Dobrý deň, máte prosím vás niekto skúsenosti s touto pani doktorkou? Neviete náhodou, aké má vybavenie ordinácie? (ultrazvuk?) Ďakujem!
Pani doktorka je mooc príjemná a má naozaj veľa pacientok…má aj ultrazvuk
Nedá mi to nereagovať, kedˇvidím ako je z p. doktorky niekto nadšený. Ja som bola tiež. A veľmi trpko oľutovala. Mala som problémy, dlhodobo bolesti brucha…stále mi tvrdila , že to je stresom, PMS apod. Brucho som už mala tvrdé a veľké ako v treťom mesiaci… v tom sa mi náhle zhoršil stav - prudké bolesti, krvácanie. Mamina ma okamžite zobrala k svojmu gynekologovi Mudr. Gavorníkovi na Klenovu. Hneď ako sa na mňa pozrel -povedal, že to nie je v poriadku -hneď som absolvovalal sono a iné vyšetrenia, hneď na to som absolvovala predoperačné vyšetrenia. mala som obrovský myóm naplnený krvov v Douglesovom priestore. Museli mi nakoniec pri operácii vybrať aj jeden vaječník. Nič podobné by smi nemuseli robiť, keby sa to zachytilo skôr. Bolavá som bola ešte pár mesiacov ale neskutočne sa mi uľavilo a nemám odvtedy (sú tomu 2roky)žiadne zdravotné problémy.( a už žiadne PMS!!) Rodičia uvažovali aj o žalobe na doktorku. Nebola som prvý prípad. v čakárni u lekára (po operácii na kontrlole)som stretla aj ďaľšiu jej pacientku -jej povedala, keď začala prudko krvácať, že je to v klimktériu bežné - po hodine omdlela a zhodou okolností ju tiež zachránili na Klenovej- povedali jej , že prísť tak o pol -až hodinu neskôr už by jej nepomohli. A ešte jedna pikoška- známej (tiež z Dúbravky)tehotnej povedala, že má mr´tvy plod a má ísť na Kramáre na potrat. Tam celý zhrozený zistili, že dieťatko je v poriadku a nechápali ako je možné že ju tam gynekologička poslala. To nepotrebuje komentár. Mali by jej zobrať diplom alebo zavrieť.
Ma niekto skusenosti s tymto doktorom z Modry?
mam s kusenosti, bola som u neho sice len raz… ale musim tam tiez skocit…
v pohode doktor, vsetko vysvetli, poradi…
je pravda ze u pani doktorky sa za vsetko plati a ked chcem vysvetlenie tak ho velmi tazko dostanem tak aby som tomu pochopila a niekedy je problem dotiahnut vyliecenie choroby do konca
ahojte, neviete mi niekto odporucit dobreho gynekologa, pripadne gynekologicku v Prievidzi??? dakujem
odporúčam MUDr.Martina Hudeca -pracuje vo vedľajšej budove polikliniky-výborný odborník dobrý prístup vysvetlí ,poradí
Meska mi menstruacia druhy den a kedze beriem antikoncepciu a mavala som ju vzdy na tret den od zobrania poslednej tabletky v baleni zacinam sa obavat. Mozem byt tehotna ak som si nezobrala tabletku v spravnom case asi dvakrat? Bola som vsak aj chora a brala antibiotika. Moze to mat nejaky vplyv na meskanie?
Skusila som tehot. test a ukazal sa mi ten pasik ze nie som tesotna aj ked neviem ci to mozno identifikovat ako pasik lebo je to pri tom Cecku take tmavoruzove, ma to tvar takeho obluka a potom je to v tom okienku cele take mierne ruzove ale pri Tecku nie je nic. Iba je to tam biele. Mozem tomu verit?A myslite ze ak aj nedostanem menstruaciu mozem normalne po sedemdnovej pauze zacat brat antikoncepciu teda dalsie balenie?DAKUJEM pekne
dobry den!chcela by som vas poprosit o radu!mam len 16 rokov a mam za sebou prvy pohlavny styk!mam obavy!beriem antikoncepciu,teraz beriem druhy mesiac-a mam taky problem,ze pocas tyh 7 dni som vobec nedostala menstruaciu…a prave predtym aj medzi tym som mala pohavny styk a na nestastie do voslo do mna!aka je sanca na to aby som otehotnela?velmi sa bojim a moj frajer je taktiez moc nervozny kvoli tomu,a nehovoriac o mne!volala som uz mejej gynekologicke a ona mi poradila aby som si spravila tehotensky test,ten bol vsak negativny ale obavy mam stale!uz tri dni sa citim cudne,je mi proste zle niekedy je mi aj na zvracanie,mam aj chut na jedle!chcela som ist na vysetrenie aby mi zistili pravdivu diagnozu ci je to negativne alebo pozitivne ale prave teraz ma 2 tyzdne dovolenky!neskutocne!tento tyzden sa chystam spravit zas tehotensky test a bojim sa jaky bude vysledok!prosim vas napiste mi ze co si o tom myslite ved aj vy ste gynekologicka!dakujem za pochopenie a cakam vasu odpoved!s pozdravom:Anita
dobry den ja by som sa chcela spytat na nazor pani doktorky vo veci takejto chodim k svojmu gynekologovi a on mi nedavno zistil ze mam cistu ale teraz uz tam nie je pri poslednej navsteve mi povedal ze je vsetko v poriadku ale nakolko mame v rodine vyskyt miomu mala ho mama ateraz uz aj sestra mi odporuca operaciu nakolko ze je tu riziko ze ho dostanem aj ja aja neviem sa rozhodnut co robit tak by som prosila o vas nazor podotyka menstruaciu mam pravidelnu za porozumenie dakujem
Ako sa da liecit myom maternice okrem operacie maternice, to mi radi moj lekar, no chceme mat ešte dieta?
p. Mudr. Pavlita síce môže byť dobrý gynekológ a robí chyby tak, ako každý.
Ale je len na jeho škodu, že si ich nevie priznať a namiesto toho, aby sa ospravedlnil, tak ľuďom hovorí o svojej odbornosti a rokoch strávených v zdravotníctve.
Ahojte, chodim k doktorke Beresovej uz niekolko rokov, neriesila som zatial s nou ziaden vaznejsi problem, pri citologii mi zisitla HPV virus, ihned ma poslala odbornicke na onkogynekologiu a tam som sa liecila dalej. Lekarka je pri kazdej navsteve velmi mila. Musim podoknut, ze som sama prisla na to, ze vela veciam, ktore mi hovori nerozumiem - ste vsak na omyle, ked ziadate od nej dokonalost. Je podla mna normalne, ze pouziva aj odborne vyrazy. Usta mate na to, aby sme ich otvorili a povedali rovno ze nerozumiete, treba si vyziadat zrozumitelne vysvetlenie. Toto je podla mojich skusenosti jedna z mala lekariek, ktore si u mna zobrali ten cas a vypoculi si aj liecenia u inych lekarov. Toto je moja osobna skusenost, resume: tak ako aj u vsetkych inych lekaroch a samozrejme aj pri inych sluzbach aj mimo zdravotnictva, nestaci len prist, sadnut si a povedat robte somnou nieco. Presne opiste svoje problemy, vela sa pytajte, nebojte sa povedat ze nieco neviete, vyjadrite svoj nazor. Ked problemy pretrvavaju, tak sa da uplne slusne a v pohode lekarku na to upozornit. Nie som lekarka ani nepracujem v zdravotnicte, somnou tiez niesu v praci vzdy spokojni, tiez nejde o fazulky, tak ako ja si mozem vybrat zamestnavatela on si moze vybrat zamestnanca. Ked sa nam nepaci postup lekara podme hned k inemu, je ich dost na vyber.
Dobrý deň, som v Prievidzi nová a chcela by som sa spýtať, kde sídli pani doktorka Berešová. Najlepší by bol opis s nejakým “záchytným bodom”, lebo sa tu ešte moc nevyznám. Ale poradím si aj s ulicou… Vopred ďakujem
Skúsenosti máme veľmi zlé. Najprv som po pár výstupoch pani doktorky v ordinácii odhlásil od nej svoju tehotnú manželku a o rok neskôr sme zistili, že silným zanedbaním starostlivosti dva roky nevedela indikovať mojej mame rakovinu maternice, a liečila ju celý tento čas liekmi na bolesť, čím jej prakticky zobrala šancu vyliečiť sa včasným chirurgickým zákrokom. Teraz sa súdime.
Všetko dobré prajem.
Rastislav Tešovič
Ja už chodím k p. doktorke 38 rokov a za ten čas som mala veľa zdravotných problémov, no vždy mi p. doktorka pomohla za čo som jej velmi vdačná.
Dobry vecer pan Tesovic,
ozvite sa mi prosim, sudim sa tiez, dcerka zomrela vo veku nedozitych 5mesiacov.
prosim vas chcela by som sa vas spytat ze ked ideme o 2 dni na vylet k vode a mne to prave vyslo ci´by my neuskodilo uzitie tabletky na prerusenie menstruacie ale problem je v tom ze mam iba 13 rokov!
Prave od neho odchadzam… nehovori mu nic lekarska etika, empatia ci prava pacientov…