Dobry den. Na nete som si precital, ze sa venujete liecbou pijavickami. Mal by som zaujem, nakolko som mal zlomeninu nohy a niekedy mam zapal. Mohli by ste napisat, kde sa nachadzate alebo tel cislo? S pozdravom.
Dobry vecer, prosim kde mam zohnat pijavice? Manzel ma diabeticku nohu - berie inzulin, rana na nohe je cista, nehnisa, ale ma zapalene lytko, na ktore nezaberaju ani antibiotika. Pracuje ako kuchar, ak sa zrani pri praci, porezanie a pod., rana sa mu velmi rychlo zahoji. Pytal sa chirurga na pijavice, ten ho vysmial, ze nezijeme v stredoveku. Som zastanca skor alternativnej liecby, tak sa ma to dotklo, prosim napiste mi, dakujem velmi pekne.
Dobrý deň, mám záujem o kúpu pijavíc lekárskych pre seba. Som zdravotnícky pracovník - bioch. lab., mám problémy s tlakom a žilami. Neberiem zatiaľ lieky na riedenie krvi, hoci mi to bolo doporučené. Údajne hirudoterapia je pre mňa riešenie. Ďakujem za odpoveď, s pozdravom, Kurillová.
Dobrý večer p. MUDr. Muránska, chcem vás pekne poprosiť o radu. Máme 8 roč. psa, lekár mu zistil zápal linf. uzlín. Chceme mu pomôcť, má na ľavej strane hlavy opuchy. Je možné vyliečiť ho pijavicami? Ďakujem, Kubačková.
Prosim vas kde sa daju aplikovat pijavice, ked mam chronicky problem s dutinami a mam aj psoriazu?
Dobrý deň, v okolí Poprad mi prosím poradte kde môžem nájsť liečitelku s pijavicami. Súrne! 0902251305
Čo sa týka toho, že pijavica grcká krv, tak to preto, že je napitá tou krvou s Vášho tela.
Čítala som, že sa musia vyčistiť s tej krvi a to tak, že sa
pijavice posolia a oni zo seba potom po chvilke všetkú tú
nasatú krv, vygrckajú.
No a potom sa musia dať do skleného pohára s čistou vodou.
No neznesú chlórovanú s vodovodu, ale radi plávajú v mäkkej studničnej.
Inak raz do roka sa musia krmiť prasačou krvou naplnenou v črievku, ktoré sa vloží do akvária a oni sa na to prisajú a cicajú tú krv.
Pijavica stoji. 5. 50Eur. a každý pacient musí mať svoje pijavice na liečenie. Nesmie sa použitá pijavica použiť na iného človeka!
Cukrovkári, ktorí majú problém zo zrážanlivosťou krvi nesmú
pijavicami sa liečiť. Ani ten, kto je alergický na hilurion, ktorí je v ich slinách.
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť či by ste mi odpovedali na pár otázok ohľadom vašej liečby, ktoré by mi pomohli pri vypracovaní SOČ (stredoškolskej odbornej práce). Témou mojej práce je práve liečba pijavicami a vo svojom okolí bohužiaľ nepoznám nikoho, kto by liečbu absolvoval. Za ochotu vopred ďakujem :)