Skús vyšetrenie na helikobakter pyroli.
Skúste osloviť liečiteľku Dagmar. Určite Vám pomože. Alebo jej napíšte na poradenstvo.ba@gmail.com. Mňa vyliečila. Marian
Podľa mňa stačí preložiť posteľ tak aby nebola v tej rovine ako je teraz, t. z. teraz ona leží nad vodným prietokom a hartmanovým pásom, podľa všetkého je aj častejšie chorá.
Stačí posunúť posteľ vpravo alebo vľavo o 50 cm, leží na zlom mieste.
Ahojte, pozna niekto dobreho liecitela, liecitelku, ktorý/á vie liecit neplodnost muza a zeny uspesne? Zatial mam len velmi negativne skusenosti.
Účinné rady na liečbu neplodnosti u muža aj u ženy sú uvedené v knihe Viery Vičanovej s názvom Psychotronická poradňa II / nielen / pre chorých. Tým čo ich dodržali sa dieťatko podarilo počať. Boli na to ohlasy, keď ešte táto poradňa vychádzala v časopise Život.
Dobry den, chcela by som sa opytat ci by ste mi nevedeli poradit. Niekoho kto sa zaobera aurou a popripade nejaky kontak na takeho cloveka. Som z Prievidzskeho okresu, ale neni problem ani pricestovat. Dakujem velmi pekne. Monika
Odporúčam Vám p. Juraja Sitára - Poľný Kesov pri Nitre, 0903 725 876. Je to naozaj odborník.
Obráťte na sa p. Sitára 0903 725 876. Býva pri Nitre. Nikdy nestrácajte nádej!
Ak ste z okolia Michaloviec odporúčam štúdio Ánandamaja. Oplatí sa ho navštíviť. Martina z Michaloviec
V tejto veci mám veľmi dobré skúsenosti a úspešnosť je vynikajúca, pokiaľ nie je problém s zrastami na vaječníkoch, ktoré potrebujú operáciu, ďalej s negatívnym PH prostredím u ženy voči genetickému materiálu muža. Používam vylepšenú metódu p. fyzioterapeutky Mojžišovej. Metódu musia postúpiť partner aj partnerka. +421918603071
Dobry den, mam 39 rokov a nemozem otehotniet, po zdravotnej stranke sme obaja s manzelom v poriadku. Absolvovala som uz tri umele oplodnenia, neuspesne. Bola som uz par krat aj za kartarkou, zakazdym mi povedala, ze coskoro to pride a stale nic. Poprosila by som ci niekto nevie o niejakom fakt dobrom liecitelovi, som z okolia Kosic. Dakujem.
Vážená Martina z Michaloviec, prosím Vás, oznámte presnú adresu štúdia Ánandamaja, kde sídli a čo lieči. Ďakujem Jozef
Dobrý deň, ak niekto vie poradiť budem strašne vďačná. Moja mama má strašné bolesti kolien, chodí ťažko ako kačka. Ešte musí pracovať, dlhé vzdialenosti nezvládne prejsť, strašne ju to bolí. Sú to asi výrastky v kolenách. Neviete jej niekto pomôcť. Vopred ďakujem za čokoľvek. Budem vďačná aj za nejaký kontakt na nejakého dobrého liečiteľa. S pozdravom Gabriela.
Rada by som zareagovala na váš príspevok. Cením si vaš záujem o možnosti alternatívnej liečby v zahraničí, ale s miernou kritikou slovenských liečiteľov nesúhlasím. Hovorí sa, že človek, ktorý hľadá, nájde a neraz sa sám rozhodne pre hľadanie. Na Slovensku je niekoľko veľmi dobrých, nazvala by som ich terapeutov, totiž, rada by som zverejnila dva pojmy: liečenie a uzdravenie. O liečení hovoríme vtedy, ak pacient sám o liečenie požiada - ide o určitý druh závislosti na liečiteľovi, t. z. potrebuje neustále komunikovať s tým - ktorým liečiteľom, ale zodpovednosť za svoje zdravie nechce prevziať. Terapeut, ktorý uzdravuje, a tých je zatiaľ na Slovensku ako šafránu, uzdravuje celého človeka energetickou harmonizáciou, po ktorej pacient necíti závislosť na terapeutovi, lebo prevzal zodpovednosť za svoje zdravie do svojich rúk. Neraz som počula na vlastné uši tézu: “človek musí ísť do hrobu zhumpľovaný”. Vtedy je mi veľmi smutno. Preto by som ešte uviedla, že každý človek si cestu života volí sám. Ja sama som podstupila niekoľko terapetických zásahov uzdravenia a môžem povedať, že som sa vyhla aj operáciám. Hovorím tomu zázrak.
Je to váš názor a je nebudem dehonestovať vaše názory. Každý človek si cestu životom volí sám a zvolí si aj to, či navšívi “podvodníka” alebo skutočného liečiteľa. Ani “podvodníci”, ani skutoční liečitelia nemajú magnet, ktorým pacientov priťahujú, tak prečo špinu hádžete na liečiteľov, prečo ju nehádžete na pacientov, veď oni sú zodpovední za svoje rozhodnutia. Skutoční liečitelia musia byť odmenení, lebo pracovať zadarmo sa nepatrí a nik nemá právo od nikoho žiadať, aby pracovať len tak pre nič zanič.
Ďakujem pani Rite Švihranovej, ktorá píše na týchto stránkach o zodpovednosti, o zodpovednosti za seba samého, za svoje zdravie. Prosím, uvedomte si všetci, ktorí budete tieto riadky čítať, že nikto, naozaj nikto nie je zodpovedný za vaše zdravie, len vy sami. Zoberme to takto: malé dieťa odmieta jesť, ale jeho mama, stará mama a pod. mu silou - mocou ďalej ponúka so slovami: za mamičku, za otecka, za dedka, čo môže byť výsledkom takého správania? Čo je následkom obezity našich detí? Depresia a strata telesnej aktivity? A čo je príčinou? Rozhodnutia rodičov, pretože oni rozhodli, akou stravou budú kŕmiť svoje ratolesti. Príčina a následok, to je to, čo si málokto uvedomuje. Ak sa nesprávne stravujeme celý život, prečo žiadame od liečiteľov, aby prevzali zodpovednosť za naše zdravie do svojich rúk a akým právom chceme, aby nás liečili zadarmo? Pani Rita napísala správne: každý sám rozhoduje o tom, či bude zdravý, každý sám rozhoduje o správnosti svojho rozhodnutia. Každý, kto skutočne sa chce uzdraviť, liečiteľa nájde a liečba je účinná, ak je súzvuk pacienta a liečiteľa. Liečiteľ zaháji uzdravovací proces a je na každom pacientovi, do akej miery príjme zodpovednosť a spoluúčasť na ceste životom.
Dobrý deň, poznáte niekto liečiteľa (bylinkára) z Martina? Dá sa k nemu ísť aj v sobotu? Ďakujem za odpoveď.
Budem sa snazit ostat slusny, ale Popluhar je podvodnik zalozeny na zdravotnom hendikepe ludi, v priebehu asi piatich minut zmeni vasu aj 40-rocnu diagnozu, potom vam urci a povie i smrtelne diagnozy, pricom sa vas ani nedotkne, ani nic nespravi, iba luska rukami pre dokonale divadlo. Potom vam povie, ze uz vam dajaky vymysleny problem zablokoval, alebo ked vas nevycisti dostanete trebarz rakovinu kosti. Urcite nema vystudovane ziadne zdravotnicke “minimum”. Pochybujem, ze ma zalozenu zivnost alebo vlastni registracnu pokladnicu. To, ze ma vraj nejake vymyslene vnuknutie ho neopravnuje, aby ludom urcoval vymyslene diagnozy a vkladal do ludi falosne nadeje. Tymto v ludoch vyvolava rozne emocie, ktore mozu v ludoch zanechat vazne nasledky. Viem, ze ludia mu platia dobrovolne, to je v poriadku, ale ked ma niekto vnuknutie tak by to mam robit z lasky k bliznemu a peniaze neprijat. Ak peniaze prijme, tak by mal dat potvrdenku. Inac je to obohacovanie nacierno, co je riadny odrb voci statu. Kazdy ho len chvali, ale rad by som pocul aj tie negativne nazory, ktorych je urcite viacej. Treba si uvedomit, ze jeho “liecebne vysledky” su iba placebo, co znamena, ze verim tomu, co ma uzdravuje. V konecnom dosledku ide o trapne divadlo herca p. Pluhara pred milne dovercivymi ludmi v roli divaka. Je vobec registrovany na zivnostenskom a danovom urade? Mali by mu klapnut po prstoch, alebo zavret aspon do cvokarne. Horsie je, ze mu veria aj niektory ludia, co vystudovali medicinu, alebo robia v medicine, ktora je zalozena na faktoch a nie na nejakom nadprirodzenom vnuknuti. Je to proste podvobnik!
Dobry den. Chcela som sa vas opytat, na akom zaklade pisete toto o panovi Populharovi. Stalo sa nieco? Alebo mate nejake osobne skusenosti? Ja prave k nemu chodim a naozaj neviem, co si mam o tom mysliet, preto by som chcela vediet nieco viac. Dakujem vam.