Ľudoví liečitelia

Aj ja hladam pomoc ako Vy Biba pre svojho syna a marne hladam nejaku alternativnu liecbu, lebo psychiatricka ho sice lieci, ale nie je to dostatocne. Tak hladame ine moznosti. Prosim, ak na nieco natrafite kontaktujte nas, ci existuje nejaky liecitel na tieto diagnozy? Az ked mi ochorel syn som pochopila, co je to dusevne zdravie.

Biba, myslim, ze psychiatria a pripadna psychoterapia az po doporuceni psychiatrom je v tomto pripade vhodnejsia, ako ludove liecenie. Cim skor zacnete s odbornou liecbou, tym lepsie. Rita Svihranova, www.psychoterapeut.zzz.sk.

Precitaj si “regresná terapia - Patrik Balint” kto si chce terapiou pomôcť, musí sa prihlásiť sám, lebo Patrik nereaguje na prosby príbuzných, pretože schizofrénia je na niekoľko sedení a platí sa. Mne veľmi pomohol, veľa som sa naučila a veľa som v živote zmenila. Veľa zdravia prajem.

Prečítajte si knihu od MUDr. Rosinský - / psychiater, ktorý sa 50 rokov venuje psychotronike / Choroby z nenávisti …

Važení priatelia tohto fóra, prečítajte si na “astro tabu” články pána Štefeka a porovnajte, o čo je dnešná medicína lepšia, ako ľudoví liečitelia.

Prečítať si knihu Rudolfa Breussa “Rakovina, Leukémia a ine zdanlivo nevyliečiteľné choroby” ja mám staré vydanie z roku 1992, ale videla som v internetových ponukách kníhkupectiev aj nové vydanie.

Mozno reagujete zle na stravu, kt. vam doteraz nevadila. Skuste zmenit zivotny styl - viac pohybu (cvicenie aspon 10 min denne), jedzte viac zdravo, pite cistu vodu (ak mozte), nestresujte sa, pravidelne vetrajte, najdiet si nieco kazdy den z coho sa mozete tesit (zahrajte sa aspon na 1 min na dieta - ved tie vedia ako byt stastne a my dospeli na to v zhone a starostiach zabudame: kupte si bublifuk a vyfukujte bubliny, plastelinu - nejaku peknu farebnu a modelujte nieco aspon chvilku, spievajte sebe aj dcerke, vela sa smejte) netrapte sa a uzivajte si zivot, a samozrejme v pripade potreby konzultujet svoj stav s lekarom (psycholog, neurolog a pod.)

Mohol by ste prosím dať kontakt na p. Janiša? Ďakujem, Daniela.

Ľudový liečiteľ často ťaží zo situácie, kedy exaktná medicína nevie pomôcť. Ale vôbec by som sa nespoliehal na ich nadprirodzené danosti. Niektorí sú podnikatelia, ktorí ťažia z utrpenia iných.

Dobry den. Skuste vitamin B17 z Mexika. Cez internet sa da objednat. Alebo Breussova kura. Knihu sa da kupit v knihkupectve Rudolf Breuss. Prajem Vam stastie.

Žialbohu žiadny zázrak sa nekoná, ani v odbornej pomoci a na ozajstného liečitela som absolútne nenarazila, zrejme naozaj neexistuje. A rady nech si schizofrenik prečíta knihy ako si pomôcť sú o ničom, on totiž ani neverí, že chorý je.

Evka skus najst dnesny prispevok odo mna, este odporucam knihu ako sa zbavit stresu a depresie bez liekov od David Servan Schreiber, je to nejaky psychiater a popisuje ako pomohol pacientom vysokymy davkami Omega 3 kyselin a Omega 6 v pomere 2:1, zaujimave teorie, vraj museli suhlasit s vysadenim liekov a o par tyzdnov sa im znacne ulavilo, treba skusat…

Milá Eva, budem rada ked sa mi ozvete čo máte nové vy, ako vidíte ja som nenašla nič moc, stále sa pokúšam, napriek nepravdepodobnosti občas sem pozriem či sa nestal zázrak a neozval sa niekto. môj syn sa tiež lieči psychiatricky, ale je to velmi nezáživná a hlavne len chemická liečba, bez nejakej psychickej opory, ktorú vlastne nepotrebuje už len on ale aj my-rodina. je to ako píšete vy, až ked sa niečo také stane blízkym, človek pochopí o čom to je. (neviem ako inak vás môžem kontaktovať)

Na začiatku môžem povedať, čo sa týka liečiteľov, neverila som ich schopnostiach, ktoré sa dejú medzi nebom a zemou. Diagnostikovali mi nádor v hlave a všetku moju nádej na uzdravenie som dala do rúk lekárskej medicíne. Inú cestu k uzdraveniu som ani sama sebe nepripustila. Všetko sa ale zmenilo ked lekari po drastickej a namáhavej liečbe mi povedali že moja nadej je malá a musel by sa stať zázrak. Pri čakaní na kontrolné vyšetrenie som si vypočula rozhovor dvoch pacientov, ktorý sa obrátili na alternatívnu medicínu a jedno čo som si zapamätala bolo meno liečiteľa p. Tibora Pačana. Od tej chvíle som si tomeno opakovala, mala som pocit aby som ho nezabudla. Neviem s kadia l som dostala odvahu a opýtala som sa na konkrétnu diagnozu tej pani a či jej liečitel pomohol. Ona mi na to odpovedala aby som na nu počkala a povie mi či jej p. Pačan pomohol. Prave čakala na výsledky. Po hodine ju zavolal doktor a o dvadsať minút vyšla ta pani usmiatá a veľmi šťastná. Pamätám si jej slová dodnes, ten človek je zázrak po nádoru ani stopa. Hned čo ma napadlo, pýtala som si kontakt. Moje vyšetrenie nedopadlo dobre, tak som sa skontaktovala s p. Pačanom. Jeho slová ste človek. Ja som sa opýtala ako to myslíte. P. Pačan mi odpovedalked ste človek tak prídte. Pýtala som sa kolko má to bude stáť a on odpovedal koľko mate na svojom učte. POvedala som mu že mám 1800e. P. Pačan odpovedal dobre. Začala som mať pochybnosti o p. Pačana, ale on miodpovedal, , pani nemajte pochybnosti ak Vás nevyliečim, všeky peniaze Vám vrátim. MOje rozhodnutie bolo, že to skúsim. Nelutujem a do konca života som mu vdačná, že má uzdravil. Nedá sa to vypovedať slovami ten osobný kontakt s p. Pačanom. Diali sa neuveritelné veci. Cítila som silnú energiu a lásku ktorá z neho prirodzene vychádzala z rúk. kontakt 0914136959 mail Pačan Tibor sk.

Každý človek ešte sám seba neodhalil ale odhaluje druhých. Nikto nie je na presnej miere a dokonalosti, lebo človek musí mať dôkaz na všetko, aby presvedčil ľudí. Nie je to tak, lebo na dôkaze a pravde neexistuje. Každému človekovi pomôže iba jeho silná viera a pevná vôľa. To čo neexistuje to môže byť a všetko čo sa deje v človeku nevyrovnanosť. Pristupujem k tomu, že človek nie je dokonalý, on sa len učí o dokonalosť. Tak isto to funguje aj u liečiteľov. Ked jeden je dobrý, další desiati ho môžu pokaziť a ponížiť. P. Pačan ma mimoriadne schopnosti a môžem povedať, že on to má v sebe. Podľa jeho rozprávania pozorne som počúval, rozprával o pohybe o priestore o hmote o čase a o energii. Ako môže človek využiť svoju energiu. ON to vie a ovláda. K p. Pačanovi som nemal žiadne pochybnosti ked som počúval jeho hlas. Veľmi ma to priťahovalo a chcel som sa dozvedieť viac o živote ľudí. Na záver mi povedal, nikoho neponížuj a ani sa podvýšuj, bud skromný a v tom zacítiš v sebe enrgiu dobra. To čo robíš sú to pre teba a berieš si to zo sebou. Zlými myšlienkami je negatívna energia a začína človek ochorieť. P. Pačan mi dal veľa do života ako mam pracovať na sebe, aj ked pravda neexistuje a pravda sa schováva niekde v inej časti energii. Dakujem mu za všetko.

Zakuťanského metóda
Dobrý deň, moje meno je Štefan Zakuťanský - liečiteľ, objaviteľ metódy a autor knihy: "Samoliečba zápalových chorôb / dýchacích, interných, pohybových a alergických / “.
Chcel by som Vás informovať o zaujímavej liečebnej metóde, ktorú používali naši slovenskí predkovia pri liečbe zápalových ochorení. Je to neinvazívna, beznákladová liečebná metóda, ktorá je aj bez vedľajších účinkov. Princíp liečby spočíva v hĺbkovej masáži zápalových ložísk. Podarilo sa mi odhaliť nové základy u niektorých chorôb, u ktorých sa zápalové ložisko nepovažovalo za základnú príčinu, ale iba za druhotný symptóm. Zápalové ložiská majú asi 80%-ný podiel na chorobnosti. Doteraz sa nedalo o nich nikde dočítať. Mne sa podarilo ich odhaliť, zmapovať a opísať. Ďalej sa mi podarilo odhaliť princíp, ako sa prostredníctvom hĺbkovej masáže hoja zápaly na živom organizme, bez ohľadu na to aký má prívlastok, či je to obyčajný alebo chronický. Táto metóda je postavená na dvoch pilieroch: na zápalovom ložisku, v ktorom sídli choroba a na liečebnom prostriedku, ktorý zákonite lieči zápalové ložiská podľa danej prírodnej zákonitosti. Je to materiálna metóda. Tak ako poznáme fungujúci gravitačný zákon, ktorý objavil a definoval Newton, tak aj tu platí prírodná zákonitosť, že ak sa cieli hĺbková masáž do zápalového ložiska - zákonite sa hojí. Túto zákonitosť sa mi podarilo objaviť, definovať a za vyše 20-ročnú existenciu tejto metódy, ktorú som publikoval, sa po mne vyliečili tisícky ľudí.
Táto slovenská tradičná liečebná metóda sa akosi vytratila zo súčasného života. Predtým sa šírila iba ústnym podaním z pokolenia na pokolenie, lebo nebola písomne spracovaná. Dodnes sa z tejto metódy používa masírovanie bruška dieťaťu. Ja som túto metódu však rozšíril o masírovanie konkrétnych miest na interných orgánoch ako: pažeráka žalúdka, tela žalúdka, dvanástnika, žlčníka, pankreasu, čriev, ľadvín, maternice, vaječníkov, močového mechúra, prostaty. Naši predkovia liečili masážou aj dýchacie choroby. Možno sa pamätáte, že sa masírovalo hruď, krk, robilo sa podvihovanie mandlí (čo je hĺbková masáž) a potom sa tam naložil mastný zábal. Ja som túto metódu rozšíril o masírovanie konkrétnych miest na dýchacom ústrojenstve ako: mandlí, hlasiviek, priedušnice, nosných, prínosných, čelných dutín, trojklaného nervu, stredného ucha… čím sa dajú liečiť aj respiračné alergie.
Naši predkovia liečili doma aj pohybové choroby masážou a používali pri tom aj naprávanie chrbtice. Ja som túto metódu rozšíril o vyšetrenie pohybového aparátu hmatom, čo doteraz tieto úkony v zdravotníctve absentujú. Bez poriadneho vyšetrenia niet liečenia, lebo bez odhalenia prítomného ložiska, liečenie môže stáť na mŕtvom bode. Mnou publikované nové vyšetrovacie úkony vedia dodať pacientovi chorobné nálezy - fyzický prítomné zápalové ložiská, ktoré doterajšie diagnostické prístroje (röntgen, CT, magnetická rezonancia) neukazujú. Od zapálených vývodov nervov sa zapáli chrbticový sval a v ňom skĺbenie stavcov a platničiek, narobia sa na nich chorobné zmeny a lekári to zistia až potom, keď už je neskoro. Ako vidíte hoci je moderná doba, máme k dispozícií moderné a drahé prístroje, v tomto prípade sú nedokonalé, lebo nedokážu odhaliť obyčajný zápal. Tieto zápaly sa dajú odhaliť iba samovyšetrením pomocou mojej metódy. Pri samovyšetrení zápal môže zacítiť iba samotný „majiteľ tela“. V mojej vydanej príručke popisujem návody, ako sa vykonávajú tieto úkony obyčajným spôsobom, ktoré dokáže vykonávať aj laik doma a nemusí mať zdravotné vzdelanie, alebo nejaké nadprirodzené danosti. Tak ako v slovenskej kultúre sú tradičné slovenské pesničky, tance, kroje, jedlá, tak kedysi tam bola aj táto liečebná metóda. Tak dávam opäť do povedomia ľudí našu slovenskú tradičnú liečbu…
Podrobnosti o metóde nájdete na webe: http://www.samoliecba.szm.com/
V prípade záujmu o knihu, diagnostiku, terapiu, poradenstvo pri liečení alebo zúčastniť sa seminára Zakuťanského metódy, môžete ma kontaktovať na tel. : 0905 143 804.
Prajem Vám všetko dobré a hlavne veľa zdravia.

Cievy jednoznačne praskajú preto, že je málo látok zabezpečujúcich ich pružnosť. Je ich 6, a označili sa ako “vitamin P” i keď s vitamínmi nemajú nič spoločné.
Kremík je síce dôležitý ale v prípade fragility zohráva podružnú úlohu a Aloe nieje naj riešenie. Viď heslo o flavonoidoch (vitamín P a PP faktor). Najvyššia hodnota 50 m. j. je u rastliny vhodnej na omáčku. A tiež to súvisí s menzesom a hormónmi. Akože sa dostane krv do maternice pri odplavovaní nepotrebnej výstieľky v maternici? Tá odpoveď je odpoveďou na otázku. - mechanizmus menštruácie. S úctou PLM

Aha a ako je mozne ze platime doktorom, poistovniam, nemocniciam a pacienti zomieraju ? preco tym doktorom atd to vsetko prejde?

Okrem helicobaktera sú ešte vírusy, pliesne, baktérie a cudzopasnici vela vela druhov. To je jasne že Vam v nemocici nic nezistili. V Prahe je jedna pani, má ambulanciu. Skúste cez www.zapper.cz. Budete musiet verit aj na liečitelov, ked lekári nevedia pomôcť.

Pan Pinter aj pani Pinterova su uzasni a velmi pomahaju