Ľudoví liečitelia

Dobrý deň, Vladimír Michalec má svoju www-stránku http://vladimirmichalec.com/, tel.č. 0905 955 697 . Prajem všetko dobré…Iveta

viete určit diagnozu na dialku a zaroven aj liečit na dialku???potrebovala by som pomoc pre dceru.

Prosím Vás neviete mi niekto poradiť,čítam tu o tých lečiteľoch,lebo lekári už nevedia čo mi je proste všade je všetko v poriadku.Na MR mi ukázalo neake platničky…,ale neriešim to lebo som bola pri neurochirurgovi v Ružomberku a na operaciu to nieje.No aj mi povedali,že toto nemože tak boleť.Mam Už 10 mesiacov bolesti v krížach s vyžarovaim do nphy po koleno,som iba na liekoch od bolesti a to mam iba 23 rokov. Nemožem sa ani zohnuť nič.Prosím poraďte mi niekoho.Prosím

Skus analgetický krem,ktory pouzivaju Thajský boxeri.ja to davam svojim klientom a pomaha.

byvam pri Nitre ak treba pridem k Vam domov,pozrieme sa na to a uvidíme čo sa dá robit ak mate zaujem napiste na mail alebo zavolajte na 0905498295 vlado

mam problem ,opuchaju mi clenky a picha ma v nich aopuchaju nohy az po kolena . Pomoze niekto

Ivetka,ďakujem za informácie o pánovi Michalcovi,pekný deň a nech sa vám darí,Oľga

Dobry den vedeli by ste pomoct aj cloveku postihnutemu DMO?

Dobrý deň, po zápaloch stredného ucha už dlhodobo trpím opakovanými zápalmi vonkajších zvukovodov, mávam infekcie - stafilokoky, v jednom uchu som mala dokonca pleseň. O uši sa snažím starať a predchádzať týmto problémom, no nestačí to. Chcela by som vyskúšať pomoc ľudového liečiteľa. Prosím, pomôžte! Mám 20 rokov a som z Košíc.

Prosím, ak viete poraďte mi niekto niečo alebo niekoho, kto by mi vedel pomôcť s veľmi jemnou a nepružnou kožou, menšími bolesťami kĺbov alebo opakovanými zápalmi zvukovodov. Ak potrebujete presnejší opis problémov, rozpíšem v maily. ĎAKUJEM za všetky rady!

Dobry den,
chcela by som Vas poprosit o pomoc.Uz vyse dvoch rokoch je tomu,co mam problem s mojimi vlasmi.Zacali mi vypadavat.Beriem tabelky a rozne vodicky.Navstevujem kozneho lekara,no nevidim odozvu a zlepsienie.Ostrihala som sa,zacali mi mastniet coraz viac.Neviem pochopit preco ma bolia…bolia ma vlasy a pokozka hlavy.Prosim,vie mi niekto pomoct, poradit?Velmi ma to trapi,pretoze chcem mat zdrave,huste vlasy ako predtym… Dakujem

skuste Audiron z produktov ENERGY

máte prištipnutý sedací nerv , odblokujem.kont.0910 997699

pomôže odblokovanie vyživovacieho nervu v zátylku infor.č.(0910997699)

dobry,je tu nejaky liecitel…presovsky okres…mam problemy s chrbticou,vlstne uz bolesti celeho tela,aj nohy,neviem co mi je,akoby problem so svalmi,problemy s mocovymi cestami,zenske problemy,travenie zle,uz som dost na tom psychicky zle…mam pocit,ze lekar si mysli ,ze si iba vymyslam ,kedze som este pomerne mlada,ale ja sa skutocne citim zle,strasna unava,vycerpanost…pomoze niekto aj na dialku?..dakujem

Dobrý deň poznam veľmi dobreho ľečiteľa ktory naozaj pomohol veľa ľudom či fizicky či psychicky vie povedať PRIčINU choroby a postaviť diahozu veľmi spravnu a tak tiež poradiť či je potrebna operacia . Zaoberasa gipnozou masažou mandalami bilinkami a netradičnou medicinou byva v Užgorode na Ukrajine hned za hranicou veľmi mi pomohol odporučam všetkym ak potrebujete informacie pište emailom a tu je kontakt tel.+380631731440 Grigorij

Chcela by som sa opýť, či niekto pozná takého liečiteľa, ktorý by vyliečil alternatívnu laterálnu sklerózu?

kto mi vie poradiť so zdravotnymi problemami dcérky?už rok ju bolieva bruško v oblasti pupka a žaludka,absolvovala vyšetrenia na rozne alergie-negatývne.Bolo jej už aj lepšie ale na jesen sa to vyrusovým ochorením znovu všetko spustilo posledny týžden ju bolieva intezívne rano vešer aj cez den bez ohladu na stravu. nechutí jej jesť je chudučka ,slaba ma 1or.MOJ email Marsia3@azet.sk DAKUJEM

Dobrý večer,neviem odkiaľ ste,ale ak ste schopná prísť do Bardejova môžem vám poradiť veľmi dobru liečitelku. Nám pomohla a veľmi.

Vyborny liecitel pan Ondrej Szabo,Levice, teleon 0907584520, alebo www.liecenielevice.sk