Kolko je invalidny dochodok pre 20 rocneho muza kto je 80% telesne postihnuti od narodenia? (Este nepracoval, chystá na univerzitu)
Mam farmatologicku liecbu rehumu nevjem cibi som mal narok na invalidny dvochodok dakujem
Dobri vecer mam rehumu farmatologicka liecba mam narok na invalidny dvochodok dakujem
Reuma nie je ochorenie. Je to stav bolesti klbov, ktory sa zmiernuje protizapalovymi liekmi a suvisi s beznym opotrebovanim pripadne zabezpecit aby sa stav nezhorsoval, teda vyhybat sa situaciam a prechladnutiam tych bolestivych miest. Klby sa ozyvaju aj pri zmene pocasia a reuma postihuje aj mladsie rocniky. Zmiernuje sa bolestivost cvicenim, navstevou sauny, specialnymi kremami a liekmi. Myslim si, ze nie je to nezvratny stav, ktory vam znemozni ziovot.
Dobry den. Som po operacii divertikla pazeraku s myotomiou dolneho pazerakoveho zvieraca. Mam achalaziu 3. typu v pociatocnom stadiu. Mam stale pooperacne bolesti a problem s prijimanim potravy. Mohla by som mat narok na ID? som PN uz skoro rok a stale sa necitim dobre.
Mam narok na invalidni dochook mam nador na mocovi mechur
Dobrý večer, tiež neviem či mám nárok, a ako vôbec postupovať, som po dvoch operáciach mozgu, pričom mi vyberali nádor...ďakujem za rady
Mal by som narok na id pri diagnoze g54.4?
Dobry den chcem sa spytat ci mam narok na invalid ak mam endometriozu ktora ma trapi.dakujem JULIA
dobry den , chcem sa spytat mam lynfedem na oboch končet,dolnych objen zveč, o5cm. na nohach mam diag, polyneuropatiu na oboch konč.
.a problem v disku L4/5,15/s1PROFUZIA v kom.extruziou.zuženy spinalny kanal a bulding discL3/L4 A zmeny v usekuL3-S1.A ARTROTICKE zmeny SIklbov bilat.som zamestna mam narok na invalidny dochodok
Dobry den... poradte mi prosim ci mam narok ID ked mam kompresivnu frakturu tela stavca th5 a th8 ... zistili mi ostoporozu a dosledkom toho sa mi to zlomilo...dakujem
Nemusí byť PN rok, môže požiadať hneď, za TEP je 45%
Dobry den ... mam 51 rok a mam diag G 56.0 poradte mi prosim ci mam narok ID ... dakujem
Dobrý deň, vedel mi mi niekto poradiť, či mám nárok na OD po radikalnej nefrektómii, diagnóza C64, zhubný nádor obličky T3 N0M0. ďakujem
Dobrý deň,chcela by som sa informovať či mám nárok na ID a ZŤP preukaz pokiaľ som reumatologický pacient už od 18tich rokov a pracujem už 6rokov.Ďakujem veľmi pekne