tak ako to dopadlo?
ahoj mam taky isty problém vždy sa mi velm neprijemne spoti podpazušie je tone fer lebo nemožem vzait ine tričko okrem čierneho kupila som si ten drclor a mam ho prvý krát na sebe ešte neviem či pomôže ale verim v to a prečo to tak strašne svrbi???
prosím poradte mi pa:-(((
čav, dnes je 4 den od zakroku, a neviem čo si mam o tom mysliet, lekarka mi v pichla do každej ruky približne po 20 injekcii, a je to dost bolestive, a vysledok je asi taky ze som sa prestal potit na mieste vpichu , inak sa potim ako aj predtym, a dal som za to velke peniaze…takze stale čakam a dufam ze sa ten botox este nejak prejaví…
neboj urcite sa to prejavi… ja som si kupila driclor a ludia vacsinou pisu ze sa hned prestali potit a mne sa zatial potia ruky ako stale…
Ahoj, aj ja som mala ten problém. Tiež som si kúpila Driclor a aj mna to zo zaciatku neskutočne svrbelo. Musíš si to nanášať len vo velmi malom množstve a prejdi s tým pod pazuchou len raz. Nie ako s dezodorantom „hore a dole“ ale fakt len málinko. Mna to už nesvrbí. A vzdy si ho dávam ked idem spať a viem že budem v pokoji. Je to velmi silné a treba sa držať návodu.
Vela štastia a čo najmenej potenia …
AHOJ…
Ahoj Maji,
tak ako dopadla operacia?
Ahojte. V nedeľu som sa náhodou dostala na toto fórum z dôvodu, že mám podobný problém ako vy všetci. Teda mala som do dneska!! V pondelok som si bežala kúpiť spomínaný Driclor, večer naniesla podľa návodu a dnes si užila krásny slnečný deň bez nepríjemných mokrých škvŕn v podpazuší. Úžasný pocit! Je pravda, že v noci som sa zobudila na svrbenie, ale dalo sa to vydržať, snažila som sa zase rýchlo zaspať. Dúfam, že to takto bude účinkovať aj ďalej. Doteraz som vedela len o botulotoxíne, ktorý je však príliš drahý. Odporúčam Driclor určite vyskúšať, neviem či zaberá každému rovnako, ale tých necelých 200 Sk stojí za investovanie. Ďakujem všetkým, ktorí ho tu spomenuli! Ešte by som mala otázku na niekoho, kto ho už dlhšie používa…môžem si ráno po umytí Dricloru dať aj klasický tuhý antiperspirant, čo som doteraz používala?? Ďakujem za odpoveď.
botox
ahoj moja…nic si z otho nerob ja sa tiez stale potim snad 24 hodin denne…pouzivala som vsetky antiperspiranty a nic…zajtra idem vyskusat diclor
Ahojte…ani neviete aka som rada ze existuje tato diskusia. Ja mam tieto problemy uz asi 3 roky. Myslela som, ze som jedina kto ma taky problem Strasne sa mi potia ruky (dlane) a podpazusie. Neviem co mam uz robit. Potim sa snad stale ci je teplo, ci je zima, ci sedim alebo ci nieco robim. Ja nemusim nic urobit a hned sa zacnem potit. Zajtra idem skusit ten diclor, dufam ze mi pomoze. Chcela som sa spytat, ma aj nejake vedlajsie ucinky? A s tym svrbenim je to az take zle? A mozem ho pouzivat aj na ruky? Dakujem pekne ADA 15
ahojte, mam taky isty problem, strasne sa mi potia ruky, nohy, podpazusie a co je najhorsie aj tvar. od malinkateho malinka zajtra si vyskusam kupit ten diclor, ale na tvar sa to asi nebude dat aplikovat, nie?
Ahoj Adka. Používam ten Driclor už týždeň a som s ním veľmi spokojná! Už som si kúpila aj 2 nové tričká - farebné a môžem si ich bez obáv obliecť. Neverila som tomu, ale ozaj to funguje. S tým svrbením je to tak, že to treba vydržať. Ale dá sa to. Ja osobne som si ho dávala 4 dni za sebou (na ten 4.deň, teda noc, to už strašne svrbelo) a potom som si holila podpazušie, tak som si ho radšej nedala. Ale účinok ostal!! Na ďalší večer som už potom necítila žiadne svrbenie. Ono je to asi tak, že čím častejšie si to dávaš, bude to viac svrbieť, treba robiť prestávky. A hlavne aplikovať to na čisté podpazušie, usušené, hodinu po sprchovaní a tesne pred spaním - aby si ešte stihla zaspať, kým to začne svrbieť Ale vážne, dá sa to vydržať…mysli na to, že nasledujúci deň bude bež mokrých škvŕn na tričku :)) A keď je veľmi zle, zvykla som sa aj poškrabkať Určite sa dá použiť aj na ruky, tiež na nohy. Evka…na tvár neviem, nič také tam nepíšu, skús sa opýtať v lekárni. Tak sa držte kočky, prajem vám pekné slnečné, ničím nerušené dni. páá
Ahoj, dakujem za tvoj prispevok si ma povzbudila dnes si idem dat 1 ktra diclor, dufam ze pomoze. Ozaj po kolkych dnoch mozem ocakavat vysledok? Ako casto ho treba pouzivat? Ty ho pouzivas ako casto? Gratulujem k novym trickam, ktore su isto take o com si vzdy snivala dufam, ze aj ja ta chvilu budem moct obliect co chcem. Uvidime drz mi palce, ahoj.
Ahojte. Dnes som prežila fakt náročný deň, mala som skúšku (na kt. som nebola moc naučená, takže boli stresy…) a ešte bolo aj teplo a Driclor nezradil :)) Adka, určite sa drž návodu, viackrát za deň by som to nedávala, naozaj len tesne pred spaním, stačí málo, iba prejsť hore dole, zvykla som to ešte roztrieť rukami, ale rýchlo to zaschne. A ráno umyť! Čítala som, že časom to bude stačiť dávať iba 1-2krát za týždeň, za dva, tak postupne to budem znižovať. Uvidím podľa potreby. Ale účinok som registrovala hneď po prvom použití. Tak dúfam zaberie aj tebe, daj potom vedieť, aký si mala deň
Ahoj ja som mala dnes asi najlepsi den v zivote:) Vcera som si dala ten driclor iba na podpazusie. Necakala som, ze to zaberie na 1 krat a zabralo! Vobec som sa cely den nepotila, ani kvapka v skole som behala vo farebnom tricku, ktore by som si nikdy predtym nedala:) Dakujem vsetkym, ktori mi ho poradili, som strasne stastna ze sa nepotim, super den bol:) Mam si ho davat kazdy den? Alebo staci 2 krat do tyzdna? Ked mi dojde, mam si kupit novy co? Ucinok vydrzi? Ale asi novy co? No nevadi, ahoj.
Nazdar, mam podobny problem. Potia sa mi dlane. Funguje ten pripravok z aloe vera aj na dlane? Čo to vlasne je a kde sa to da zohnať. Vdaka.
Ahojky, mohla by si mi pls poradiť, čo s tou citronovou šťavou? Ako si to mam nanášať a kedy? Či po sprche, alebo po nejakom čase po sprche? Prosím, veľmi by som bol vďačný. Napíš mi prosím na mail blatko@zmail.sk
Ahojte vsetci, donedavna som mala tento problem aj ja ale odkedy pouzivam driclor je vsetko ok. Uz sa vobec nepotim zabral na 1 krat. Jedno pouzitie staci aj na 3 dni alebo na tyzden. Ale ja si to opakujem castejise pre istotu. Teraz mozem nosit oblecenie ake chcem. Farebne aj hociake. Mne ten driclor vazne zabral, dakujem tym, co ho radili, caute a drzte sa.
Prosim o radu, vyskusala som snad vsetky kremiky, masticky, vodicky na potenie ruk a noh a neviem si dat rady, co by mi naozaj pomohlo. Ruky a nohy sa mi nadmerne potia len ked je vonku teplo a strasne mi to prekaza. Dakujem za rady.
Ahojte,
tak ja som dala na Vase rady a kupila som si driclor. A zatial som spokojna. Mam tento problem od malicka, a kedze ho ma aj mamina, je mi jasne ze je to dedicne a (ako som si najskôr myslela) s nervozitou alebo inymi vecami to spojene nie je. Pretoze aj ja, ako pisete ostatni, sa potim bez ohladu na to ci nieco robim, alebo len sedim, a ci mam nejaku skusku, alebo som v klude. Dufam, ze ucinok bude naozaj taky ako ocakavam. Skoda len, ze som tuto stranku nenasla skor. Pekny den Vam prajem, a este raz dakujem za odporucenie.