Tiez som sa velmi potila v oblasti pod pazuchami a potom som mala nepekne flaky. Hambila som sa teda strasne. No a v lekarni mi poradili tuto masticku EXCIPIAL DEOFORTE od firmy SPIRIG. A zabrala. Som velmi spokojna. Stoji okolo 200 koruniek.
Janka ahoj, jasne mozes pouzit anti, ale nebudes ho vobec potrebovat to ti zarucujem aj ja pouzovam Driclor a je mi super, drz sa.
Prosim vas, poradte mi, velmi sa potim hlavne v skole a neviem co mam robit, najradsej by som isla na operaciu.
Prepacte, ze tolko pisem, ale nevadi, ked si dam ten Driclor ked mam iba 12, viete, ja sa fakt velmi hambim.
Dakujem ti adka za radu
No ja by som sa chcela tiež zapojiť. Nie je tu niekto, komu ten Driclor nezabral? Lebo ja som ho začala používať, ale mňa to nenormálne vyštípalo, a aj tak sa po dvoch hodinách spustilo potenie. Ja neviem čo mám robiť.
Dna 07.06.2008 bude stretnutie tych, ktori su po operacii, alebo maju problemy s potenim a chcu si vymenit skusenosti. Stretnutie je o 14.00 hod. na recepcii pri hlav. vchode v Auparku, Bratislava, o 14.15 sa presunieme do Sadu Janka Krala a vymenime si skusenosti. Kazdy je vitany! Maja a priatelia.
Ahoj Maria, ja mam ten isty problem ako ty, tiez mam pocit, ze mam na Driclor alergiu, ma to strasne stipe a mam tam taku nepeknu kozu, taku zrohovatenu a aj uz sa mi zda, ze aj vyrazky. Mala si rovnake priznaky? Bola si s tym pri koznej a ti poradila len ten caj a ten kupel? A co teraz pouzivas aby si sa tak nepotila? Budem musiet ist teda na operaciu? Pretoze som vyskusala aj ten Excipial deo forte, no ten je slaby na mna - neviete mi niekto poradit, jak by som to inak vyriesila? Budem vam velmi vdacna. Dakujem.
Majka ahoj, zaujala ma Tvoja info, ale zúčastniť sa tejto schôdzky nemôžem. Mám pocit, že si v téme doma:) V príspevkoch som čítala o potení hlavne pod pazuchami. Ja mám viditeľnejší problém, spotí sa mi komplet hlava, “zmokne” účes a priam mi kvapká z nosa, resp. steká z čela a krku. Na toto asi ten Driclor nemôžem aplikovať. Poprosím Ťa o názor. Dík.
Ahoj Kiki! Hoci intentzita potenia je skoro rovnaka u kazdeho, nie kazdemu zaberu prostriedky dole uvedene. Mne z toho nezabralo nic, preto som sla na operaciu a som spokojna. Netvrdim, ze to je jedine riesenie. Treba sa dat vysetrit, vylucit mnohe ine ochorenia, skusit Driclor a podobne a ak to nezaberie, treba sa slobodne rozhodnut o operacii. Drz sa!
Tak teraz vám už všetkým môžem povedať moju čerstvú skúsenosť s Driclorom. Kúpila som si ho predvčerom, naniesla na noc, síce štípal beštiálne, ale nasledujúci deň som bola v rozpálenom aute, na skúške, v rozpálenom meste a prišla som domov až v noci, bez toho, aby som bola pod pazuchami vylúčila čo i len kvapôčku potu. Večer som ho naniesla znova, dnes som si ráno po umytí nedávala ani dezodorant, čo sa mi nestalo ani nepamätám a bola som hodiny v horúčave pracovať v záhrade. Výsledok - ani kvapka a ani pamiatka po nejakom zápachu. Takže moja rada znie - určite vyskúšať a nedať sa odradiť tým nočným pálením a svrbením, ono to pominie najneskôr keď človek zaspí Som nadšená, utekám si nakúpiť novú garderóbu, ktorú som si nikdy nemohla obliecť. Mám 28 a potila som sa a zapáchala odkedy sa pamätám. Čize aspoň od základky. Odporúčam!
Ahoj Tinuska, ja mam take iste skusenosti s Driclorom, ale ja sa ho snazim uz menej uzivat, lebo to ze sposobuje, ze sa nepotime, moze sposobovat aj ine poruchy, to ti povie kazdy, ale ja som spokojna.
Ahoj Adka, určite máš pravdu, nebude to len tak, musí sa to prejaviť niekde inde. Ja som zatiaľ spokojná a šťastná, ale dám si to dnes pred spaním a potom vyskúšam ten nasledujúci deň vynechať úplne, čo to urobí. A keď to bude o.k., tak to určite budem redukovať tiež. Skúsim tak dvakrát za týždeň a uvidím čo to urobí. Ale pre mňa je to úplná senzácia, taký dobrý telesný pocit som už dávno nezažila. A pritom som mala dosť akčný deň a schválne som to skúsila úplne bez akéhokoľvek antiperspirantu. A ozaj žiadny zápach, nič. Tak dúfam že nechytím žiadnu strašidelnú alergickú reakciu, zatiaľ je to v poho a už som to aj odporučila kamoške, čo má rovnaký problém. Tak paa a ďakujem za ohlas Adka.
Ahojte, prosim vas, poradite mi? Velmi sa potim v oblasti ruk. Pouzivam aj Driclor, lenze ten mi pomaha len na podpazusie a na ruky nie, neviete mi nieco poradit?
Ale jasne, vyskusaj si ho dat zo zaciatku raz za 2 ci 3 dni, mne funguje aj 4. Ale radsej nechcem riskovat, ja som s nim spokojna, uzivam ho uz mesiac a zatial nemam ziadne problemy ani alergie, takze je mi super a obliekam si tricka ake chcem, super pocit po tych rokoch
To je fajn, ale ako sa z vás dostanú von toxíny, to budete jesť len eko zeleninu a ovocie, klíčky a podobne, aby sa vám telo nezanášalo? Nerozumiem tomu, prečo by som sa nemala potiť.
Ahojte, ten Driclor pomaha aj ked sa mi potia dlane? Dakujem.
Mam rovnaky problem, ako kazdy v tejto diskusii, nenormalne potenie hlavne v podpazusi, co ma najviac zlosti, a samozrejme aj dlane. To ostatne sa da prezit. Chcem sa len opytat, ci dva spomianane pripravky - excipial a driclor maju podobne ucinky, respektive ake su medzi nimi rozdiely (ktory je ucinnejsi, ktory je skodlivejsi a podobne). Prosim napiste niekto, pretoze na vsetkych 4 stranach citam len to iste dokola - je to dobre, mozem nosit farebne tricko, svrbi, stipe atd. Prosim odpovedzte niekto na moju otazku. Dakujem.
Ahoj, ja prípravok s Aloe vera - Aloe EVER SHIELD (ak je to ten - kúpené v lekárni) mám, ale ten žiaľ u mňa nefunguje, ani v podpazuší, ešte aj zosmradne. Pri 24 hod. Vichy sa síce potím, ale menej a nezosmradne.
Určite nebudem jesť len bio veci a tie toxíny sa môžu dostať von všetkými ostatnými pórmi, nemusí to byť práve pod pazuchami. To, že sa vďaka Dricloru nepotím v podpazuší neznamená, že sa napr. nepotím na chrbáte, tvári a pod. Ale tam je to v rámci normy, presne ako u všetkých iných ľudí. A ešte niečo - ty sa asi nadmerne nepotíš, keď sa pýtaš, prečo by si sa potiť nemala. Len sa kľudne poť, ak ti nie sú nepríjemné tie fľaky pod pazuchami v spoločnosti a pod. Pokiaľ ide o mňa, som spokojná, ako už dávno nie. Tak čau.