Dobry den chcem sa opytat ked ze som bola na posudkovej komisii predvolana koli id man diagnozu f. 33. 2 a mam problemy aj s tlakom aj zo srdcom a uznaly ma len na 35% odvolala som sa a potom ma daly na krajsky sud ci uspejam tam aspon na polovicny id
Mňa čaká súd o 2 týždne, tŕpnem, lebo ani na súde nemáte záruku, že Vás uznajú. . Záleží na ľudoch, ktorí tam budú. .
Dobrý chcem sa opýtať či môžem dostať dôchodok na diagnózu F43. 2 ďakujem
Dobry den, zdravim vsetkych, chcem sa informovat, neviem sice ci mi niekto odpovie, ci mam narok na nejaky dochodok, nakolko som bol operovany na chrbticu, na zlomeninu driekoveho stavca, som polroka na, pn, , a situacia moja sa velmi nelepsi. Mal som uraz no a nakolko som vodic, neviem ci dalej budem moct vykonavat moju pracu, prosim niekoho o odpoved alebo nejake informacie, Dakujem
Dobry deň chcem sa opytat či mám narok na ivalidny dochodok v januai má operovali a bol my urobeny trvaly vyvod
Bez diagnozy asi ťažko niekto odpovie.
Dobry den chcem sa spytat ci mam narok na ID ked mam senzitivnu neuropatiu na hornych koncatinach mozny incip SKT dalej opotrebovane klby, vyrastky na chrbtici, vysunuty stavec, vysychanie platniciek a znizenu mineralizaciu skeletu
Asi tu nikto nereaguje ani neodpiše na otázky !
To viem presne že nie!
Treba ist na Zapper
Dobry den chcem sa spytat ci ma moj manzel narok na ID ked mal uraz pri ktorom si zlomil krcok stehenej kosti a bol na operacii. Uz marodi pol roka a stale nic chodza o barlach bez dostupovania a cakat ci sa zahoji alebo pojde na umely klb. Musi marodit rok? Moj manzel ma 30 rokov. Za info vopred dakujem
Dobrý deň aj ja mám ťažký imunitný deficit, musím si pichať ľudské imunoglobulíny, nakoľko sa mi nevytvárajú protilátky, bývam stále chorá, naposledy som maródovala rok a dala som si žiadosť na invalidný dôchodok, bola som posúdená na 60% musíte mať komplikácie mne začali klesat
*klesať krvné doštičky, ale momentálne sú v remisii, mávam infekcie dýchacích ciest a zápal stredného ucha, váš lekár by Vám mal poradiť, ja navštevujem lekára v Bratislave imunológa, ktorý sa tomu venuje on jediný mi pomohol s liečbou, je to celoživotná liečba a to mám len 40 rokov.
Mam 38 rokov, pred 16 rokmi som mal uraz na prave oko a prakticky naň nevidim, mám nárok na čiastočný ID? Dakujem
Normálny človek vie, že mu tu nikto neodpovie, len tí, ktorí tu píšu to nevedia
DOBRI den volam sa janka petkovova mam invalidny dochodok mamka ma prinutila skoncila skolu odborne uciliste alejova 6 vyucena krajcirka nenasla pracu zdravotny stav chruptipci vie mudr jaroslav motycka janke stacilo svastvo uvonit brne povedali inac je mamka starostliva uvary obet. inac velmi prisna zasodova na janku mam sestru denisku pracuje ako psychilogicka trnave nemozem pomoct este strikadodulko doviadenia popzdravomjana petkovovova
Pani Erika môžete sa ma prosím kontaktovať …alenka.s@atlas.sk
Dostane ho každý, kto príde pred posudzujúceho lekára s obálkou, aspoň v Rožňave určite.
Dobrý deň.
Chcem sa len informovať, či mám nárok na invalidný dôchodok, keď mi zistili axonálnu motorickú neurophatiu a mám chronické bolesti v krížoch?