Pred 2 rokmi som odišiel z dobrej pozície, z dobre plateného miesta, lebo tak ma boleli nohy, hoci lekári už 2 roky predtým boli bezradní. Mal som prechladnuté žily. Keď sme začali k nemu chodiť, ešte chodilo málo ľudí, teraz sa čaká aj 5-7 hodín. Výsledok liečby je taký, že už hrávam futbal. Ja som v poriadku, chodíme aj s dcérou, ktorá má SMA3, ktorá je neliečitelná, podľa lekárov stav pacienta sa postupne zhoršuje. Stav dcéry sa napriek tomu zlepšuje. K p. Popluhárovi chodia z celej republiky. Obdivujem naivitu ľudí, ktorí čakajú zázraky z minúty na minútu. To je skupina sklamaných.
Pani doktorka, všetci, ktorí chodíme k p. Popluhárovi, už máme vyskúšanú vedu a vedomosti lekárov, je to posledná šanca. Nechcem Vás presvedčiť o zatiaľ pre Vás neuveriteľnej veci, ale keď aj vy budete potrebovať pomoc, tú poslednú šancu. Ja som mal prechladnuté žily, už ma nohy neudržali, dnes bez problémov chodím. Dcéra má SMA3. Jej stav sa zlepšuje! Neodmietam vedu, ale toto bola ďaľšia možnosť v beznádejnej situácií.
Nemenovaný liečiteľ v Košútoch klame ženy, že sú tehotné! Deti sú neviditeľné, ale on ich vidí, dokonca povie koľko vážia, cm, a aj pohlavie! Prenášajú ich mesiace a podľa neho je to normálne. Zatiaľ sa nenarodilo ani jedno (alebo žeby, len sú neviditeľné? ). Keď mu poviete, že gynekológ tvrdí opak, rozčúli sa, vynadá “mamičkám”, že neveria, preto sa nenarodia. Na ich psychiku nemyslí, čo je psychopat? Neuvedomuje si ten, ach ani neviem ako ho mám nazvať, ale viem, len tento príspevok, by neuverejnili, že cez čo všetko prešli tie ženy, aby mali babätko. Nepodarilo sa to tak skúsili aj liečiteľa. Jedna mala rodiť už vo februári. On hovorí, že ho nechcela tak bábo odišlo. Kam? Kade? Hroznéééé! Psychopat!
Dobry den, nemala rodit vo februari len jedna, ale malo ich byt viacej, tak isto aj v marci a aj aprili. No vlastne kazdy mesiac mali nejake baby porodit, co neporodili. Vyvolal u kazdej pseudotehotenstvo a ked prestali verit, sa im aj brucha zmensili. On vobec nemysli na tie nasledky, co maju tie zeny. Este im povie, ze si nezasluzia byt matkami!
Chcel by som sa spytat Melinda, ci ste navstivili p. Albertovu a ak ano, aku mate s nou skusenost, pomohla Vam?
Je to pravda.
Ja síce nie som Melinda, ale bola som u Dr. Albertovej asi pred rokom so svojím päťročným synom. On asi nebol pre ňu zložitý prípad, lebo jeho liečba trvala len mesiac a našťastie je odvtedy zdravý. Viem však, že sa u nej niektorí ľudia liečia dlhšie, podľa závažnosti. Keďže som sa s ňou stretla iba dvakrát, tak ju tak dobre nepoznám, ale aj z tých dvoch návštev môžem povedať, že na mňa urobila veľmi dobrý dojem. Je veľmi priateľská, nehrá sa na supermanku, ale je cítiť z každého jej slova, že sa v problematike vyzná. Výborné rady nám dala aj ohľadne stravy a dokonca aj vzťahov v rodine, veď ona je myslím že aj psychologička. Tiež ju môžem iba odporúčať. A tú knihu o liečiteľoch na Slovensku mám aj ja, ale ona tam uvedená nie je. Asi preto, že si to nezaplatila. Lebo je tam jedna naša známa a tá mi povedala, že kniha vyšla tak, že všetci tí liečitelia si zaplatili za uverejnenie ich príspevku. Takže kto zaplatil, ten tam je. Je to vlastne taká reklamná kniha. Určite tam nenájdete každého. Skôr len takých ľudí, ktorým záležalo na zviditeľnení. Ale niektorí majú takú povesť, že to nepotrebujú, ľudia si ich nájdu aj tak.
Úplne s Vami súhlasím! Ja už nemôžem jesť skoro nič, lebo môj žaludok protestuje na všetko, okrem melónu a varených zemiakov! Ale to je zúfalé, predsa nemôžem iba na tom žiť!
Lindi, ako dobre? Že po 2 rokoch hrozného trápenia ľudia umrú? Za posl. roky som poznala asi 5 ľudí, ktorých liečili na leukémiu a nikto nežil dlhšie ako 2 roky!
Prosim poradte mi, trapim sa uz velmi dlho bez konkretnej fyziologickej priciny na poruchy traviaceho traktu! Fakticky mam ju celu “napadnutu”: zlcnik uz nemam, preto tuky neviem stravit! Ale zaludok sa mi stiahne, hned ako zacnem jest, trpim na colon irritabile, cize drazdive crevo: stale som nafuknuta, i ked stolicu mam aj niekolkokrat denne, ale sa poriadne vyprazdnim. Trpim panickou poruchou, tetaniou, ktora zrejme sposobuje aj krcovite stahy zaludka a criev az po konecnik. Gastroenterolog mi doporucil vyhladat si nejakeho liecitela, lebo on sam nevie co so mnou robit, totiz traviace organy mam zdrave, je to funkcna porucha! A s liekmi na uvolnovanie napatia a krcov narabam velmi opatrne, su totiz silne navykove. Asi preto mi uz ani nepomahaju a zvysovat davku nechcem! Vyskusala so uz vselijake! Ale velmi trpim, kazdy den uz rano vstanem nafuknuta, s pocitom ako keby som sa najedla aspon 2kg potravy. Chut do jedla mam, ale radost jedla nie, pretoze po par kuskoch uz mam ten tlak v zaludku, ktora sa neuvolni uz od ziadneho lieku, caju. Mozno potrebujem nejake uvolnovacie cviky, dychacie, ale neviem kto mi ich nauci. Byvam v Kosiciach. Prosim, ak viete poradte z vlastnych skusenosti! Dakujem!
Nemyslím si, že pán Popluhár je podvodník. Dodá vám energiu, prečistí zanesený orgán. Ja som bola s ním spokojná. Pôsobil na mňa pozitívne. Má dar a ten využíva pre ľudí. Kto chce, nechá mu tam peniaze, kto nechce, nedá nič. Asi mu tam tie peniaze nechávajú pre niečo. Závidite? Dávaj dostaneš(to čo dávaš) - všetko je o tom.
V najbližšej rodine som mala prípad, strýka, ktorý bol liečený a žil s toutou chorobou 15 rokov, pričom normálne pracoval. Samozrejme nebolo to ľahké, ale za pomoci rodiny a dobrých lekárov to zvládli. Dnes sú už veľmi dobré liečebné metódy a 95% úspechu - to nám povedali lekári - závisí od prístupu pacienta. Netreba hľadať žiadnych podvodníkov liečiteľov, ktorí len peniaze ťahajú od zúfalých ľudí. Môžete vyskúšať aj iné formy liečby a liečivé bylinky, ale len pod prísnym dohľadom lekárov. Píšem to z vlastných skúseností. Prajem Vám, aby ste stretli tých správnych ľudí, ktorí Vám pomôžu, tak isto ako nám pomohli vyliečiť ďaľšieho člena rodiny.
Dokedy Vám vydržalo to rýchle uzdravenie a energia? Skúste mu nedať peniaze a objedná Vás až o 6 mesiacov a neskôr, môžete byť hociako chorá. To je dar, ktorý využíva v prospech ľudí?
Ktori lekari? Pomenuj aspon jedneho. Prave na to zomrel moj znamy, ktoreho liecili kratkych 15 rokov.
A to mu trvalo 2 roky, kým Vám liečil prechladnuté žily? Najdite si iného liečiteľa, lebo dcéru Vám určite nevylieči.
P. Varga, obdivujete naivitu ľudí, ktorí čakajú zázraky z minúty na minútu? A Vášho kvázy liečiteľa z Košút neobdivujete, že klame ženám, že sú tehotné? Detičky sú neviditeľné a sú tehotné už pomaly 2 roky? A nie a nie porodiť! A čo sú slonice? A jeho odpoveď na otázku, kedy a prečo to robí, on im vynadá a povie, že nechcú to dieťa, sú zlé matky! Však tie babätka nechceli z minúty na minútu! Je to nehorázná bezcitnosť, chamtivosť. On je psychopat, normálny človek toto nerobí!
P. Varga, aj tie tehotné ženy s neviditeľnými bábätkami, ktorým p. Popluhár tvrdil, že sú tehotné, predtým mali všetko vyskúšané, táto šanca bola posledná. Zúfalý človek vyskúša všetko, veď vy to viete. A on ich klame, nahovorí im, že sú tehotné. Viete si predstaviť tú radosť! A ešte povedal aj pohlavie, koľko má cm, polohu v brušku! A potom to sklamanie, keď gynekológ v 6.-7. mes. nič nevidí, nič nepotvrdí! Viete si predstaviť čo cítia, ten strašný úder na ich psychiku? Keď mu to povie, je úplne iný človek, rozčúli sa, kričí, vyhodí Vás, že nechcete to bábo! Čo to je za človeka, povedzte mi! Akým právom ničí psychicky človeka! Že vie kľudne spať a že jeho prsty nebolia od luskania a vie ešte prerátať peniaze po tej celodennej vyčerpávajúcej práci!
Dobrý večer, váš problém je v mnohom podobný zdravotným problémom, ktoré má moja dcéra - 19. ročná, je na tom psychicky aj fyzicky dosť biedne, má nekončiace problémy s trávením, bolesťami brucha, nafukovaním, problémy so stolicou, s dráždivými črevami, psychické problémy, mohli by sme sa poradiť s vami súkromne cez váš emai, zároveň chcem poprosiť o radu aj ostatných blogerov. Vyskúšali sme dietetické obmedzenia, probiotiká, čistú šťavu z Aloe vera plus nejaké vitamíny, ale neúspešne. Podľa lekára je orgánovo v poriadku, bez helicobaktera, žlčník aj črevá sú udajne v poriadku. V čom by mohol byť problém? Ja osobne na liečiteľov moc neverím, skôr ma zaujímajú priame rady od ľudí, ktorí zažili podobné zdravotné problémy a aspoň trocha si dokázali pomôcť. Pekný večer a vopred vďaka za akúkoľvek radu. matka
Dobry den, mam 22 rokov a uz priblizne 10 rokov trpim psychickymi problemami. Sam presne neviem, a ani doktori nemali prilis zaujem moj problem konkretizovat, ale je to v podstate depresivna neuroza, co sa samozrejme prejavilo aj na mojej kondicii, momentalne sa venujem alternativnej medicine a vysledky su ocividne. Uzivam lieky spracovane priamo z biomasy a aj nejake cinske pripravky, namiesto nezmyselneho napchavania sa roznymi druhmi antidepresiv a neuroleptik, a tak sa viac menej chcem len spytat, ci by ste mi vedeli poradit este nejaku alternativu ako svojej liecbe dopomoct? Vopred dakujem a prajem pekny den.
Dr. Gyárfáš na NOÚ Bratislava je napr. len jeden, ale môžem menovať aj ďaľších, keď potrebujete.