Vedeli by ste mi prosim dat na nu nejaky kontakt, adresu al. t.c? Bola by som Vam velmi vdacna, pretoze naozaj sa tuzim uzdravit a lekari mi velmi nepomahaju a som ochotna vyskusat cokolvek. Velmi pekne dakujem!
Skúste po vyčistení zubov vypláchnuť ústa 2 až 3 kvapky čajovníkového oleja do cca. dcl vody, majú ho v každej lekárni.
Fajčíte?
Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či by ste mi nevedeli pomôcť, mám taký problém. Asi v druhej triede základnej školy sa mi začali mihať oči. Nie je to vidieť, ale keď dlho pozerám na niekoho priamo do očí si to všimne. Neutekajú mi. Lekárka mi povedala, vraj u nás to neliečia a vraj je to choroba rušňovodičov. Neivete mi povedať, či sa to dá liečiť formou liečiteľa prípadne hypnotyzéra. Lebo som počula, že mohla som zažiť neaká traumu a tým sa mi mohli začať myhať oči. Neviete mi pomôcť. Ďakujem
Chcel by som vediet, ci vie liecit aj rakovinu po zenskej stranke, caka ma operacia. Poprosila by som na nu kontakt a co berie za liecbu. Dakujem.
Zdravím, máme problém s 8 ročnou vnučkou. Na obidvoch nohách jej na palci a druhom prste praskajú a olupujú brušká. Nie medzi prstami. Trvá to už zo 2 roky. Ani piešťanskí lekári to nevedia vyliečiť. Tie prsty sa musia denne natierať masťou od lekárky, čoho výsledkom je len potlačenie choroby, ale nie vyliečenie. Zaujímavé je, že sa jej to nerozširuje po ďaľších prstoch a ani nikto v rodine to nemal a ani od nej nedostal. Prosím, má niekto s touto chorobou skúsenosti a vie poradiť s liečbou? Bývame v okr. Topolčany.
Dobrý večer, mám jeden vážny problém a neviem ho vyriešiť. Nejde o zdravotný problém ale skôr o psychický. Na vonok mi každý povie, že som normálny ale niekto tvrdý, že som posadnutý diablom a bojím sa, že naozaj a neviem čo s tým mám robiť. Chcel by som sa s niekym poradiť poprípade stretnúť. Ďakujem
Boli ste niekto u pána Michalca, pracuje niekde za mestom Vrbové. Ako lieči? Keď sa pýtam, sú na jeho osobu rôzne reakcie, vraj pýta veľa peňazí. Ďakujem.
Vážený p. Peter, neviem či ste niekedy boli u nejakého liečiteľa a ak áno, tak zrejme nie zodpovedného, lebo zodpovedný liečiteľ nikomu nepovie, že má prerušiť klasickú liečbu. Je to len rozhodnutie toho človeka. Práve naopak, posiela za lekárom, aby ten človek mal istotu, že sa jeho stav zlepšuje nie len pocitovo, ale aj na základe výsledkov vyšetrení.
Máte vyskočenú platničku, preto máte bolesti a nemožete sa zohnúť. Treba to napraviť a problémy pominú. Jeden výborný naprávač žije na Skýcove, on vám 100% pomôže. Keď vás napraví, už u neho sa zohnete až po zem. Volá sa Pavkov. Ja som bol podobne na tom ako vy. Už ma mali operovať a on ma od toho zachránil. K nemu sa chodia naprávať doktori, aby sa nemuseli dať operovať. Naprávanie u neho nebolí.
Bolesti hlavy možete mať aj z krčnej chrbtice. Mal by Vás vyšetriť neurológ. Nimesil je dobrý na bolesti hlavy. Veľmi rýchlo zaberá a nedráždi žalúdok. Je dobrý aj pre vredárov.
Má niekto skúsenosti s liečiteľmi Dr. Vincentom Mačovským a s Dr. Inou Mikolaiovovou, ktorí pracujú myslím v Bratislave pod názvom Vincentina. Poprosil by som kontakt na nich. Ďakujem.
Dobrý deň, reagujem na váš inzerát ohľadom leukocytoplastickej vaskulitídy. Moja dcéra ju dostala tiež pred dvoma mesiacmi. Zatiaľ nevieme čo s tým. Ak máte nejaké dobré liečby dajte vedieť. Ja mám tiež rozbehnutých veľa možností. Ozvite sa mailom, môžeme spolu komunikovať a pomáhať si zvládnuť toto ochorenie.
Bylinková a vitamínová liečba, ktorá pomáha chorým so sklerózou multiplex udržiavať dobrý zdravotný stav je uvedená v knihe Viery Vičanovej s názvom Psychotronická poradňa /nielen/ pre chorých. Požičať si ju môžete takmer v každej knižnici.
Dobry den, vedeli by ste mi dat kontakt na niekoho pravdiveho alebo na Dr Albertovu. Moja mamina ma problem s migrenami. Dakujem vopred.
Dobrý deň, chcela by som sa viac dozvedieť o čistiacej metóde SRT, ktorú by som chcela absolvovať s mojou dcérou. Ďakujem
Dcérka má prekyslený organizmus a oslabenú činnosť pečene. Rôzne nečistoty z tela odchádzajú cez prsty na nohách. Pomôcť by jej mohlo pitie čaju uvedeného v knihe Psychotronická poradňa / nielen / pre chorých, autorka je Viera Vičanová. S prihliadnutím na vek nech dcérka pije len trištvrte litra čaju denne. V počiatku liečby sa problém na prstoch môže ešte viac zhoršiť, no potom sa stav upraví. Pol roka tiež nech dodržiava Pečeňovú diétu, uvedenú v knihe. Med užívať môže. Prsty na nohách nech si natiera aj nechtíkovou masťou striedavo s vitamínom E /kapsulu vitamínu prepichnúť špendlíkom a obsah vytlačiť na postihnuté prsty/. Jeden deň natrieť masťou, ďalší deň vitamínom E. Napíšte, prosím, v tejto rubrike odkaz, či sa jej po tejto liečbe stav upravil.
Prepáčte, prosím, preklep, rada je, pochopiteľne, určená pre vnučku, nie pre dcérku. Čaj, ktorý treba piť je uvedený v už spomenutej knihe pod diagnózou Ekzém, Pečeňovú diétu nájdete v tej istej knihe na strane 209.
Čítala som váš príspevok a mám podobný problém. Ak by sa dalo , chcela by som kontakt na toho pána Pavka. Ďakujem.
Moja vnučka mala taký istý problém a až po troch rokoch jej zistili intoleranciu na mlieko. Teraz pije bezlaktozové mlieko a má sa dobre. Je potrebné vylúčiť aj všetky výrobky, ktoré obsahujú mlieko.