Menštruácia

a este ze vytok mam skoro kazdy treti den mam uz sa pripravit na prvu menstruaciu please

ked dostanem menstruaciu ako to pocitim

ahoj sara nemusis sa nikam ponahlat nic sa neda urychlit kazdy ma ten svoj spravny cas zatial uzivaj si este pokial sa nemusis starat u to vsetko coho sa tyka menstruacia a neboj urcite to raz dostanes kazda dievca to raz dostane

ahoj ja mam 12 rokov no menstruacia uz nemusi byt daleko odporucam ti si do skoly zobrat vlozku pre kazdy pripad daleko to uz neni

ahoj mam 12 rokov a chcem sa opytat ze ci ta ten vytok svrbi alebo pali jak ano porozpravaj sa s maminou o nasteve gynekologa tiez ti ozem len povedat ze neviem kedy dostanes menstruaciu ale neboj niesi uz daleko zober si do skoly pre pripad vlozku ale jedine co ti viem povedat ze raz to pride.

Je normálne, ak sa farba krvi pohybuje od jasno červenej po hnedú či
čiernu. Tieto zmeny môžu svedčiť o tom, že krv bola v maternici dlhšie
a neodišla hneď.Mozem ti povedat keby si mala oranzovu krv pozor moze byt spojena s infekciou

ano nemusis sa nicoho obavat v tvojom veku je to uplne normalne

tO záleží i na množství krvácení. Pokud krvácíš hodně, měň si ji co dvě
hodiny. Pokud málo, měň si ji tak co 4 - 5 hodin.

prosim vas odpisali by ste mi za kazdu odpoved velmi dakujem

ahojte ja len ze vsetky priznaky mam a vytok mam teraz co castejsie a bolieva ma brucho v podbrusku ale nie moc zacal ma bolet chrbat ......a ze ci uz sa mam pripravit na prvu menstruaciu? DAKUJEM za kazdu odpoved

Ahojte mam 12 rokov a ked som bola na velkej mala som tam skvrnu krvy ale nemala som ju na nohavickach neviete ci uz to je menstruacia alebo nieco ine prosim odpiste velmi vas prosim a za kazdu odpoved dakujem

Ahojte…ako riesite bolest pri menstruaaciii?
ja mam hrooozne bolesti uz neviem co stim…
kamoska mi poradila toto https://drkh.cz/produkt/miskal/
nepoznate to niekto? jestli vazne pomoze aj na take sialene bolesti
Dakujem
Nada Brat.

Prosím vás čo robiť keď ms neprišla a už je to týždeň ale tehotná nie som vôbec

si si ista, ze nie si tehotna? ak ano, tak nic ine ti neostava iba pockat a ked dlhsiu dobu nebude chodit, tak treba zajst ku gynekologovi

Ahojte, mam 14 zachvilku 15 a stale som nic nedostala. Mam dvojicku sme dvojvajecne a ona uz dostala v 13. Uz mam rok vytok a aj ochlpenie dole aj hore. Moja kamaratka tiez nedostala ale ma problem ten ze je strasne chuda a blond. A psychologicka nam povedala ze chude blondiny dostavaju neskor ako brunetky. Ale bojim sa ze nedostanem kedze moja dvojicka uz davno dostala. Vie mi niekto poradit? Dakujem. Laura