Miroslav, v dnesnej dobe sme svedkami renesancie iracionality a z Vasich prispevkov mi pripada, ze ste fanusikom tohto “modneho trendu”. Na tejto adrese List of prizes for evidence of the paranormal - Wikipedia najdete zoznam cien pre dokaz o paranormalnych javoch (pozrel som si ich zopar, mozu sa prihlasit aj liecitelia). Podla mna to stoji za pokus prihlasit do niektorej zo sutazi pani liecitelku z Nitry) co vy nato?
Vedel by ste mi prosím poradiť s problémom lenivý kolienkovito ohnutýb žlčník s 5 mm chol. kamienkom? Ďakujem D. R.
Moze to byt zo stavcov bedrovej chrbtice
Mohli by ste prosím poskytnúť kontakt na pána Pintera? Ďakujem.
Poznám veľmi dobrého liečiteľa, ktorý s Božou pomocou robí zázraky. Veľmi mi pomohol, bol som pri ňom niekoľkokrát a vždy úspešne. Lieči aj na diaľku. Pri jeho liečení človek pociťuje jeho prítomnoť a vždy stopercentne určí diagnozu. Odporúčam všetkým, ktorý túžia po dieťatku, je veľmi úspešny aj v tomto smere. Je to liečiteľ, ktorý pracuje v Košiciach každý útorok a štvrtok od 17. OOhod.
Vaša odpoveď sa mi veľmi páčila, súhlasím s Vami, že veľa lekárov neliečia príčiny choroby, ale následky. Aj ja trpím niekedy psychickými problémami dôsledkom čoho je porfýria, choroba, ktorú som zdedila po otcovi. Moja pečeň odmieta skoro všetky lieky, preto užívam často bylinkové čaje, niektoré mi však tiež nerobia dobre. Naposledy ma veľmi dobre ukľudnil konopný olej, ktorý som užívala, avšak začala som od neho priberať, tak som na chvíľu prestala. O pár dní však začnem zasa s jeho užívaním na chvíľu.
Dobrý deň Tina, chcem sa Vás spýtať či ste zistili informácie ohľadom p. Pintera, keby že hej mohli by sme sa kontaktovať mailom? Ďakujem
Dobrý večer, ak môžte pošlite mi kontakt na toho liečiteľa, mám 23 syna ktorý trpí touto psoriazou. Ďakujem. Môj email stevo.mrenka@gmail.com, tel. 0948900137.
Ahoj kočka, ozvi sa mi prosím na email janpukanec@zoznam.sk poradím ti ohľadom chrbtice, ver mi.
Na dutiny vynikajúcim liekom sú Švedské kvapky 24 bylinkové, ktoré stačí len voniať - ťahať vzduch z fľaše, nie kvapkať do nosa. Všetky hlieny sa uvoľnia. Mám s tým dlhodobé skúseností, pretože aj môj syn mal s tým veľké problémy. 2-krát mu prepichovali dutiny, no keď sa umúdril a začal ich používať, odvtedy s dutinami nemáme problémy, avšak neviem, či aj v takomto štádiu pomôžu tiež.
Fakt nenápadné, že nejaká Martina o 13:45 vychváli niekoho úplne všeobecne bez popisu iba s mailom a potom náhodne nejaká Martina ( zabudli sme si zmeniť meno, že ) o 17 minút toho istého čo nikto nepozná a nič o ňom zase nepovie vychváli do nebies… niekto si tu chcel rozbiehať biznis…
Bol som u neho, psychický problém - efekt žiadny… Niekomu ale môže pomôcť, videl na vlastné oči ako tam chodili ľudia a z vďaky mu priniesli nejaké “naturálie”. Návšteva stojí u neho 50€. Mne to prišlo také, že iba hovorí stále o tom istom, ako aj vo svojich nahrávkach a rád sa sám chváli…
Poprosila by som o kontakt. Dakujem
Môžete mi prosím poslať tel. číslo na pána Pavka, chcela by som ho navštíviť. Ďakujem.
Dobrý deň, poznáte niekto liečiteľku pani Sivokovú-Kralinskú z Dúbrav? Ďakujem
Vyskusajte kapustovu stavu, je to zazrak skutocne!
Nikto s ňou nemáte skúsenosť?
Mila Biba, kazda choroba alebo porucha je upozornenim, ze clovek zije svoj zivot sebadestruktivne. Kazda je liecitelna! Urcite nestracajte nadej. Vsetko sa deje pre nieco. Zdrzim sa kritiky klasickej mediciny, psychiatrie ci farmabiznisu, kazdopadne osobne si myslim, ze to je to najhorsie riesenie pre vacsinu chorob.
Metod liecby schizofrenie je niekolko, kazda samozrejme vyzaduje zaujem a odhodlanie samotneho choreho. Kazdopadne vyliecenie je urcite mozne.
Kazda jedna choroba ma dve zakladne priciny, kombinaciou ktorych vznika a rastie. Prvotnou pricinou je psychika, resp. dusa. Druhou je materialny svet, v ktorom zijeme a to najma strava.
Zacnem odzadu - materialnou strankou. Su ludia, ktori sa uz vyliecili:
Schizofrénia a jej liečba vitamínmi - skúsenosť čitateľky
A teraz to hlavne - dusevna / duchovna stranka. Snad ste otvorena aj nezvycajnym pohladom na vec. Ak nepoznate Teal Scott, vygooglite si jej ostatne prelozene videa, ma ich mnoho. Coskoro zistite, ze dobre vie o com hovori.
Drzim vam palce a prajem vela optimizmu a uspechov! Raz, ked sa vam to podari, mozno budete nadsene liecit druhych, tak ako to robia ti, ktorym sa to uz podarilo
Nenechal by som sa liečiť od nikoho, či už je to doktor alebo liečiteľ, kto by sa nezaujímal o môj životný príbeh, životný štýl, prípadne o stravovacie návyky. Čím viac sa jeho diagnóza a liečba zakladá na týchto skutočnostiach, tým skôr vie, čo robí a tým je väčšia pravdepodobnosť, že vám pomôže. Najbližšie má k tomuto celostná, resp. psychosomatická medicína. Iným prípadom sú liečitelia, ktorí majú rôzne zvláštne schopnosti a vedia sa na vaše telo a ducha napojiť energeticky, tí sú schopní odčítať problém a jeho riešenie aj bez dialógu. Tam už je na vás, či natrafíte na skutočne schopného senzibila. Ten, kto stanoví diagnózu podľa nejakých tabuliek a noriem (ako to väčšinou robia lekári), bohužiaľ väčšinou strieľa naslepo a iba dočasne liekmi potlačí vonkajšie príznaky, pričom príčina bude pod povrchom ďalej rásť a zhoršovať sa. To je jeden z hlavných dôvodov recidívy onkologických a dalších závažných ochorení, liečených výhradne medicínsky. Taktiež je veľmi dôležité ako sa človek stravuje. Nie len druhy potravín a ich kombinácie, ale najmä ich pôvod a spracovanie.
Ešte doplním - každá choroba je volaním nášho tela o pomoc, vyjadrením, že myslíme alebo konáme zle, že naše vzorce správania a myslenia sú sebadeštruktívne. Preto je k vyliečeniu potrebné nájsť túto psychosomatickú príčinu a zmeniť svoje životné návyky. A po vyliečení sa k nim už nevrátiť. Inak možno logicky očakávať návrat choroby.