Využite zľavy pri nákupoch cez internet. Teraz sa dá celkom dobre ušetriť. Našla som stránku, kde sú zosumarizované obchody, ktoré ponúkajú zľavy - Letné výpredaje 2022 » Prehľad najlepších akcií pre Slovensko — Kodino
Preco by som si to nemala normalne objednat cez tie e-shopy kde tie veci maju? Nechapem
Co to je zac? To su nejake kody na zlavu?
Ale to je isto nejaký podvod, veľa krát som sa už stretla s touto stránkou a nikdy nič také zaujímavé.
Na tejto stránke nájdete zľavy, ktoré e-shopy ponúkajú. Prevažne zľavové kódy, ktoré môžete zadať pri nákupe v e-shope, v ktorom objednávate tam nemá byť v čom podvod, práveže môžete vďaka týmto zľavám ušetriť
Zakaždým ke´d niečo ojednávam tak si hľadám zľavy ale zatiaľ som nikdy nenašla žiadnu užitočnú
nie? Ja som takych uz vela nasla
Cez internet je celkovo vzdy vsetko lacnejsie a pomaly ani zlavy nepotrebujete.
Len tam to je kvoli tomu vacsinou, ze ked si zaplatis psotovne tak sa dostanes na cenu, ktoru zaplatis v obchode
…nie je to tak…zalezi o aky eshop ide…
Treba si to vedie prerátať
maju niekde aj nejake bicykle v akcii? Chcem si nejaky kupit a zda sa mi, že je to velmi drahe. Viete mi nejaky niekde poradit?
bicykle budu mat neskor v akcii…teraz v hlavnej sezone isto nie!..
Hej to je pravda ale je dobre si teda vystriehnut kedy maju dopravu zadarmo
ja mam roky rokuce bicykel a sluzi mi dobre, nepotrebujem veru novy pokial sa da na nom slapat tak je dobre
To sa dá na každom, ja chodím sem tam ešte na dedkovej liberte
Je fajn, ze ti to staci. Len niektori ludia jednoducho potrebuju mat nonstop nejaky lepsi a lepsi bicykel aby sa menej narobili, tak potom pomaly kazdy druhy rok kupuju novy.
Ale to už sú taký blázni podľa mňa, ktorý chodia bicyklovať každý deň a pomaly aj 100km denne dávajú, tak takí potrebujú mať perfektné bicykle.
Ukážem vám to na príklade, ako využiť túto stránku Kodino. Dala som si do vyhľadávača “bicykel” a našlo mi zľavy na bicykle. Napríklad obchod Selektra ponúka 10% zľavu na bicykle - 5× zľavový kód Selektra najlepšie zľavy pre jún 2024 — Kodino alebo Kubica Sport ponúka výpredaj bicyklov, dopravu zdarma nad 150e 4× zľavový kód Kubica Sport najlepšie zľavy pre jún 2024 — Kodino a takto si môžete vyhľadávať zľavy na produkty alebo obchody, ktoré práve potrebujete
Co je to vobec za stranku?