze dopredu sa da ale zajednat si toho teda viac a roznych osetreni?
to si treba asi zistit v konkretnom salone, lebo fakt to podla mna vsade funguje inak.
Jasne kazdy ma ine podmienky, ale realne ako casto je potrebne tieto epilacne sedenia alebo procedury opakovat aby bol ten vysledok ze trvaly?
Ja chodím raz za 6 týždňov, čo je pomerne fajn, to sa dá zniesť a po tejto kúre, ktorá sa má opakovať 6x už teda len raz ročne, aby sa to nejakým spôsobom udržiavalo. Nič strašné, predtým som chodila inde, ale prestala som, musela som chodiť častejšie a žiadny efekt to nemalo.
Tak to vazne nie je zase take strasne. Predstavovala som si ze budem musiet chodit na tie sedenia raz za tyzden aby to zacalo mat nejaky ucinok a efekt. A je lepsie chodit teda radsej pocas zimnych alebo pocas letnych mesiacov?
Pri väčšine epilácii sa skôr odporúča začať s tým v chladnejšom období, pri prime lase je to v podstate jedno, nemá to vplyv, počas toho obdobia je možné sa aj vystavovať slnku, je to úplne okej. Ale tak samozrejme, že keď už chceš mať v lete hladké nôžky, tak je asi na mieste začať s tým skôr, aby sa to celé stihlo absolvovať, teda všetky tie sedenia.
A ty si si davala co konkretne epilovat? Ja dost teda premyslam nad celymi nohami a podpazusim - to je asi taka klasika. Nevies ci existuju take nejake balicky na taketo osetrenia?