Dobrý deň, chcela by som poprosiť o informáciu na pána Popluhára. Chodila som k nemu s krížami a kľbom, pomohol mi, bolo mi lepšie, ale nemôžem sa mu dovolať, je to zvláštne a hlavne som zhrozená z niektorých príspevkov. Čo sa s ním stalo, nerozumiem tomu.
Dobry den, prosim Vas o radu, ak Vam niekto pomohol a vyriesili ste uvedeny problem. Moja dcera ma sedem rokov a mame presne to iste, este ku vsetkemu ma aj velmi oslabene nechty. Dakujem
Milá Edith, treba zistiť, čo mohlo dcére spustiť tieto problémy. Nebol to napr. stres? Človek keď má problémy s trávením musí mať aj iné problémy. Neviem odkiaľ ste a či vo vašej blízkosti je homeopatik, ale veľmi Vám doporučujem obrátiť sa na neho. Je dobrá stránka fanklub homeopatie.sk. Môžete tam položiť otázku a odpovedia Vám. Prajem dcérke skoré uzdravenie.
Ahoj, Edith z Košíc! Aj ja mám také isté zdravotné problémy. Mám ešte aj ďaľšie zdrav. problémy, spolu to vyústilo do stavu, že som na invalidnom dôchodku a ani nepracujem. Stres zhoršuje tráviace ťažkosti, brucho bolí, má stále človek hnačku a vetry. Treba veľa spať a málo pracovať a nemať nervy, teda stresy - riešiť problémy. A hlavne relaxovať! Ponáhľať sa pomaly. Preto som doma, keď som unavená spím. Prácu robím z domu a iba ako hobby, lebo nemôžem, nevydržím v práci s hnačkami, bolestami a vetrami. Inak, v zahraničí majú iné metódy liečby dráždivého čreva - pozri internet. Nie krabičku oblbovákov a 3 mesiace na psychiatrii, aj keď je to choroba zo stresov a prepracovania a málo oddychu. Treba robiť len toľko, koľko telo znesie.
Dobrý deň! Ja by som toho muža považovala za duševne chorého a z obavy, aby neublížil mi, upozornila naňho políciu. Pripadá mi to, akoby si na ženách liečil nejaké svoje problémy a preto ich klamal, možno tým svojim bludom aj sám verí. To je aspoň môj názor.
Dobry den Adriana, chcem sa spytat na p. Sitara, akym sposobom lieci, ako stanovi diagnozu. Mate s nim dobru skusenost? Pri akych tazkostiach? Dakujem. Karin
Skúste homeopatiu
Skúste homeopata. Prípadne ako doplnok liečby Schusslerove biochemické soli - sú to minerálne zlúčeniny. Poznať ich aj pod názvom tkanivové soli. U nás ich vyrába Homeo Nitra, a v Bratislave lekáreň Vicky Wall. Nezaťažujú organizmus.
Možno sa mýlim, ale neublížil Vám niekto v detstve? Možno ste si to ešte neuvedomovali, boli ste veľmi malý a pod. Nie som si istý, že Vám pomôžu lieky, pokiaľ si nevyčistíte myseľ a dušu. V 22 rokoch veku ťažko radiť, ale na Vašom mieste by som zašiel na pútnické miesta, alebo do kostola, kde sa sústreďuje energia, ale mimo omše. A keď budete najviac zúfalý, proste. Proste a žiadajte. Až tak, že nakoniec budete cítiť zlosť na svoj stav, potom prichádza prílev energie a upokojenie. Skúste precítiť lásku a požehnanie, ktorého sa Vám dostáva. Je to ťažké, viem, ale žijete iba raz.
Dobrý deň. Mohla by som Vás poprosiť o nejaký kontakt na Dr. Albertovú.
Ďakujem. Fany
Skús piť čaj z cesnaku medvedieho, najlepšia bylina na čistenie krvi, ak je v tele v krvi zápal výsledok sa prejaví najskôr na tvári, v podobe vyrážok - efekt určite, ale liečba dlhšia.
Dobry den. Mozete mi napisat kontakt na tu liecitelku som z Bardejova alebo na moj mail silvik101@gmail.com. Vopred dakujem.
Dobry den, davam Vam do pozornosti clanok v novom cisle Plus 7 dni. Mrknite sa na to a zistite viac.
Dobrý deň. Pán Peter, upozorňujete nás na článok v novom čísle plus 7 dní. Neviem na čo nás chcete konkrétne upozorniť. Vy osobne ste boli liečený pánom Popluhárom? Lebo ja s manželom sme boli a úspešne. Manželovi ochrnula ľavá strana tváre. Mal silné bolesti do ucha a až do mozgu. Keď dostal kŕče, tak musel užiť dosť silné lieky a neboli sme kľudní ani minútu, ja som stále, vo dne v noci bola v strehu. A tie silné kŕče, ktoré mal, neprajem nikomu. Pán Popluhár mu pomohol, vďaka nemu nemá skoro 2 roky kŕče, na tvári sa mu len-len dá zbadať, že ju mal ochrnutú. Preto som pobúrená že v" článku" neviditeľné bábätká ho odsudzujú. My sme nikdy nespozorovali že by sme boli zhypnotizovaní, peniaze od nás nepýtal ešte nikdy a nakoľko naozaj lieči aj na ulici, videla som, že ani druhí neplatili. Som mu vďačná aj s mojím manželom a sme veľmi radi, že sme ho spoznali. Nech mu pán Boh zaplatí za jeho pomoc vážne chorým ľuďom.
Dobry den pani Alzbeta. Za uzdravenie Vasho manzela budte vdacna hlavne Vasmu manzelovi, ze mal silu a volu bojovat a chcel sa uzdravit, potom mozete vdacit este javu zvanemu placebo efekt a aj javu zvanemu autosugescia. Nepodcenujte podiel Vasho manzela na vlastnom uzdraveni a neprecenujte schopnosti pana Popluhara. Rovnako ako lekari zodpovedaju za chybne indikovanu liecbu (a mohli predtym pomoct tisicom ludi) musi aj pan Popluhar zodpovedat za svoje chyby.
Veru, získal si Vás ochotou, ktorou dnešní lekári pohŕdajú, ale aj zlí ľudia a podvnodníci vedia byť k svojim obetiam milí. Keď vtáčka lapajú, …
Nech dostane od Boha čo si zaslúži za zničené zdravie rodinných príslušníkov, aspoň v takej miere v akom ich liečil.
Dobrý večer. Pán Peter, keď Vás táto téma natoľko zaujíma, mrknite sa Vy na na pána Popluhára osobne a vyskúšajte jeho schopnosti.
Dobry vecer mila Alzbeta, Pana Popluhara poznam osobne, bol som u neho par krat a nepochybujem o jeho charizme a psychologickych / sugestivnych schopnostiach. Keby svoj talent vyuzival etickym sposobom (rovnako, ako lekar musi respektovat eticke zasady pri kontakte s pacientom) a netvrdil by, ze vie pomoct zenam otehotniet - teda nepredaval by macku vo vreci, tak by ho asi v novinach neriesili. Problem nastane vtedy, ked to macku vo vreci prestane bavit a pyta sa von - rozumej pravda vyjde na javo. A presne v takychto pripadoch je potrebne, aby sa vyslovila cela pravda a aby sa nesirili len nadnesene pribehy o zazracnych uzdraveniach a otehotneniach, pretoze tie s liecenim pana Popluhara nemaju nic spolocneho, ale v skutocnosti pravy dovod treba hladat v spomenutej autosugescii a placebo efekte. Inac placebo efekt je zazracna vec, skuste namiesto nekritickej viery v schopnostiach pana Popluhara si nieco nastudovat o placebo efekte na nete (Wikipedia, prednasky na ted.com, alebo odborne publikacie v karentovanych vedeckych casopisoch) budete prekvapena, akych zazrakov je schopna ludska psychika.
Dobry den. Uz 3,5 roka sa moj syn lieci na Hodgkinov lymfom NS ll. B Makro a lekari uz nevedia ako dalej. Podstupil aj transpl. krvotvornych buniek. Po ciastocnej remisii sa choroba vratila. Sme z toho uz zufali. Moze nam niekto poradit nejakeho lud. liecitela?