Vyzerá to tu ako reklama na Driclor. Stále jeden typ príspevku: “Potím sa od malička, ale od kedy som sa dozvedel/a o Driclore, všetko sa vyriešilo”. Sem tam už môžu nosiť aj farebné tričko :), dosť mi to pripadá ako dielo jedného človeka, ale šak nejdem rýpať.
Ty co tu dres za kraviny jaka reklama na driclor?a co vadi ti ze nam pomohol a tebe nie?nie je to ziadna reklama mne fakt pomohol!!!
Šak ani nerýp pontify, od toho tu toto fórum nie je! A keď si sem zablúdil/a, máš možno podobný problém. Tak vyskúšaj aj ty a podeľ sa o poznatky. Ja som niekde nižšie spomínala, že účinok a reakcie môžu byť rôzne, koniec koncov ako pri všetkom novom. ADKA, som rada že ti to pomohlo, ja sa od vtedy cítim úplne super, už ho používam len každý druhý-tretí deň, pomaly to znížim na 1x za týždeň a neskôr možno 1x za dva týždne, aj to by vraj malo stačiť. Takže pre všetkých, žiadna reklama, iba odporúčanie na základe vlastných skúseností. Driclor stojí za vyskúšanie! Have a nice day :))
Aká rýchla odpoveď, ja som to iba tak vnímal, sorry ak sa to niekoho dotklo - viete ako - veľa pozitívnych príspekov po kope
Ak Vám to pomáha, tak potom super, že si tu takto radíte, len som tomu nechcel uveriť, že byt si niekde vedeli ľudia takto ochotne poradiť navzájom. Pekný deň.
Dobrí ľudia ešte nevymreli :))
Ono je to dosť chúlostivý problém, ktorý sa v spoločnosti nezvykne rozoberať a veľa ľudí sa s tým hanbí ísť aj k lekárovi. Možno je to tou anonymitou, že sme takí otvorenejší a ochotnejší podeliť sa o skúsenosti. Ja osobne si dovolím tvrdiť, že sa mi týmto dosť podstatne zmenil život, z časti mi to zdvihlo aj sebavedomie (tí čo mali podobný problém s nadmerným potením a už nemajú, určite vedia o čom hovorím) a som rada, keď môžem iným poradiť a pomôcť k podobným pocitom. Toľko na vysvetlenie, fakt je to super. Celé toto fórum!
Pontify, vies toto nie je sranda, ak je tu nato vela dobrych ohlasov, neznamena to, ze je to nejaka reklama, len sme proste ja a ludia, ktorym zabral stastni, lebo citala som aj prispevky, ze driclor nezabral, ale mne zabral, tak si to uzivam
Ahoj Veroni no ano, aj ja som strasne stastna, mne vyzdrzi jedna davka aj na 4 dni. A myslim, ze aj na viac. Postupne ho budem pouzivat coraz menej. No co dodat, je to super pocit obliect si co chcem po 3 rokoch. A za to vdacim vam, lebo keby nebolo tohto fora o driclore by som sa nedozvedela, dakujeeem
Ahojte, na zaciatku tohto tyzdna som sa dozvedela o driclore a isla som si ho kupit. Dnes je nedela a pouzila som ho cez tyzden 3x a vysledok: nepotim sa. Je to uzasny pocit, ked nepridem z prace doslova premocena pod pazuchami. A urcite to nie je vymysel jednej osoby, ako to tu bolo napisane.
Ahojte, mne Driclor vôbec nezabral a z mojich skúseností mi to príde tak, že Driclor zaberie ľudom, ktorých potenie nesiaha do extrémov.
Ahoj peter, no nebola by som si taka ista - mne zabral. A s potenim som mala obrovske problemy, potila som sa, ani som nic nerobila a myslim, ze uz aj to je extrem. Samozrejme ze som sa niekdey aj nepotila napr. doma v klude a tak. Mozno ak tebe nepomohol, mas nejake vaznejsie problemy, lebo som pocula, ze ked to suvisi so stitnou zlazou, tak nepomoze nic. Drz sa.
Ja by som sa len chcela spytat, pouzivam tiez driclor, svrbi to strasne teda mne po tom ostava aj taka nepekna koza, tak neviem, ci mam len ja na to nejaku reakciu, alebo to mate aj vy a ked si driclor davam na druhy den, tak ma to nielenze svrbi, ale az stipe. No nic prijemne, len chcem pripomenut, ze to robim podla navodu, tak neviem, mate na to nejaku inu finticku? Nech to tak neboli, alebo ine riesenie? Dakujem.
Ahojte! Mam presne taky isty problem, ako vy vsetci, ale ja to mam zatial este len pol roka. Neviem, co sa stalo, lebo pred tym som sa vobec nepotila, ale problem moze byt to, ze mam zvacsenu stitnu zlazu. Neviem, ci je pricina stitna zlaza, alebo nieco ine. Vyskusam ten driclor, ked ho tu vsetci tak chvalia ale neviete co by sa s tym dalo robit, keby som to mala kvoli stitnej zlaze? Prosim poradte!
Mam mesiac po opreacii, pri ktorej som si dala radikalne riesit potenie ruk. Parada, ruky su suchucke.
Ahoj, vsetci, aj ja mam problemy s nadmernym potenim, potenie v podpazusi, ruky, nohy, v lete cele telo. Skusim ten Driclor, len sa trochu bojim toho svrbenia a toho, ze to zase nepomoze. Co este pomohlo vam?
Ahoj Adka, ja som tiez driclor vyskusala, pouzivam ho uz rok, ale na ruky a nohy mi vobec nezabral. Niekedy som uz nemohla vydrzat to svrbenie, tak som ho nacas nepouzivala, chcela by som vyskusat aj nieco ine, ale neviem, ci este nieco take je. Tak potom napis, ci ti zabral aj na tie ruky.
Ahojte všetci. Chcela by som sa vás opýtať, či môžem používať ten Driclor, keď mám ešte len 13 rokov. Strašne sa potím a do školy si nemôžem vziať hocičo, lebo potom mám strašne fľaky pod pazuchou a hrozne sa za to hanbím. Ďakujem.
Ahoj Katka ja si myslím, že driklor môžeš kľudne používať aj napriek tomu, že máš 13 rokov. Ja som ho tiež používala, pretože sa nadmerne potím na rukách v podpazuší a aj na chodidlách. Spočiatku som videla, že mi to troška ustupovalo, lenže po dlhšom užívaní som naň dostala alergiu. Ale nemusiš sa báť, aj lekárka mi vravela, že je to ojedinelé. V poode ho skus. Mária
Ahojte všetci! Ja som ten driklor tiež určitý čas užívala, ale musela som s tým pretať, pretože ma to potom svrbelo až štípalo a dokonca objavili sa mi až také podkožne vyrášky. Lekárka mi odporúčala aj pitie šlavijového čaju, kúpeľ vo vývare z dubovej kôry no ani to mi nepomohlo. Už som naozaj zúfala. Premýšľala som už aj nad operačným zákrokom, ale mám z neho trochu strach. Neviete mi niečo o tom bližšie povedať? Pretože ja si myslim, že keď sa potom prestanem potiť na tých miestach, ako sú chodidlá, podpazušie a dlane, tak niekde sa to prejaviť musí to potenie. Za odpovede ďakujem.
Ďakujem veľmi pekne za radu. Spríjemnila si mi deň. Ďakujem.
Ahojte, ja by som sa chcela spytat to, ze ked si ten driclor vecer nanesiem a rano umyjem (ako je to podla navodu), tak ze ci si mozem hned po umyti (rano) naniest antiperspirant? (myslim uz ten obycajny) mozno je to hlupa otazka, ale ak by ste vedeli, tak prosim odpovedzte, dakujem .