Mam 13 a vyok mam cca 9-10mesiacov prsia mam3-4cm a ochlpenoe iba dole je to normalne...???dakujem za radu
Je jedna kvapka krvi menzes ? Mám a čo je to ten výtok ?
Ano je to úplne normálne ;) už len čakaj menštruáciu...rada na nezaplatenie: nos si do školy vložku nech ťa to neprekvapí a nebude hanba :) ale ja som mala výtok 3mesiace a až potom som dostala menštruáciu :D
Ale prečo to chceš mať? O.o veď to bolí ...
Ahojte ,
Mám 15 pred 2,5 mesiacmi som dostala prvú menštruáciu o mesiac znova ale tento mesiac nie , je to normálne ? (môže to ovplyvniť to že som bola chorá ? )
Ahojte , ako by mala vyzerať menštruácia ako čistá krv alebo krv spojená s výtokom ? Za odpovede ďakujem
Ahojte prosim o pomoc kramy som este nedostala ale uz mam roka a pol vytok hnedo zlty a zapachajuci velmi prsia mi uz narastli a aj ochlpenie v podpazi aj v rozkroku kedy ju dostanem??
Ja budem mať za 2 mesiace už 14 rokov a stale som to nedostala.Skoro všetky baby v treide áno a bijím sa,že ja to nedostanem...
Ano je.;-)
ak to nedostaneš do 16 rokov tak choď k lekárovi ale ak máš 14 tak to ešte môže prísť
A kolko si mala rokov ked si to dostala ?
je mi 11 o mesiac 12 rastú mi prsa výtok mám už 2 roky a boli ma v podbruchu čo to znamená?
Mam 12 rokov ochlpenie aj vytok už skoro rok moja mama to dostala v 12 ale važim 36kg.Spolužiačky ktore to dostali v tom čase važili aj 50kg.Myslite si že na vahe nezaleži?!
Ahojte. Mám 10 rokov meriam 151 cm a vážim 42 kg. Mám výtok a dnes som nachádzala na nohavičkách krv, je to menzes? ps: prsia mi rastú a už si nachádzam chlpy dole aj v podpozuchoch.
Prsia mi rastú
Ja výtok pred menzesom
Že si pekne v piči
Je to úplne normálne, máš ešte málo rokov nato aby si mala pravidelnú ms, nemusíš panikáriť, ono sa ti to časom upraví
áno môže ísť už o menzes
Ahojte mam 12 rokov ja len ze uz mam vsetky priznaky len chcela som sa opytat viete na nohavickach som mala taku bielu zaschnutu skvrnu ze ci je to vytok a dnes mi nebolo dobre bolo mi zle a skoro kazdy den ma bolieva chrbat a brucho dakujem