Menierov syndrom

• začala som cvičiť na fit-lope pod dozorom odborníčky, závrate boli z krčenej chrbtice
    spevnila som sa a už 2 roky nemám žiadny problém

Hanah, ake cviky prosim ta cvicis na tej fit lopte. My ju mame tiez doma ale zatial necvicim. Ja bojujej s vertigom uz takmer 3 roky.

Ahoj baby. Ja trpim vertigom uz 3 roky. Prvy krat som s tym lezala cele 3 dni v nemocnici. Dnes ked sa mi to stane, ostanem lezat v posteli cca 10 hodin, zvraciam sice 5-6 krat, prehana ma a toci sa mi hlava, ale je to daleko slabsie ako prvy krat. Z osobnej skusenosti viem,ze stres ma na tom svoj podiel. Prisla som na vybornu stranku, kde doktori popisali sposoby liecby - cviky a dieta www.vertigoacademy.cz. Prajem vsetkym skore uzdravenie. Verim, ze pozitivnym myslenim a vierou sa da prekonat aj takato skuska.

dobry den mam menierov syndrom uz4roky prvy krat som nevedela co my vlastne je nemohla som sa postavit na nohy zvracala som hucalo my v usiach 3krat ma museli hospitalizovat uzivam betaserc 24mg rano aj vecer a na obed trental ale v usiach my huci stale naucila som sa s tym zit v nemocnici som bola 10 dni brala som infuzie ktore my tiekly jedna 4hodiny a teraz tiez spadnem na zem ked ma chyti zavrat co mam robit aby sa my nezhorsoval stav bojim sa ze ohluchnem na prave ucho pocujem slabsie dakujem

pani martinka reqagujem na vas clanok a rozhodla som sa vam napisat ohladom tych tabletiek to vam lekar ich predpisuje alebo su na predaj v lekarny na volno myslim urutal forte lebo zas som mala zavrat a spadla som ja sa nemozem ani postavit len lezim a zvraciam vtedy a to sumenie v usiach to my sumi aj v lavom uchu a na prave slabsie pocujem mam strach ze stratim sluch chcem skusit tieto tabletky ci my pomozu z pozdravom ludmila

Dobrý deň, pred desiatimi rokmi mi stanovili Menierov syndróm. Mala som hrozné závraty, na pravé ucho som úplne ohluchla, v hlave sa mi všetky zvuky znásobili, bolo to na zbláznenie. Liečila som sa brala infúzie, Betaserc, Tebokan. Posledné roky, možno už sedem rokov ale neberiem žiadne lieky, pretože ich nepotrebujem. Nemám závraty, sluch sa mi zlepšil na úroveň 20 decibelov, akurát čo mi túto chorobu pripomína, je tinnitus, ktorý je však stále v rovnakej intenzite a je celkom znesiteľný (je to už moja súčasť a keď sa na to nesústredím, tak to ani nevnímam). Môj recept znie: pravidelne cvičím taiči a čikung už sedem rokov. Môj lekár sám nechcel veriť, že po prekonaní takého ťažkého stavu sa mi tak zlepšil zdravotný stav. Už roky nechodím ani na kontrolu. Chvála Bohu nepotrebujem lekársku starostlivosť. Odporúčam všetkým Menieristom, aby sa nevzdali a našli pomoc pre seba…Mne pomáha toto cvičenie, za čo som veľmi vďačná.

Dobry Den moj manzel ma tieto problemy asi 5 rokov zacalo to tak pomaly a teraz to nemava tak casto ,ale 1-2 do mesiaca .Doktor mu odporucal tobogan a betahistin pomaha ale vracia sa mu to tlmi hucenie ,ze vraj sa da operacne zbavyt bolesti odporucil doktor no uvidime .

Dobry deň chcela by som sa opýtať kde sa v BB by dalo cviči taiči ak by ste mi poradili Ďakujem

dobry vecer, moj otec mal diagnostikovany ms prave dnes. v pondelok v noci dostal prvy zachvat. ci ako to nazvat. len sa chcem spytat ci je pri tom aj sprievodny znak zvysena hladina leukocytov?

cvičiteľka v BB je Ivana č.t.
0949 516 005, adresu neviem, skúste jej zavolať., držím palce

Zdravím, podobné problémy som mala aj ja, Menierov syndrom som nakoniec nemala potvrdený. Začalo mi to jedno ráno,keď som sa chcela postaviť z postele a už som nemohla. Závrate, vracanie, neschopnosť chodiť rovno. Nakoniec sa ukázalo, že všetky problémy som mala zo zablokovanej krčnej chrbtice, po uvoľnení - lieky + masáže, sa mi polepšilo.Stav sa mi ešte asi 2-3 x vrátil.Teraz som zablokovanú krčnú chrbticu riešila elektroliečbou - veľmi mi pomohla.

LIEčIME A VYSETRUJEME ZARATY MENIERSKEHO SYNDROMU OTONEUROLOGICKA AMBULANCIA PETRZALKA

Dobry den, tie tabletky mi predpisala doktorka, nedaju sa volne kupit v lekarni

Dobry den, rozhodla som sa napisat do tejto rubriky, lebo uz dlhsi cas mam problem so zavratmi. NajPrv som si myslela, ze je to kvoli vysokemu tlaku, na ktory sa liecim, ale nedavno pribudlo sumenie v pravom uchu, nie je caste, zatial som to pocitila asi tak 3x za dva mesiace a okrem toho ma chvilami boli v okoli ucha. Dnes ma moja lekarka poukazala na usne vysetrenie, kde sa ma potvrdit, alebo vylucit menierov syndrom. Preto sa obraciam na vas, ci by ste mi vedeli povedat, ci ca ozaj jedna o tento syndrom. Vopred dakujem.

Zdravím všetkých trpiacich. Ja trpím touto chorobou päť rokov. Stav sa mi výrazne zhoršil, nezaberaju mi lieky. Lekár mi odporučil odstrániť nervy rovnováhy. Ak má niekto skusenosť s touto metodou, privítala by som jeho skusenosť. Alebo nejaké cviky. Som už s tohoto zdravotného stavu unavená. Nakolko mám malé deti o ktoré sa starám sama. Dakujem.

Dobrý večer, chcela by som sa u vás objednať nakoľko mi diagnostikovali menierov syndróm. Bola som už na všetkých vyšetreniach, brala som lieky, cvičím, aj liečitela som už, nič mi nepomáha. Momentálne som na materskej dovolenke a je to hrozné keď idem s malou na prechádzku a príde mi zle - som strašne zúfalá. Pomôžte mi, vopred ďakujem.

Dobrý večer chcela by som sa u vas objednať nakolko mi diagnostikovali menierov syndrom.
Bola som už na všetkych vyšetreniach, brala som lieky, cvičím aj liečitela som už vyskúšla nič mi nepomáha. Momentalne som na materskej dovolenke a je to hrozne ked idem s malou na prechádzku a príde mi zle -som strašne zúfala. Pomôžte mi vopred dakujem

Dobry den, ja mam zavrate uz asi dva roky a stale neviem z coho, mavala som zachvaty take, ze mi strasne busilo srdce, rozbolela ma hlava a cela som sa triasla a bolel ma aj zaludok, bolo mi na vracanie. Navstivila som psychiatra a tam mi dali lieky na ukludnenie, ktore som potom vysadila, pomohli mi vo vsetkom okrem zavratou, tie mi zostali do dnes a neviem, ako to mam riesit, bola som na vsetkych vysetreniach a som uplne zdrava, tak neviem, ze z coho to moze byt. Ak by mi niekto vedel poradit, bola by som mu vdacna, mozte mi napisat na mail: galovicovaveronika@gmail.com, dakujem.

Dobrý deň, aj ja sa trápim so závratmi a hučaním hlavy. Mám poruchu sluchu aj krčnej chrbtice. Beriem Tebokan, ale iné lieky nemôžem, lebo som na nich alergická. Viete mi poradiť niečo? S tým hučaním je hrozné a vtedy sa mi aj hlava točí. Ďakujem.

Zaujimave, ze sa na to pytate, ja ked som bola s takymto zachvatom hospitalizovana, mala som prave velmi zvysene leukocyty, hoci to u mna normalne nie je.