dobry den chcela by som sa objednat k liecitelovi janovi pravdovi ale pri tel.objednavke povie zaznamnik schranka plna a tu na nete sa k tomu akosi neviem dostat. 0902116111 poradte ako sa tam mam objednat dakujem.pa
dobry den vie niekto pomoct mojej dcerke ma 6 rokov a zistily jej problemy s ucenim ma dyslexiu a este jednu poruchu je hyperaktivna od malicka dakujem
Prosím - vedel by mi niekto poradiť, mám malého vnuka, ktorému veľmi zapácha z úst. Navštívili sme už niekoľkých lekárov aj odborných vyšetrení a stále bezvýsledne. Ďakujem.
Lucia, ja nie som lekár, no zapách v ústach može byť sposobený aj dlhodobými zvyškami potravín usadených v neprístupných miestach pre zubnú kefku. Stačí naozaj jedno miesto, kde sa to stále udržiava. Staršie deti a dospelí môžu používať na vyčistenie dentálnu niť alebo medzizubné kefky, o ktorých veľa ľudí ani nevie a často maskujú skutočnosť žuvačkami. Neviem akého veľkého vnuka máš, no skús urobiť výplach ústnou vodou ktorá likviduje hnilobné častice zo zvyšku potravín. Pokiaľ však zápach vychádza z hrdla, tam ti radiť neviem.
Tiez hladam info alebo referencie na p. Pintera z Dvorov nad Zitavou. Vie mi niekto odpovedat?
Mojmu synovi 16 r. stanovili diagnozu: vaskulitida lymfocytica (praskanie ciev). Prosim Vas stretol sa uz niekto s tymto ochorenim? Ako sa z toho vyliecit? Berie (od feb. ) Prednison 20mg, Equoral 2x100mg, choroba nadalej pretrvava, prosim pomozte.
Tam sa da dovolat len stvrtky, stale treba skusat, ma plno ale da sa to len telefonicky, cez internet sa to neda.
Treba mu uvarit palinovy caj, a svedske kvapky…
Cievy zvyknú praskať pre nedostatok kremíka v tele. Nedostatok kremíka v tele má negatívny vplyv na pevnosť a elasticitu kostí, ciev a tkanív. Nedostatok kremíka podporuje kôrnatenie tepien, spôsobuje deštrukciu kapilár a pod. Skúste Aloe Vera Life Essence Drinking Gel Sivera.
Ja mam tak isto problem s pletou co sa tyka hyperpigmentacii, vyskusala som vselijake drahe kremy ba aj dermabraziu ale ten vysledok nie je bohvieco.
Vie mi niekto dať telefonický kontakt na p. Pravdu z Nitry? Ďakujem
Pani Fedorová, prosím Vás o Váš kontakt.
paulinabuk@atlas.sk 0908 872610 ďakujem Paula
Pozdravujem vas, moj problem trva 3 roky, boli ma stred jazyka, je ako obareny vriacou vodou, absolv. som rozne vysetr., vsetko ok, ster z jazyka ok, poradte mi, co to prosim vas moze byt a na koho sa mam obratit, nikto mi nevie poradit z lekarov, dakujem pekne.
Tento problém môže spôsobovať helikobakter, ktorý sa dá vyšetriť z dychu, krvi alebo gastroskopiou. To bol aj môj prípad.
Pekny, den z Trnavy, chcem dat do pozornosti jedneho vinikajuceho ludoveho liečitela zPrievidze, ktory mi bez problemov dokazal poradit vinikajucua jednoduchu liečbu na silne bolesti v konečniku s, ktorou som bojoval velmi dlho a rada od neho bola pre mna vykupenim, chcem sa mu touto cestou velmi pekne podakovat on vie poradt každemu č. t0904418788
Naša dcéra má podobný zdr. problém, len v už oveľa horšom štadiu. Po rádioterapii sa jej stav katastrofálne zhoršil - ochrnula a lekári nám nedávajú nádej. Sami teraz hľadáme nejakých odborníkov, ktorí by jej vedeli pomôcť. Prosím ak náhodou viete o nejakých, ktorí Vám pomohli pri liečbe Vášho syna, dajte mi vedieť, budem Vám za to veľmi vdačný. Ďakujem.
Celý tento prístup - je málo muziky za veľa peňazí, ale každý sme nejaký a ľudovým liečiteľom evidentne stačí len dar reči a radi odporučia, čo im majú dať “urobiť” diplomovaný lekári. Lebo oni sami nemôžu nič. Ale nezabúdajte, s čímkoľvek prídete, že potrebujete - je vyšetrenie na vlastnú žiadosť a nie je hradené zo zdravotného poistenia, ale z vlastného vrecka. Ak sa na takýchto ľudí obrátite s problémom, ktorý potrebuje len zmenu prístupu k vlastnej osobe, tak “postihnutý sa rozhodne sám, ako investuje”, ale ak je to ochorenie, ktoré sa takto ovplyvniť nedá, tak potom je to trestný čin.
Veľmi pekne a rozumne ste to napísali, dnes je veľmi tažké rozlíšiť odborníkov v alternatívnej liečbe, ja osobne chorý nie som, ale rád si čítam a pozerám dokumentárne filmy o liečení a systémoch liečenia vo svete, najviac ma zaujala India a Čína svojimi pra nás alternatívnymi metódami, pre nich klasickou medicínou vo veľa častiach krajiny jedinou.
V Číne často lekáreň vyzerá ako fabrika na spracovanie bylín, u nás ako obchod s cukríkami.
Viem, že v Číne aj Indii liečia práve zmenou prístupu k životu, stresu, stravovaní a podobne. Nie všetko sa dá vyliečiť tak a vtedy ľudia končia na operačnom stole, ale nie vždy je to potrebné.
Viem, že niektoré druhy rakoviny alebo vážych chorôb tam vedia liečiť alebo potláčať na maximum, ale keď tu vidím našich liečiteľov, ktorí tu hovoria o kryštáloch, energiách, svätožiarách, kamienkoch, tak mi je smutno, že im to naši ľudia zožerú. Ja sám neviem, do akej miery by som dôveroval nejakému odborníkovi, ktorý lieči podstatu a nepotláča symptómy, ale keď tu vidím, že ľudia s ťažkými stavmi žiadajú pomoc od podvodníkov, tak som rád, že takéto fórum existuje a že ich môžeme varovať, ale som smutný z toho, ako nainvý národ sme, keď sa necháme okrádať o posledné peniaze s vierou, že neikto zázračne uzdraví niekoho cez telfón a podobne, "stačí dátum narodenia ".
Xxx, som rada, že sem napísal aj človek s “iným” názorom, nie len taký, ktorý bol údajne “bombasticky” vyliečený. Túto tému som otvorila so zvedavosti a chcela som vedieť, čo sa tu preberá. Ale okrem slabej pamäte majú niektorí ľudia aj značnú dávku naivity. Ešte raz ďakujem
Dobrý deň. Chcem sa opýtať na Grigorija. Mám silnú sennú nádchu a lekári mi nevedia pomôcť. Volal som aj na uvedené číslo a nikto mi to tam nedvíha. Je tam aj e-mailova adresa? Prosím vás o pomoc.