Liečba pijavicami

ahoj chcela by som sa opytat, ci je nejaky odbornik na pijavice aj v Martine.ak nahodou nie je, tak kde je najblizsie.zaujalo ma to.dakujem

www.hirudomedicinalis.wbl.sk

Pijavičky podaval va MT Radko Legat, ale uz je v TT. teraz podavame pijavičky vo Vrútkach v Relaxačno-masérskom centre JANKA, po dohode aj u vas doma v okr. Martin.tel 0918 546 506, 0902 525 979

pijavice lekárske sa daju kupit aj v nitre u Jany Lieskovskej, ja som kupoval tam a pomohli mi… Liečim sa na vnútorné krčove zily a opuchy.Kontak na sl. Janu: 0907765784

Richard

Dobrý den, mám dotaz, jak dlouho piavice tráví po nasátí. Drmola.J

Ahoj,tak tento problém presne mam aj ja,podstúpila som operáciu,sklerotizácie a je to v ovela horšom stave,ako to bolo.Som bezmocná a preto by som Vás chcela poprosiť,ak ste zistila niečo zaujímavé a dobré,pošlite mi PROSÍM metódu,ako zmierniť bolesti,alebo sa trocha zbaviť ich viditeľnosti.Ďakujem

Dobry den.zaujimalo by ma ci by som sa mohla liecit s pijavicami pokial sa mi tvoria hematomi.mam vrodene priesvitne zily a tvoria sa mi neustale cievky a navyse som fajciar .dakujem

Chcela by som vediet, preco su tie pijavice take drahe, lebo ked maju liecit, tak nemoze byt iba jedna ale viac a to si nemoze kazdy dovolit.

Dobrý večer, som na tejto téme prvý krát a celkom ma zaujala. Chcem sa opýtať, či na sa krčové žily prikladajú pijavičky alebo len na horšie stavy ako tu píšete.

Pijavica lekárska údajne nevie stráviť ľudskú krv a preto ju vygrckáva. Dokonca je nutné ju po aplikácii posoliť, aby krv vygrckala, inak zdochne.

Prave som nechala piatu pijavicu “ochutnat” moju krv. Spadla som a mala som na pravej nohe obrovsky hematom a pijavice som pouzila ako prevenciu embolie. Od bolesti som skoro mesiac normalne nespala, a po prvych dvoch som spala skoro celu noc. Urcite je to najlepsia terapia na rozne problemy, len su niektore kontraindikacie, kedy ich nesmiete pouzit. Najdete ale vsetko na internete.

Pijavicu by ste mali použiť po 4-6 mesiacoch, liečia totiž látky, ktoré obsahuje a tie sa znovu vyprodukujú až po tomto čase.

Pijavica vyvrati prebytocnu nasatu krv. Nesolit! Sol jej vypali oci a je pravdepodobne, ze uhynie. Menit vodu. Nechajte ju prisatu 30 min a potom ju odtstrante prilozenim k hlavicke tampon s alkoholom. Regeneracia je podla vyskumov 9O az 1O5 dni. Drzte ju v sere v komore. Po 3-4 dnoch menit vodu, nie z vodovodu. Z pramena alebo nesytene pitne vody z obchodu. Cau.

Uplny nezmysel! Zdrava pijavica saje aktivne a potom pol roka musi oddychovat. Ak chcete jej ublizit – posolte ju, je to to iste, ako vas poliat kyselinou. Ak po napiti krvi zdochla – to znamena, ze chora alebo vasa krv je zla a treba utekat ku lekarovi na vysetrenie!

Dobrý večer, áno, jedným z najčastejšie riešených problémov pijavicami sú u žien, ale aj mužov kŕčové žily. Pijavice sa prikladajú popri postihnutých žilách, cievkach, nikdy nie priamo na žilu. Kúra liečby je dlhodobejšia, opakuje sa prikladanie lx týždenne, vždy viac kusov pijavíc na jedenkrát. Tieto pijavice sa môžu používať opakovane, ale po aplikácii musia 2 mesiace odpočívať, aby im dozreli liečivé látky v slinách, ktorými vlastne dokážu riešiť rôzne zdravotné problémy. Takže na jednu kúru, ktorá trvá cca 6-8 týždňov /lx týždenne/ by ste potrebovali asi 20-25 ks pijavíc /bežne používajú pacienti 4 kusy naraz pre výraznejší efekt/. Po ukončení kúry potrebujete aj Vy asi 3-4 mesačnú pauzu na regeneráciu, potom znova kúru opakujete, ale už s tými istými pijavicami. Po 2 týchto kúrach sú výrazné úspechy v redukcii krčových žíl, ale zároveň sa môžu riešiť aj iné rôzne zdravotné i psychické problémy, lebo v slinách sa nachádzajú biolog. látky na liečenie rôznych problémov, a vlastne pôsobia ako infúzia v celom organizme. Starosltivosť o pijavice nie je žiadna, iba udržiavanie v čistej vode v sklenenom pohári, uloženom v tmavšej miestnosti. Po priložení vydržia bez kŕmenia až l8 mes., vlastne sa nekŕmia. A Vy ich môžete použiť i pri iných Vašich ťažkostiach, úrazoch, bolestiach, atď. Väčšina ľudí si pijavice prikladá samostatne, lebo aj manipulácia je veľmi jednoduchá. Cena l ks je 6 €, takže musíte si investíciu rozmyslieť, ale vydržia bez náročnej starostlivosti aj niekoľko rokov. Ak by ste mali vážny záujem prosím ozvite sa, vysvetlím aj bližšie info.

Dobry vecer, ano jednym z najcastejsie riesenych problemov pijavicami su u zien, ale aj muzov krcove zily. Pijavice sa prikladaju popri postihnutych zilach, cievkach, nikdy nie priamo na zilu. Kura liecby je dlhodobejsia, opakuje sa prikladanie lx tyzdenne, vzdycky viac kusov pijavic na jedenkrat. Tieto pijavice sa mozu pouzivat opakovane, ale po aplikacii musia 2 mesiace odpocivat, aby im dozreli liecive latky v slinach, ktorymi vlastne dokazu riesit rozne zdravotne problemy. Takze na jednu kuru, ktora trva cca. 6-8 tyzdnov / lx tyzdenne / by ste potrebovali asi 20-25 ks. pijavic / bezne pouzivaju pacienti 4 kusy naraz pre vyraznejsi efekt /. Po ukonceni kury potrebujete aj Vy asi 3-4 mesacnu pauzu na regeneraciu, potom znova kuru opakujete, ale uz s tymi istymi pijavicami. Po 2 tychto kurach su vyrazne uspechy v redukcii krcovych zil, ale zaroven sa mozu riesit aj ine rozne zdravotne i psychicke problemy, lebo v slinach sa nachadzaju biolog. latky na liecenie roznych problemov, a vlastne posobia ako infuzia v celom organizme. Starosltivost o pijavice nie je ziadna, iba udrziavanie v cistej vode v sklenenom pohari, ulozenom v tmavsej miestnosti. Po prilozeni vydrzia bez krmenia az l8 mes., vlastne sa nekrmia. A Vy ich mozete pouzit i pri inych tazkostiach, urazoch, bolestiach, atd. Vacsina ludi si pijavice priklada samostatne, lebo aj manipulacia je velmi jednoducha. Cena l ks je 6€, takze musite si investiciu rozmysliet, ale vydrzia bez narocnej starostlivosti aj niekolko rokov. Ak by ste mali vazny zaujem prosim ozvite sa, vysvetlim aj blizsie info.

Willpur veronica, nie je všetko na všetko, teda ani pijavice nie. Ale je zaujímavé, čo som sa tu dočítala. Ak si budete prikladať pijavice a chodíte aj k “nepijavivocému” lekárovi a liečite sa liekmi na riedenie krvi, nezabudnite mu to povedať. Lebo všetko má aj svoje pre aj proti.

Pijavica sa po nasatí necháva oddýchnuť 3 mesiace, čo jej stačí na prečistenie a vytvorenie nových učinných látok.

V žiadnom pripade pijavicu nesolte! Krv v pohode strávi, ale jej na to treba nechat čas, cca 3 mesiace, za túto dobu si aj doplní nové účinné látky.

Chcem si kúpiť pijavice na výkon hirudoterapie pre verejnosť. Som z Partizánskeho a neviem, kde bližšie je takáto možnosť. Ďakujem