Nazdar
Ty maš problem s tvarou a ja čo by som dal za to keby sa trošku niekedy aj na tvary spotím. U mňa po operací to potenie sa prejavuje na chrbate,nohach a na tvary nič.
Tinuška, neviem, ale toto je horor, lebo telo vám ukazuje, že niečo nie je v poriadku, pod pazuchou máme silný systém žliaz, ak tam je nadmerné potenie, potom môže ísť o problém vysokého obsahu nielen toxínov, ale tak sa môžu tváriť aj ťažké kovy v tele. Nikto nehľadá čo by preto urobil, ale tu dokonca čítam, že si dávajú operovať a preťať potné žľazy, horor, potím sa, dokopnca niekedy katastrofálne, a potom diéta nastúpi aj na pol roka. mám náchylnosť na potenie, lebo mám pomalé trávenie, aj na tvári sa spotím ako také prasiatko, ale čo už, je to daň za dobrotky, ktoré konzumujem a dar zato, že používam aj látky, ktoré sú lykrové, teda kovové. ale tak to v živote chodí, teda never všetkému čo počuješ, aj ja sa potím, dokonca idem do prechodu, a to je teda nádherné spotenie sa, aj v prechode potenie je podmienené preťaženosťou vnútorného organizmu, tak si nejako chodím aj s uteráčikom po svete.
ahoj, ja som len chcela povedat, ze dlhodobejsie pouzivanie Dricloru je nebezpecneee!!! To ti povie aj kazdy doktor. Takze ak su take dni, ze sa mozes potit, ako ked ides na zahradu, alebo k vode, tak si ho nedavaj. Ak nechces, aby sa ti pod pazuchami urobili hrcky, nebodaj rakovina.
Ahoj, ja som ho tiez tento tyzden vyskusala prvy krat a len na zaklade tu precitanych odporucani a veru zabral hned na prvy krat. dokonca som sa nepotila dva dni a naniesla som si ho opakovane az obden.
mna by zaujimalo kto z vas ma s nim nejake neprijeme skusenosti, preco dokonca pisete ze ne nebezpecny?
no, ja ho pouzivam tyzden aj cosi, pomaha mi, to je fakt, vzdy ked som ho aplikoval tak ma to tam tak stipkalo, svrbelo, ale tak v ramci moznosti. pred 3 dnami som ho vynechal, chcel som vidiet ako to bude bez neho, na dalsi den som ho znovu aplikoval, opat take stipanie vramci mzonosti, ale poslednu noc-teda vecer ma to neskutocne palilo, nedalo sa to vydrzat, potom akoby to uz nasiaklo do pokozky tak ma to len tak zastiaplo ak sa suchla pokozka trupu s pokozkou pazuchy, este aj rano to bolo take, aj ked vravim-ze to uz tak nestipalo, mal som to tam dost zacervenane, natrel som si to trosku s pityolom (to je krem na podrazdenu pokozku ci take daco). ma niekto podobnu skusenost?co mi odporucate robit? vynechat ho dnes alebo verit ze to bude ok…??
Ahojte. Aj ja mám problém s potením. Strašne sa mi potia dlane. Je to pre mňa veľmi nepríjemné. Pomohla mi akupunktúra. Ale vydržalo to asi 3 mesiace a potom sa mi po čase zase začali potiť ruky. Nepoznáte nejaký krém, alebo niečo, čo by mi pomohlo?
Ja mam tie iste problemy, bola som u lekara, robila mi rozne vysetrenia a teraz ma poslala este vysetrit stitnu zlazu, ja sa potim strasne no nastastie to nezapacha, ale steka mi pot po tvari az tak, ze mi klapka a je to velmi neprijemne, no uvidim, co povedia na endokrinologii, lebo uz som zufala.
Ahojte. Aj som mala problem s potenim. Pomohol mi driclor, gulicka. Fakt je, ze to svrbi. Nesmie sa pouzivat na cerstvo oholene miesta. Uz po dvoch dnoch mi to zabralo. Po tyzdni pouzivania som sa prestala potit pod pazou. Vydrzalo to vyse mesiaca. A opakujem to dokola. Mne to velmi pomohlo.
Zdravim. Je nieco podobne aj na tvar?
Driclor som vynechal asi na 3 dni, kedze predtym mi poriadne podrazdil pokozku - akokeby popalil alebo co. Neviem, dnes som si ho dal. V noci ma to az nejako prilis nebolelo, tak ako vtedy pred 3 dnami, ale rano dost zacervenane a stipe to. Chodit sa s tym da, len si nechcem znicit zdravie, excipial je jemnejsi? Prosim napiste mi dakto, lebo neviem co teraz robit, ci si davam prilis vela alebo co, ale nezda sa mi, ze by toho bolo az vela. Jedine co mi napada, v letaku je ze minimalne hodinu po umyti a vzdy som to aplikoval tak hodinu, hodinu a pol po sprche no v tychto dvoch pripadoch mozno 3 hodiny po umyti. Co ja viem, mozno ze som sa medzitym spotil alebo co, ze ci to nemoze byt aj preto. Prosim niekoho, nech mi poradi.
Ahojte, chcem sa opytat, ci je normalne, ked som pouzila ten Driclor a mala som potom hrozne vyschnutu pokozku na dlaniach, dokonca akoby sa mi supali. Mozem si potom ruky nakremovat? Neznici to ucinok dricloru? Naozaj mam s tym velky problem, Driclor som uz pouzila, ale stale sa mi potili bruska prstov a boky dlani. Stava sa, ze zabera dlhsiu dobu? Prosim poradte. Dakujem.
Driclor je uplny podfuk! Mne vobec nepomohol, pritom som presne dodrziavala navod. Akurat som z toho mala uplne podrazdenu scervenanu kozu, ktora najskor len svrbela, no neskor strasne palila! Hrozne to bolelo a stipalo. Bolo to na nevydrzanie! Nikomu by som Driclor neodporucala.
Ja používam exciapial na ruky. Strašne mám potom suchú kožu. Až tak, že si ich musím nakrémovať. Použila som to len 3x.
Ahoj Jozo,
no ja som pouzivala aj ten driclor…tiez som na to asi alergicka alebo co…lebo ma to strasne stipe…no a na pohlad to je este horsie…no a ten excipial…ja ho mam aj ho pouzivam…ale neni taky silny ako driclor…potim sa menej…ale potim sa…tiez dost…podla mna Excipial je lepsi na ruky a tvar…nez na podpazusie…aspon mne to tak funguje…no ale aspon nestipe a nenechava podrazdenu pokozku…takze tak…
No tak ten Driclor som mala aj ja a je to o nicom…ani mne to nepomohlo!
a mylsis ze je to lepsie ? lebo mne to predpisala kozna a neviem ci to mam kupit alebo nie
je excipial dobry na tvar a ruky??alebo je nieco lepsie na tvar?
Ahojte ani som nevedela že toľko ľudí má problém s potením.Ja sa strašne potím pod pazuchou…,vyskúšala som Excipial,ktorý mi vôbec nezabral.čítam tu o Driclore,ale sú tu rôzne reakcie tak neviem či ho mám vyskúšať.O operácii som doteraz nevedela.V čom spočíva,čo sa operuje?Aké sú výsledky?Dakujem za odpoved.Ahojte.
Julia
ahoj ja pouzivam driclor vyse mesiaca a som ulne spokojna kazdemu nepomoze to je fakt ale mne pomaha a nemam ziadne problemy os szipanim a pokozkou.Rouzhodnutie je ale na tebe
Ahoj Janka, mam podobne skusenosti, skusila som este na strednej excipial - cajove a driclor - nechutne, nepomohlo a rozskrabala som sa az do krvi, teraz skusam roll-on od Dr. Nona, je to s vytazkom z Mrtveho mora, da sa dat aj po holeni, zatial skusam asi 2 tyzdne, potenie nezmizlo ale je slabsie a je to aj liecive, tak skus, mazula